Wkedk

Sådan sparer dig selv fra giftige folk

Du er i den bedste af stemninger og dagen føles lige stor. Pludselig du føler undergravet af energi og humøret er blevet dæmpet. Kilden til deflation? Du har lige mødt en andens dårlig holdning, og det har kastet en skygge over din egen stemning. Selv om det er et personligt valg at forsøge at aflede de negative stemninger af andre, er det ikke altid så nemt - følelser er smitsom, og vi er programmeret til at leve sig ind i andre omkring os og til at tune ind i deres følelser.

De negative stemninger og tænker på en giftig persons er allestedsnærværende - nervøs energi, vrede, sorg, klager clinginess, en opfattelse af verden konstant skær negativitet. Og hvis du tilfældigvis fanget op med giftige mennesker dagligt i dit liv, ved at lade deres negativitet komme til dig, kan det undergrave din egen følelse af selvværd og punktere selv den mest optimistiske udsigter. Konstant negative følelser kan føre til sygdom og en forkortet levetid - giftige personligheder er ikke sundt for sig selv eller for dig. Og da elendighed elsker selskab, vil elendige mennesker forsøger at trække dig ind i deres fold, men tage ansvaret for at forsvare dig selv og lære at bryde fri fra giftige holdninger omkring dig, til at opretholde din sunde, tilfredsstillende, og optimistisk livssyn.

Steps

Sådan sparer dig selv fra giftige folk. Oplev dine nuværende holdninger til livet i almindelighed.
Sådan sparer dig selv fra giftige folk. Oplev dine nuværende holdninger til livet i almindelighed.
 1. 1
  Oplev dine nuværende holdninger til livet i almindelighed. Der er ingen mening i at stræbe efter at være progressive og succesfulde, når man selv besidder den negative energi, der holder dig tilbage. Tage bestik af dine handlinger og ord. Hvis din egen adfærd hovedet i retning af selv-medlidenhed og (a selvoplevede offer status), er det tid til at re-spore og starte forfra ved at gøre et valg at vedtage mere optimistiske overbevisninger og holdninger. Livet vil give dig, hvad du forventer, så dine forventninger skal afbalanceres med realistiske foranstaltninger og en mere positiv ramme. Det starter med dig som en person, før søger at give andre skylden for dine fejl og elendighed.
 2. 2
  Lær at samle op på den energi (eller vibes) omkring dig. Udover at kende sig selv godt, du har brug for at vide, hvordan du føler, når giftige mennesker omkring dig. Du har sikkert allerede ved, hvordan man gør dette, men at lære at gøre det til en handling, ikke bare en bevidstløs reaktion. For eksempel, så tænk over, hvordan du føler, når du går ind i en forretning, hvor alle er venlige og ikke gør nok for at engagere dig i afslappet samtale. Så tænker gå ind i en virksomhed, hvor stemningen er sur, assistenterne er knap nok i stand til at mumle et goddag til dig og synes at have andre ting at gøre end at engagere sig med dig, deres ansigter fyldt med, og et ønske om at være hvor som helst, end hvor de er. Energien i begge tilfælde er enormt forskellige, og du samle op på det straks. Det er det samme med enkeltpersoner, og du vil vokse til bevidst mærke til, når du føler dig straks opløftet eller kastet nedad af de mennesker i dit nærvær og du kan tage skridt til at træffe valg om hvordan de skal reagere, når du genkende disse følelser.
 3. 3
  Kende de giftige personlighedstyper. Vi har alle vores ned dage, og hver af os er tilbøjelige til blues og næ. Men når det kommer til giftige folk, blues synes at være en permanent tilstand af væren og følelse ned, dystre, vred, etc., bliver en primær personlighedstræk snarere end en midlertidig sindstilstand. Følgende giftige personlighed typer er dem til at være på vagt for:
  • Vred på livet: En person, der altid er vred, blæser op, og reagere på alle i en flygtig måde er en giftig person. De har brug for en masse hjælp, men du behøver ikke at være deres battering bord. Opholder sig omkring en person, som dette vil medføre, at du bliver vred for, at se slights, hvor der er ingen, til at reagere i stedet for at afspejle, og til at frygte ting.
  • Alt i verden er råddent: En person med denne verdenssyn er altid ned og finder altid den mørke side i alt. Og de elsker elendige selskab de mere mørke tænkere enige med deres sammensværgelser og skræmmende teorier, jo bedre. Mærkeligt nok, vil denne person ofte være konkurrencedygtige om deres elendighed, forsøger at overgå enhver anden persons elendighed. Tilbøjelige til at se andre folks fejl som enorme overtrædelser (og dermed ikke kan), og frygtede, at folk kommer til at svigte dem / lad dem gå hvert øjeblik, de lever i konstant tilstand af skæbnen-bestemmende negativitet og manglende håb. Da de ikke føler sig i stand til at ændre deres bane, vil de forsøge at trække dig i med dem.
  • Attention asylansøgere: Usikker, ude af stand til at skabe deres egen følelse af selvværd, og følelsesmæssigt umodne, denne person er en "Clinger". De vil have din opmærksomhed, de vil have det, når de ønsker det (nu!), og de ​​har brug for at være i centrum af alt. Denne persons konstante behov for at blive hørt og reddet vil bære dig ned til sidst, og deres manglende evne til at slå sig ned og tage en god, lang og hård se på sig selv betyder, at de forsøger at suge energi og liv andre steder fra, nemlig fra dig.
  • : Når alt andet i dit eget liv mislykkes, spilde bønner på andre folks ulykker er mottoet for denne vanskelige karakter. I stedet for at holde betroelser og være støttende, gør denne person for at få det bedre af dem i stedet for at få det bedre af deres misundelige følelser. Desværre, sladder føles spændende at dem, der modtager det i første omgang, men det er ligesom en sukker højt, det snart går ned, og de grimme eftervirkninger skade alle. Hvis du har fundet dig selv fanget op med en sladder, og du har aktiveret dem eller fordel af dem, ikke bliver hængt op på at bekymre sig om din meddelagtighed, tilgive dig selv, træffe et valg til kun at tale godt om andre fra dette punkt, og fjerne dig selv danne deres sfære.
  • Frygtsomme frighteners: Worry, angst, "hvad hvis'er" og frygten skubbe denne personlighed. Alt i livet, fra relationer til at krydse vejen, rummer et vist potentiale for frygt og terror, og dette menneskes angst er desværre meget smitsom.
 4. 4
  Tag et kig på den virksomhed, du holder (eller tiltrække). Ser man på listen i det forrige trin, analysere venskaber, familieforhold, arbejdsforhold kolleger og beslutter objektivt bare hvor sunde disse mennesker er i form af din generelle trivsel og fatning. Har de bringer det bedste frem i dig, eller har du fungere som en svamp for alle deres problemer og elendighed? Hvis sidstnævnte er tilfældet, for din egen sunde fornuft og trivsel, så lad dem gå. Dette kan være virkelig hårdt oprindeligt på grund af forventningerne og følelse af forpligtelse, der hober sig op i parforhold, men opholder sig med mennesker, der fører dig ind i konstant elendighed kommer ikke til at blive belønnet, så ikke udsætte dig selv til det. Frigør dig selv fra deres selskab høfligt ved at minimere kontakt, indtil en sund distance kan opretholdes. Du har brug for denne tid til at tænke over og på redde og bevare dig selv og trække på den optimisme, håb og positiv energi du har inden for.
  • Der er en primal instinkt i os alle til at spejle andre, vi er sammen med. Det er en overlevelse og en social teknik. Og hvis det spejl er skumle, negative og mangler selvværd, er det et spejl du nødt til at smide en drapere løbet af hensyn til selvbeskyttelse og bevæger sig fremad. Husk, at du ikke kan ændre en anden person, kun dig selv, så du skal ikke mose dig ned med undskyldninger om at være ansvarlig for dem eller føle medlidenhed med dem. Du kan kun virkelig hjælpe en negativ person, når du ikke længere er påvirket af dem.
 5. 5
  Lyt selektivt når de deltager i enhver samtale. Søg at holde på de positive og konstruktive aspekter af enhver samtale. Træn din hjerne til bevidst smide dårlige essensen af ​​samtalen. Det bliver et spørgsmål om at vælge, hvad det er, du ønsker at dvæle ved, tillader den gode side at holde stærkere for dig og for at fungere som de tanker, du fokusere og tænke på. Når negative Ned begynder at få virkelig forsøger, returnere positiv energi gennem eller forslag, som er støttende. Gør dette skaber et rum mellem dig, mens den anden person kan være internt kæmper for at tilbagevise din positive insisteren, er det klart for dem, at du ikke kommer til at blive vundet over til den mørke side!
  • Opret en personlig signal at minde dig selv at holde afbøje den negative samtale og signaler strålede på dig fra et giftigt personlighed. Det kunne være at trække et stykke af dit hår, grave tommelfingerneglen ind i din håndflade, svippede dit håndled, trykke dit knæ osv. Dette lille handling er en beskyttende mekanisme til at minde dig om at bevidst opmærksom på, at negativitet bliver sendt din vej og gøre en bevidst indsats for at nægte det indrejse i eller logi i dine egne tanker.
  • Når man har med blamers, skifte perspektiv. Mens giftige personlighed vil have en anden person til at tage skylden for en situation, bevare roen og holde insistere på, at problemet skal løses i stedet for at diskutere, hvis skyld det er. Søger at bebrejde nogen holder tingene statiske, og stak i tid, og en løsning vil ikke blive fundet, fordi den er blevet tabt af syne, og blamer ikke ønsker at tage ansvar for at forbedre deres egen situation alligevel. Hold dig til kendsgerningerne og påpege, hvad der skal gøres for at løse et problem. Hvis de bliver hidsige eller voldelig, fjerne dig selv fra dem og give dem plads til at falde til ro.
  • Brug empati og medfølelse med dem, der søger at sprede frygt. Begrænse din udsættelse for deres frygt snak ved at vende deres negative snak tilbage på sig selv. For eksempel, hvis de insisterer, at din virksomhed venture kommer til at mislykkes spørge dem "Jamen, hvad nu hvis det ikke gør?". Hjælp dem med at se muligheder frem for endeløse negativer. Og når de virkelig komme til dig, se deres frygt som en form for at blive forstyrret, og fortæl dig selv igen og igen, at det er deres reaktion, ikke dit, og at du har valget mellem at forblive jordet og sand til dine mål.
  • Altid minde dig selv, at negative følelser har en frist, de ikke sidste, vil de snart passere. Du behøver ikke at bære bolden af ​​negativitet med dig ud over mødet.
 6. 6
  Udvikle et smukt sind. Dette kan opnås ved at acceptere virkeligheden af ​​ting, der ikke kan ændres. Lad fortid være, hvor de hører - i de historiske arkiver for undertrykt. Hvis disse følelser bliver for vanskeligt at opnå lukning, søge hjælp til at lukke dette kapitel fuldt og endeligt. På denne måde, vil du ikke tillade de negative tanker til at gnave og kontrollere din nuværende og fremtidige selv, forstå og lære at acceptere, hvad der har været som en lektion i vækst snarere end en krystallisering af, hvem du i tide til alle tider er den måde at bryde fri fra negativitet. Accept danner en stor del af denne smukke sind, bringer lukning og forlader krop og sind fri til at opnå en mere frugtbar og højere kvalitet livsstil.
  • Tages op praksis, der hjælper til at jorde dig. Nogle ting, som kan hjælpe dig inkluderer meditation, yoga, refleksion i naturen, kampsport, udholdenhed sport, en hobby, der opfylder en passion, etc. Find noget at beroliger og centre dig, og som du kan trække sig tilbage, når du har brug for at re-energize dig selv.
 7. 7
  Vide, hvad dine behov og ønsker er. Tag dig tid til at dechifrere, hvad der er vigtigt for dig. Vide, hvad dine sympatier og antipatier er, og udvikle en ide om, hvor du gerne vil se dig selv i fremtiden. Nedskriv dine planer på papir. Indsætte det på en væg, hvor du kan hele tiden minde dig selv og holde fokus. Dette vil også hjælpe dig, når tiderne bliver hårde, og du føler gribende lyst til at falde tilbage i gamle negative vaner. Endnu vigtigere er, at vide, hvad du ønsker i livet fungerer som et skjold for at forhindre dig i at tage om bord på andre folks forventninger til dig og behandle dem som din egen i stedet. Med alle midler forblive åben at høre, hvad andre har at sige, men ikke blive påvirket af, hvad der ikke passer med dine ønsker og behov, eller ved hvad der stopper dig fra at være.
 8. 8
  Hold dig til dine egne overbevisninger og blive fortrolig med dig selv. Den tvivl,, og betænkeligheder, som andre mener bør være uden betydning for dig og de veje, du følger i livet. Det er almindeligt at høre sådanne bemærkninger som "Mine forældre ville have mig til at gøre X, så det gjorde jeg" eller "Min ægtefælle ønskede at gå til X byen, så vi gjorde" og derefter at se taleren opføre sig som om deres liv blev bestemt ved en andens valg. Eller er der den flerårige "Hvis bare jeg havde gjort tingene anderledes, ville jeg være berømt / rig / vigtige nu, men X holdt mig tilbage." Ingen af ​​disse tanker om fortiden er nyttige for den person du er nu, tillader ikke andre mennesker eller deres præferencer for at fungere som din undskyldning for manglende intern moralsk kompas og sæt af overbevisninger. Din tro og i dine egne overbevisninger vil få dig til, hvor du ønsker at være. Igen, lytte, hvis du har til, men gør det selektivt. Holde sig væk fra folk, der forvirre dig er det næste bedste valg at gøre - at gøre undskyldninger for at holde sig væk.
  • Til tider vil du nødt til at gøre med de mennesker tæt på dig, eller som påvirker dit professionelle liv, men gør det bevidst og selvsikkert, og ikke fordi du føler bludgeoned i at gøre valg af en giftig personlighed.
 9. 9
  Find ligesindede mennesker. Som vi alle ved, ingen er en ø - vi mennesker er sociale væsener. Som tiden skrider frem, vil hele dit væsen vænnet sig til glade og sunde interaktioner. Hvad vil du opdage, når du fokuserer på at opretholde en optimistisk tankegang og nægter at dvæle ved den negativitet er, at du vil tiltrække folk med en lignende tankegang for dig. Blander sig med selskab, der hjælper dig med at udvikle en sund krop og sind - være sammen med optimistisk, upbeat, og glade mennesker. Jo mere tid med folk af denne art, jo lykkeligere og lysere du vil føle. Deres nærende, sund og positive holdninger er smitsom på en god måde og vil hjælpe dig til at blive på ret køl. Ligeledes når du når det punkt, hvor noget eller nogen, der forstyrrer din følelse af balance og indre fred begynder at irritere dig, du ved, hvordan man høfligt aflede dem, og det bekræfter, at du er godt på vej til en større og mere.
  • Det videre. Brug den inspirerende eksempel på de mere positive mennesker i dit liv til at vejlede dig væk fra det giftige tanke beboere. Til gengæld bliver mere som de optimistiske folk ved at se det bedste i andre og det gode, du ser i mennesker. Være kilde til en "sund kæde af følelser" ved at forblive optimistisk når interagere med andre, acceptere og give komplimenter med taknemmelighed, holde øjenkontakt med dem, og.
 10. 10
  Stræb efter at blive ét med dig selv, miljøet og dine behov. Det kan være svært i starten, men givet tid, vil den rutinemæssige for at se alting som en undren og finde det gode og positive i hverdagens interaktioner i sidste ende falde på plads. En rolig og fattet sind er genial og supplerer produktiv og fornuftig tænkning.

Tips

 • Stræb efter at se det bedste i alt, hvad du gør. Når stemmerne på indersiden echo højere end stemmerne på ydersiden, så du har opnået et højere niveau af tænkning i dig selv.
 • Find én ting, en dag at være taknemmelig for. Tving dig selv til at gøre dette, indtil det bliver en daglig vane, du ikke kan leve uden. Du vil opdage, at det forårsager negative møder at flytte væk fra dine tanker, og vil erstatte disse med mere harmonisk, glad og produktive tanker.
 • Det betyder ikke noget, hvis folk tænker på dig som antisocial eller arrogant, sådan terminologi er alt for let at anvende på en person, der selvsikkert slår ud for at gøre et mærke i verden, og at bedre selv. Du er nødt til at blive den vigtigste person i dit eget liv. Hvis deres tilstedeværelse bringer dig unødig sorg, det er du bedre tjent uden dem eller deres tilstedeværelse, og det er ikke illoyalt eller snobbet, husk at giftige folk vil forsøge at få dig til at se det på den måde, at trække dig tilbage i deres giftige verdenssyn, men selv deres dom du er hovedløs og i virkeligheden en undskyldning for deres egen adfærd snarere end en nøgtern opsummering af, hvem du er.
 • Tilbring det mindste beløb af tid med negative mennesker, selvom det er bare 5 minutter, der er 5 færre minutter om dagen for dig.
 • Ved at huske ovenstående trin, står dit sind og psyke på vagt over for dem, der bevidst eller ubevidst sætte dig ned eller oprette betænkeligheder dit eget potentiale og evner.