Wkedk

Hvordan du udfører en juice hurtigt

Denne artikel vil vise dig, hvordan du kan få en vellykket juice hurtigt. Juice fastende er ideel til vægttab eller sundhedsmæssige ubalancer. Det er også en sundere kalorieindhold hurtigt i stedet for en vand hurtigt. En juice hurtigt er en form for detox kost. En juice hurtigt involverer kortvarig indtagelse af rå grøntsager og saft og vand. Fortalere for juice fastende brug juice, fordi det er tænkt at være en god kilde til vitaminer og antioxidanter.

Steps

Hvordan du udfører en juice hurtigt. Forberede din krop til en juice hurtigt.
Hvordan du udfører en juice hurtigt. Forberede din krop til en juice hurtigt.
 1. 1
  Forberede din krop til en juice hurtigt. Spis ikke noget men rå frugt og grøntsager i to dage op til fasten. Begynd din hurtigt med et afføringsmiddel (a naturligt afføringsmiddel), eller et lavement. Du skal bruge et lavement hver dag, at du ikke har en afføring, ellers toksiner kan opbygge.
 2. 2
  Befri dit system af affald. Første ting i morgen: Afføring eller lavement. (Forskere har bevist, at en kop næsten varm te lavet med citronsaft og rå honning vil stimulere tarmene til at flytte.)
 3. 3
  Har disse fødevarer til hvert måltid.
  • Morgenmad: Har en varm kop urtete.
  • Mid-formiddag: Har et glas frisk juice fortyndet 50/50 med rent vand.
  • Midt på eftermiddagen: Har en varm kop urtete.
  • Sent på eftermiddagen: Tag en tur og have et bad eller mild motion.
  • Tidlig aften: Har et glas fortyndet frugt eller grøntsag saft.
  • En time før sengetid: Har en kop vegetabilsk bouillon.
  • Dette er blot en skitse. Du kan arbejde op din egen tidsplan, der passer til dine behov. Når du bliver tørstig, du kan drikke rent vand. Husk altid at fortynde dine safter 50/50 med vand. Din samlede saft og bouillon volumen bør være cirka to pints til en-og-en-halv quarts per dag. Husk aldrig at blande frugt-og grøntsagsjuice sammen. Uden en autoriseret læge tilsyn dig, ikke gør en juice hurtigt i mere end ti dage. Med supervision, kan du gå op til 30 dage! Og husk også, at en "helbredende krise" sandsynligvis vil opstå, hvis du har en historie af sygdom. ("Healing krise" forklaret nedenfor)
 4. 4
  Bryde denne type hurtige og langsomt for ikke at chokere systemet. Hold friske bouillon i din kost forlader i bidder af grøntsager til den første dag efter. Derefter tilsættes langsomt rå frugt og grøntsager. Prøv at bo på en sund kost med ingen kød, så længe du kan!
 5. 5
  Gradvist vende tilbage til normal mad, når du er færdig med dit hurtigt. Den første dag skal bestå af to stykker frugt. Hvert stykke frugt er opdelt i midten, så der er fire portioner for den pågældende dag. Den anden dag bør bestå af let dampet ikke-stivelsesholdige grøntsager, såsom spinat. Den tredje dag skal bestå af brune ris, frisk salat. Den fjerde dag skal bestå af økologisk yoghurt, unflavored og usødet, og æg. Den femte dag skal bestå af kød, kylling, fisk, tofu, hvis de spises, og for de kommende dage, din oprindelige kost genoptages.

Tips

 • Mellem 32 og 64 ounces juice anbefales normalt per dag i løbet af hurtigt. Saften er nippede hele dagen. Typiske frugter og grøntsager omfatter selleri, gulerod, grønkål, kål, æble, ananas, tranebær, spinat, roer og greens. Citrusfrugter er ofte undgås.
 • Mere toksiske ens krop er, jo mere alvorlig er afgiftning eller helbredende krise. Dette er karakteriseret ved en midlertidig stigning i symptomerne under udrensning eller detox proces, som kan være mild eller alvorlig. Du kan føle værre og derfor konkludere, at behandlingen ikke virker. Men disse reaktioner er i stedet tegn på, at behandlingen virker, og at din krop går gennem processen med rengøring sig af urenheder, toksiner og ubalancer.
 • Ved indførelse af fødevarer tilbage i kosten, fortalerne for fastende tyder tygge maden godt, så de er lettere fordøjes.
 • Hvis du er interesseret i en mere detoxing type kost, så prøv en vand hurtigt.
 • Økologiske frugter og grøntsager er normalt anbefales. Hvis økologiske produkter ikke er tilgængelig, praktiserende tyder peeling skindet frugt og grøntsager eller vaske grøntsager med en ugiftig producere renere, normalt tilgængelige på helsekost butikker.

Advarsler

 • Grapefrugt juice må ikke anvendes under en juice hurtigt, især af folk tager visse receptpligtig medicin. En forbindelse i grapefrugt kan ændre den måde, visse receptpligtig medicin metaboliseres i kroppen. Nye oplysninger tyder på, at granatæble juice kan også have samme virkning.
 • Almindelige midlertidige bivirkninger af en juice hurtigt omfatter hovedpine, træthed, hypoglykæmi, forstoppelse, acne, øget kropslugt, og dårlig ånde.
 • Sørg når du udfører en hurtig, du konsultere en læge og være under en læges vågent øje. Fastende under graviditet anbefales ikke. Dem i de fremskredne stadier af kræft, diabetes, hjertesygdomme og tuberkulose bør ikke hurtigt. Undgå fastende i tilfælde af psykisk sygdom, lavt blodtryk og mavesår. Specielt skal undgås, er fastende, hvor en patient har kræft i leveren eller bugspytkirtlen. Nogle af disse nævnte ubalancer kan blive bedre med faste, men disse patienter skal have lægeligt tilsyn. Denne måde, hvis nogen krise eller der opstår komplikationer, kan de blive behandlet med det samme.