Wkedk

Hvordan at få den perfekte strand krop

Uanset om du ønsker at miste 30 pounds eller blot tone op, at få din krop strand-ready vil tage nogle hårde arbejde og engagement. Denne artikel vil lære dig, hvordan at komme i form uden at sulte eller torturere dig selv. Advarsel: du kan endda have nogle sjove undervejs!

Steps

Hvordan at få den perfekte strand krop. Identificer dine problemområder.
Hvordan at få den perfekte strand krop. Identificer dine problemområder.

Sætte mål

 1. 1
  Identificer dine problemområder. Vær ærlig overfor dig selv. Har du virkelig brug for at tabe sig for at være sund? Er du allerede i en sund vægt rækkevidde, men ønsker at tabe et par pounds og tone op? Er du undervægtig? At vide dette vil hjælpe dig med at afgøre den rigtige kost og motion muligheder for dig.
  • For at tabe sig, du absolut skal ændre din kost. Arbejde ud, vil bidrage til at lette vægttab ved at øge dit stofskifte, men motion alene vil ikke gøre dig tabe sig.
  • For muskel toning kun fokusere din indsats på motion, holde dit kalorieindtag det samme.
 2. 2
  Tag dine målinger.
  • Hvis du ikke allerede kender det, måle din højde.
  • Brug et målebånd til at bestemme omkredsen af ​​dit målområde (r). Foreslåede områder: overarm, bryst, talje, hofter og lår.
  • Veje dig. For den mest nøjagtige måling skal du bruge en digital skala, og veje dig om morgenen, før du har spist noget.
 3. 3
  Beregn dit BMI (body mass index) til at bestemme din idealvægt.
  • BMI måler kropsfedt baseret på din højde og vægt. Den er designet til at hjælpe dig med at afgøre den ideelle vægt interval for din højde.
  • Det kan beregnes manuelt eller online med et BMI Calculator. Uanset hvad, vil du nødt til at kende din højde og vægt. Brug følgende formel:
  • Forsigtig: Da muskler vejer mere end fedt, BMI formel undervurderer mængden af ​​fedt i en person med meget lav muskelmasse, og overvurderer mængden af ​​fedt i en person med høj muskelmasse.

Kaste pounds: cardio øvelser

 1. 1
  Begynde at løbe, jogging, gå op ad bakke, cykling og / eller svømning på regelmæssig basis. Disse og andre hjerte-intensive øvelser vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier, fremskynde dit stofskifte, og forbedre dit hjerte-kar sundhed.
  • Gør 30 minutters cardio mindst 3-5 gange om ugen.
  • Hvis du er en gym medlem, prøv elliptiske træner, stationær cykel, og andre cardio udstyr din gym har til rådighed.
 2. 2
  Prøv forskellige træningsprogrammer for at finde den rigtige for dig. Ikke alle elsker at løbe. Prøv forskellige øvelser og forpligte sig til den, du nyder mest. Denne måde, vil du være mere tilbøjelige til at holde sig til det.
 3. 3
  Bland det op. Hvis du nemt keder med cardio, prøv at skifte din træning.
  • Stedet for at køre hver dag, der kører skiftevis og cykling hver anden dag.
  • Suppleant inden for en enkelt træning. For eksempel, på gym kan køre løbebåndet i 10 minutter, cykel i ti minutter, derefter bruge elliptiske i ti minutter. Dette vil gøre din 30 minutter workout føle sig meget kortere.
 4. 4
  Deltag i en klasse. De fleste fitnesscentre tilbyder spinning, cardio kickboxing, Zumba og meget mere. Arbejde ud med en gruppe vil presse dig hårdere end du presser dig selv, især hvis du er ny til at udøve.
 5. 5
  Dance! Ikke al motion har at føles som arbejde. Hvis du ikke er i humør til at arbejde ud, sætte på nogle musik og dans, dans, dans som ingen ens øje.
 6. 6
  Foretage enkle livsstilsændringer.
  • Gå til din destination i stedet for at køre. Hvis du kører et eller andet sted, parkere længere væk end du normalt gør.
  • Gøre gøremål omkring huset. Disse forbrænde flere kalorier end du tror!
  • Hvis du arbejder et skrivebord job, så sørg for du står op og gå rundt hver par timer. Brug din pause tid til at gå en rask tur udenfor.

Stramning: muskel toning øvelser og vægtløftning

 1. 1
  Prøv yoga og / eller pilates. Begge disse øvelser giver overordnet organ toning og styrke, og er ideelle for kvinder, der ønsker lange, magre muskler, og som er bange for at tage "bulk".
 2. 2
  Målret din kerne. Den følgende øvelse vil få dig til at føle brænde:
  • Crunches. Prøv dem med benene holdes lodret i luften. For at undgå at såre din ryg, prøve at gøre crunches på en træningsbold.
  • Leg elevatorer.
  • Plank. Hold en planke i 30 sekunder til et minut. Husk at holde din krop i en lige linje, og undgå at lade dine hofter synke.
 3. 3
  Målret dine ben. Prøv følgende øvelser:
  • Squats
  • Burpees
  • Lunges. Hold en 5-8 pund håndvægt i hver hånd for ekstra vægt.
  • Brug en stationær cykel eller elliptiske på høj modstand.
 4. 4
  Målret dine arme.
  • Gør push-ups. Hvis du ikke kan gøre en push-up, prøve at gøre den ændrede version holde dine knæ på jorden.
  • Brug en bryst eller skulder-press maskine.
  • Løft vægte. For voluminøse muskler, gøre par gentagelser med tungere vægte. For magert muskler uden bulk, gør flere gentagelser ved hjælp af en lavere vægt.
 5. 5
  Tilmeld dig i et organ toning / konditionering klasse. De fleste fitnesscentre tilbyder også toning klasser for bestemte områder af kroppen, ligesom abs.
 6. 6
  Overveje at få en personlig træner til at hjælpe dig med at målrette problemområder. Personlige trænere vil hjælpe med at lede dig i den rigtige retning, forebygge skader, og holde dig motiveret.

Spise intelligent

 1. 1
  Reducer dit kalorieindtag. Den mest effektive måde at tabe sig er at reducere mængden af ​​kalorier du spiser på en dag.
  • Mængden af ​​kalorier du har brug for at tabe sig, vil afhænge af din højde og vægt. For at finde din ideelle daglige kalorieindtag, så prøv at bruge en online kalorie lommeregner eller tale med din ernæringsekspert, hvis du har en.
 2. 2
  Skriv ned, hvad du spiser. Vidste du, at folk, der holder mad dagbøger tabe mere vægt end dem, der ikke gør?
  • Husk at medtage alle drikkevarer, saucer og dressinger, du har indtaget ved beregning dit kalorieindtag. Du ville blive overrasket over hvor mange ekstra kalorier har været snigende i din kost!
 3. 3
  Spis magert proteiner. Kylling, fisk og kalkun er proteinrige fødevarer, der fylder dig op hurtigt. Hvis du er vegetar, så prøv tofu, tempeh, og æg.
 4. 4
  Skær ned på tomme kulhydrater som brød, pasta og ris. Når du spiser disse fødevarer, skifte til de hele korn versionen.
 5. 5
  Spiser frugt og grøntsager. Disse fødevarer er rige på vigtige vitaminer, hjælper fylde dig op og forbedre udseendet af huden --- noget du vil være taknemmelige for, når du trykker på stranden!
 6. 6
  Eliminer junkfood og slik. Hvis du har en sød tand, vælge sunde muligheder som frugt, jordnøddesmør, honning og mørk chokolade til at bremse din trang.
 7. 7
  Hold dig væk fra alkohol. Alkoholiske drikke indeholder flere kalorier end man skulle tro, og nogle cocktails indeholder en kæmpestor 700 kalorier! Hvis du drikker, holde med rødvin. For blandede drinks, vælge soda vand over tonic vand eller sodavand, der indeholder masser af sukker.
 8. 8
  Drik masser af vand. Staying hydreret kan forhindre en hel plethera lidelser, fra hovedpine til nyresten. Det vil rydde op i din hud, forbedre din energi niveau, og som en bonus, holde dig fuld mellem måltiderne hjælpe. Start Chuggin '!
 9. 9
  Må ikke springe morgenmad. Spise en sund morgenmad vil hjælpe kickstarte dit stofskifte, og det vil give dig den energi du har brug hele dagen. Husk, at jo tidligere på dagen du spiser, jo mere tid har du til at forbrænde kalorier.
 10. 10
  Undgå at spise sent om natten. Dit stofskifte sinker dramatisk, mens du sover, så du skal ikke spise lige før du går i seng.

Staying motiveret

 1. 1
  Find en træning eller kost kammerat. Konkurrerer med hinanden, dele tips og give hinanden pep-talks, hvor motivation niveauer er lave.
 2. 2
  Deltag et vægttab gruppe. Der er masser af fællesskaber online, ligesom myfitnesspal, som hjælper dig med at spore dine fremskridt og møde andre mennesker, med hvem du kan udveksle tips, historier og opmuntring.
 3. 3
  Køb en badedragt og hænge det et sted i dit hus, hvor du vil se det hver dag. Dette vil tjene som en visuel påmindelse om de potentielle fordele ved alle dine hårdt arbejde.
 4. 4
  Huske, hvorfor du startede. Kom i form er hård. Hvis du har lyst til at give op, visualisere dig selv efter du har nået dit mål, og forestille sig, hvordan dygtig du vil føle.
 5. 5
  Giv dig selv en pause fra tid til anden. Hvis du tortur dig selv, du er mere tilbøjelige til at holde op helt - det er menneskets natur. Hvis du er virkelig trang at stykke kage, skære dig selv et lille udsnit og nyde det. Fratage dig selv helt, vil kun føre dig til binge spise senere.

Sporing dine fremskridt

 1. 1
  Fortsæt vejer dig selv og tage målinger.
  • Må ikke veje dig selv hver dag. Dette vil drive dig til vanvid. Alles vægt svinger naturligt dag-til-dag, som kan primært henføres til vand vægt.
  • Husk, at muskler vejer mere end fedt. Hvis du udøver en masse, er du sandsynligvis få nogle muskler. Således dine målinger er vigtigere end det tal på skalaen.
 2. 2
  Tag "før og efter" billeder.
 3. 3
  Se hvordan dit tøj passer. Hvis du har et par jeans, der er en smule mindre, så prøv dem på igen, når du har været slankekure og motion for et par uger. Skalaer kan være misvisende, men tøj lyver aldrig.

Tips

 • Hvis du føler dig sulten, drikke et helt glas vand og vente i 10 minutter, før du spiser. Folk oftentimes fejl tørst for sult.
 • Lær at kende forskel på sult og en trang. Spørg dig selv: jeg ville spise et stykke frugt lige nu? Hvis svaret er nej, er du sandsynligvis bare kræver en bestemt fødevare. Hvis du var virkelig sultne, ville det stykke frugt lyder fantastisk.
 • Må ikke se til rygning eller narkotika som en måde at få tyndere. De hjælper i et omfang, men det skruer op dit stofskifte, lykke, åndedræt, negle, hud, hår, motivation, disciplin og andre vigtige egenskaber, besejre hele formålet.
 • Kend din krop type. Hvis du har et timeglas figur nu, vil du sandsynligvis stadig have et timeglas figur, selv efter at have tabt 15 pounds. Fokusere på at forbedre din egen krop i stedet for at ønske for nogen andens.

Advarsler

 • Må ikke over-anstrenge dig, når de udøver. Tag din puls, og kender dine grænser.
 • Sørg for at du er korrekt at bruge øvelse udstyr for at forebygge skader.
 • Kontakt din læge, før du starter en ny kost eller motion rutine.