Wkedk

Sådan udføres selvhypnose

Self-er en naturligt forekommende sindstilstand, der kan defineres som en forhøjet tilstand af fokuseret koncentration (trance), med villighed til at følge instruktioner (suggestion).

Steps

Sådan udføres selvhypnose. Gå til et stille rum og sidde i enhver behagelig stol, sofa eller seng.
Sådan udføres selvhypnose. Gå til et stille rum og sidde i enhver behagelig stol, sofa eller seng.
 1. 1
  Gå til et stille rum og sidde i enhver behagelig stol, sofa eller seng. Selv om nogle mennesker foretrækker at ligge ned, er du mere modtagelig for at sove, end når man sidder op. Uanset om du sidde eller ligge, sikre at du ikke krydse dine ben eller nogen del af din krop. Du kan blive i denne stilling i et stykke tid og det kunne ende med at blive ubehageligt.
 2. 2
  Sørg for at du ikke kommer til at blive forstyrret i mindst en halv time.
 3. 3
  Luk øjnene og arbejde for at befri dit sind for enhver følelse af frygt, stress eller angst. Når du begynder, kan du finde det svært ikke at tænke. Du kan opleve, at tanker holde trængt ind. Når dette sker, må du ikke forsøge at tvinge de tanker ud. Observere dem uvildigt, og derefter lade dem glide væk. Se Sådan meditere for mere hjælp til dette trin.
 4. 4
  Genkend spændinger i kroppen. Fra og med tæerne, spændingen langsomt faldende væk fra kroppen og forsvindende forestille sig. Forestil det frigør hver kropsdel ​​ad gangen startende med tæerne og arbejde sig op din krop. Visualiser hver del af din krop bliver lysere og lysere, da spændingen er fjernet. Slap tæerne, så dine fødder. Fortsæt med dine kalve, lår, hofter, mave og så videre, indtil du har lempet hver portion, herunder dit ansigt og hoved. Ved hjælp af billedsprog teknikker noget, du finder beroligende eller beroligende, såsom vand (føler vandet rushing over dine fødder og ankler, udrensning dem af spænding) kan være effektive så godt.
 5. 5
  Tag langsomme, dybe vejrtrækninger. Når du ånder ud, se spænding og negativitet forlader i en mørk sky. Som du indånder, se luften vender tilbage som en lys kraft fyldt med liv og energi.
 6. 6
  Værdsætter, at du nu er meget afslappet. Forestil dig at du er på toppen af ​​en flyvning på 10 trapper, som på det femte trin begynder at dykke i vandet. Billede hver detalje i denne scene fra toppen til bunden. Fortæl dig selv, at du kommer til at stige ned ad trappen, tælle hvert trin ned, startende ved 10. Forestil hvert nummer i dit sind. Forestil dig, at hvert nummer, du tæller, er længere nede, og et skridt tættere på bunden. Efter hvert nummer, vil du føle dig drifting længere og længere ind i dyb afslapning. Som du tager hvert trin, forestille fornemmelsen af ​​trin under dine fødder. Når du er på den femte forestille skridt og virkelig føle den kølighed af vandet og fortælle dig, at du stepping ind i en oase af renhed og renlighed. Når du begynder at synke de sidste fem trin, begynder at føle vandet bliver højere og højere op din krop. Du bør nu begynde at føle sig lidt følelsesløs og dit hjerte vil begynde at køre lidt, men bemærker det, og lad nogen skrupler om situationen bare glider væk i vandet.
 7. 7
  På dette punkt i bunden af vandet, bør du ikke rigtig føler noget, bare en flydende fornemmelse. Du kan endda føle at du spinning. Når du har opnået denne tilstand, bør du fortsætte med at løse dine problemer og træffe beslutning om, hvad det er, du ønsker fra hvor du er. (Bemærk: Hvis du ikke føler som nævnt ovenfor, kan du prøve igen, langsommere med en vilje til at forstå, hvad der sker.) Nu begynder at fortælle, hvad du laver, skal du tale i den nuværende og fremtidige anspændt roligt til dig selv, eller som om du læser det fra en side. Start med at forestille tre kasser under vandet, som du er nødt til at komme til. Når du har fundet kasserne åbne dem langsomt én ad gangen og fortælle dig selv, hvad der sker, når du åbner kassen. For eksempel »Da jeg åbner kassen føler jeg en strålende lys opsluge mig, jeg føler, at det at blive en del af mig, dette lys er min nyfundne tillid til, at jeg aldrig kan tabe, da det nu er en del af mig 'og derefter fortsætte på til den næste boks. Du bør undgå at bruge udsagn med negativ konnotation som "Jeg ønsker ikke at være træt og irritabel." I stedet siger, "jeg bliver rolig og afslappet." Eksempler på positive udsagn "Jeg er stærk og slank", "Jeg er en succes og positiv", og hvis du har smerter, "Min ryg er begyndt at føle vidunderligt." (Se Advarsel om smerte.)
 8. 8
  Gentag dit kontoudtog (s) til dig selv så mange gange som du ønsker. 2 eller 3 gange bør være nok
 9. 9
  Når du er tilfreds med, hvad du har gjort og omfavnede, svømme tilbage til trappen og føle med hvert skridt du tager vandet bliver lavere og lavere, indtil du har en gang nået at femte trin. Når du er ude af vandet og er på sjette trin kan du begynde at føle sig tung eller som om der er en vægt på dit bryst. Blot vente på trin, indtil denne går, konstant at gentage dine førnævnte udsagn. Når den passerer fortsætter op ad trappen visualisere hvert trin af dens nummer, føler de trin nedenunder dig, vil selv til at fortsætte op ad trappen.
 10. 10
  Når du har ascenderet, giv dig selv et øjeblik, før du åbner dine øjne. Du ønsker måske at visualisere dig selv at åbne en dør til omverdenen, gøre det langsomt og forestille det lys, der strømmer ind gennem døren måde, bør dette gøre dine øjne åbne. Tag din tid at komme op. Så højt fortælle dig selv "lysvågen, lysvågen" eller noget måske, at din mor plejede at sige, når hun vågnede du op om morgenen som et barn. Dette vil sætte dit sind tilbage i den bevidste tilstand.

Tips

 • Nogle oplever, at forestille dig selv i en fredelig natur vil slappe af dit sind tilstrækkeligt, inden nedtællingen. For eksempel kan du forestille dig selv vandrer gennem en skov, lugte træerne og høre vinden. Alternativt kan du forestille dig selv vandre langs havet kysten og føle grus af sandet under dine fødder, det kølige vand vask mod dine ankler og lyden af ​​surf.
 • En anden måde at slappe af dine muskler er at fysisk anspændt og holde i ti sekunder, før du slipper, og du skal føle, samt forestille spændingen forlader.
 • Har en idé om, hvordan du vil præsentere dine forslag til dig selv, før du ligger ned og er afslappet, da det ellers kan afbryde din hypnotiske tilstand.
 • At skrive dine forslag før induktion kan være meget effektiv, som en visuel liste over, hvad du vælger at arbejde på, kan undertiden være lettest at huske end selv omhyggeligt samles tanker.
 • For dem af jer der kan lide at meditere, men kan ikke sidde stille længe nok, kan du bruge netop dette som en form for meditation, men indsætte en periode i mellem at tælle ned fra ti og tælle tilbage op til ti.
 • Det hjælper ofte at gå til en professionel, licenseret hypnoterapeut for en session først, for at se, hvordan det føles.
 • Hvis du kæmper, så prøv at besøge en hypnoterapeut eller købe en optagelse for at opleve hypnose. Når du har oplevet det en gang eller to gange, vil du bedre kender den sindstilstand du søger at opnå.
 • Hvis du ikke kan sove, når du tæller ned fra ti (eller gå ned din trappe), lad dit sind til at forblive i denne behageligt afslappet tilstand og holde dine øjne lukkede, mens du ligger ned, og du vil sove meget lettere.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når stigende hvis du har været liggende. Kom op for hurtigt kan forårsage dit blodtryk til at styrtdykke, og man kunne nemt blive svimmel eller besvimer. (Dette har intet at gøre med hypnose, det er ortostatisk hypotension.)
 • Hypnose virker ikke altid med det samme, og du kan være nødvendigt at gentage det ofte (fx dagligt i en måned eller mere) for at se fordelene. Du bliver nødt til at "træne" dig selv med masser af praksis.

Ting du behøver

 • Et komfortabelt sted at sidde eller ligge ned. Dæmpet belysning og korrekt rumtemperatur.
 • Et roligt miljø, hvor du ikke bliver forstyrret i mindst en halv time.