Wkedk

Sådan holder maden varm ved bordet ved hjælp af varme retentive plader

Holde maden varm ved bordet er en meget gammel problem, når maden er på pladen, det vil få kolde meget hurtigt, pladen straks stjæler varmen fra de fødevarer eller for at sige det mere videnskabeligt: ​​varme strømme fra den varme mad til pladen og selv om pladen forvarmes, vil det få koldt i cirka 5 minutter (sammen med fødevarer), fordi varmen vil blive udstrålet og tabt. En ny type "varme retentive plader" på markedet nu, der har en indre kerne af mikrobølge absorberende materiale. Denne kerne er indkapslet i et hulrum, og selvom det også udstråler varme (infrarød stråling), hulrummet bliver så høj, Stefan-Boltzmann lov bevirker varmen, der skal frigives langsomt (ved en kontrolleret hastighed) for at kompensere for varmetab i fødevarer.

Holde maden varm har andre uventede fordele udover at styrke nogen varme opskrifter: Det gør spise langsomt en dejlig behagelig oplevelse, som igen får du tilfreds med mindre mad, da det tager hjernen omkring 20 minutter til at mærke, at du ikke er sulten længere, med andre ord: Det forhindrer overspisning og kan endda hjælpe dig med at tabe.

Steps

Sådan holder maden varm ved bordet ved hjælp af varme retentive plader. Serveres varm mad som sædvanlig, altid håndtere pladen ved fælgen.
Sådan holder maden varm ved bordet ved hjælp af varme retentive plader. Serveres varm mad som sædvanlig, altid håndtere pladen ved fælgen.
 1. 1
  Forvarm en "heat retentive plade" i en fuld størrelse (1200 watt) mikrobølgeovnen til blot ét minut. Pladen bliver varme og nå maksimal temperatur indenfor 5 til 8 minutter efter at tage den ud af mikrobølgeovnen, denne forsinkelse handling forhindrer overcooking eller overophedning fødevarer).
 2. 2
  Tag varmepladen ud af mikrobølgeovnen med dine bare hænder ved fælgen, som ikke bliver varm. Dette er en meget vigtig funktion.
 3. 3
  Serveres varm mad som sædvanlig, altid håndtere pladen ved fælgen. Pladen vil holde det fra at blive koldt.
 4. 4
  Alternativt kan du varme op din mad på tallerkenen. I dette tilfælde er du nødt til at forvarme en minutter plus den nødvendige tid til mængden af ​​fødevarer på pladen (Gør det gradvist for at undgå overophedning af maden.)
 5. 5
  Nu kan du nyde din mad langsomt og gæt hvad? Som en bonus: du vil undgå overspisning og fedme (jeans vil passe).

Tips

 • Bunden af ​​pladen bliver varm. Brug en dug eller en enkelt dug, brug ikke plastik.
 • De "varme retentive plader" er blevet opdaget, og bliver også brugt af plejepersonale for ældreplejen, Alzheimers, Parkinsons patienter, ALS og mange andre patienter med motoriske problemer, de tillader disse patienter spiser med værdighed på en rigtig keramisk plade, der virkelig holder maden varmt for dem. (Mange ældre mennesker nægter at spise på de plastik vandfyldte retter, der ligner baby-retter.)

Advarsler

 • Efterlad ikke varm plade ved rækkevidde babyer.
 • Må ikke anvendes til syge uovervågede mennesker.

Ting du behøver

 • A "Heat Retentionselement Plate"