Wkedk

Sådan stoppe med at spise om natten

Spise natten er en dårlig vane at komme ind, fordi det ikke efterlade nok tid før de går i seng for at fordøje maden godt. Nighttime spise kan føre til snacking overdrevent på junk food og det kan også være på roden af ​​dårlig søvn. Hvis du leder efter måder at stoppe med at spise om natten, overveje følgende trin i din indsats.

Steps

Sådan stoppe med at spise om natten. Spis godt i løbet af dagen, så du ikke er glubende, når du kommer hjem.
Sådan stoppe med at spise om natten. Spis godt i løbet af dagen, så du ikke er glubende, når du kommer hjem.
 1. 1
  Spis godt i løbet af dagen, så du ikke er glubende, når du kommer hjem. Hvis du spiser en anstændig morgenmad og frokost, og du medtager sunde snacks i mellem, vil dette bidrage til at holde dig fra at fokusere på at spise, når du kommer hjem. Ideelt, forberede en lille sund middag i aften med nok protein til at holde dig følelsen fuld gennem resten af ​​natten. Du bør ikke brug for mad efter dette måltid.
 2. 2
  Begrænse mængden af junk food til rådighed i dit hjem eller fjerne den helt. Hvis du tilfældigvis har dine foretrukne snacks sidder i skabet, vil dit sind holde fokus på dem. Selv hvis du ikke er sulten, vil du sandsynligvis tørster smagen. Hvis du fjerner junk, vil du fjerne fristelsen.
 3. 3
  Tage en hobby, som du kan gøre derhjemme, så du kan travlt dig selv med noget andet end at spise om natten. Dette kan være noget man gør, mens du ser TV, ligesom at skrive, hækle eller samle modelfly. Hvis du holder dine hænder travlt, du er mindre tilbøjelige til at nå ud til snacks, som du mindlessly forbruge i overskud.
 4. 4
  Erstat følelsesmæssige spise med noget mere konstruktivt. Ofte når folk er eller føler dig ensom, disse følelser bliver mere potent aftenen. Som svar, vender de til mad som en form for komfort. Jo mere deprimeret, ked af det eller vred, jo mere mad indtages. Denne vane kan erstattes med noget mindre destruktive. Erstat spise med motion, læse, studere eller skrive. Det er positive måder, hvorpå du kan frigive dine følelser af tomhed.
 5. 5
  Gå i seng på et rimeligt tidspunkt. Hvis du bo op for sent, er du mere tilbøjelige til at tænke på snacking på noget. Dette er især et problem, hvis du bare ser tv, spille videospil eller surfe på internettet. Hvis disse vaner er også udløser for at spise, så vil du finde det svært at ikke ledsage dem med mad snacks jo længere du bliver op og din viljestyrke aftager med træthed.
 6. 6
  Drik vand, når du føler trang til at få en snack natten. Hvis du får op og gå i køkkenet for at få mad, grab en flaske vand i stedet. Det vil ikke være, hvad du er trang, men det vil fylde din mave og i sidste ende hjælpe dig med at ende spise om natten.
  • Klem lidt citronsaft i vandet eller pop i nogle jordbær skiver at gøre vandet smager mere interessant.
 7. 7
  Være disciplineret i dine bestræbelser på at stoppe natten snacking. Hvis det er blevet en vane at spise natten, hver nat, ikke antage, at det vil være en nem vane at bryde. Det vil være en udfordring i starten, men hvis du forbliver disciplinerede, og minde dig selv om, hvorfor du begyndte at denne udfordring i første omgang, vil du lykkes i din indsats.
 8. 8
  Børst dine tænder mindst en time før sengetid. Når du børste dine tænder og få at "clean mund" følelse, kan du finde dig selv tilbageholdende med at snack mere. Dette er et eksempel på at imødegå en etableret dårlig vane med en etableret god en.

Tips

 • Forstå, hvorfor du spiser om natten og behandle fysiske eller følelsesmæssige behov, du tilfredsstillende ved at spise om natten. Dårlige vaner er ofte lappeløsninger til andre problemer.
 • En beroligende varm drik, såsom et beroligende urtete kan gøre en god erstatning for late night snacks, hvis du har brug for at give dig selv en godbid for at berolige ned fra dagens spændinger. Stevia-baserede sødestoffer ikke tilføjer kalorier, men stadig gøre det en godbid.
 • Få support. Har andre i husstanden fjerne snacks fra synet eller ikke spise foran dig. Tilbring tid med folk, der ikke snack natten og følge deres eksempel.
 • Hvis du beskæftiger sig med lavt blodsukker ved sengetid, kan skifte til sundere natten snacks være lettere end at skære ud sengetid spiser. Frugt kan være et godt valg til at beskæftige sig med blodsukker problemer, eller frugtsaft, der sætter det i din blodbanen hurtigt i stedet for højt kalorieindhold slik eller høje salt chips og andre junk food.
 • Tygge tyggegummi eller sukkerfrit tyggegummi i stedet spise som en mulig substitution.
 • Handel mængde for kvalitet. Dette er, hvor dyrt frisk frugt kan være et bedre valg end slik barer, hvis dit problem er vægttab.
 • Spis ikke tyggegummi, din hjerne tænker, at du fodrer den, når det ikke får nogen mad, du vil føle sig mere sulten.
 • Skær og forberede frugt-eller veggie snacks i forvejen. En uncut melon kan videregives op for mindre sunde snacks, bare fordi det er mere praktisk på det binge tidspunkt. Med en alt eller intet holdning, dårligt for dig fødevarer kan føre til en katastrofe.
 • Tygge sukkerfrit tyggegummi for at få dit sind off mad. siger ikke at sulte dig selv, men kontrollere din kost, når din krop ønsker mad og du har allerede spist. Spis ikke, vil din krop giver op og bruge dit fedt som energi.