Wkedk

Hvordan til at være legende

Nogle gange, når vi får så fanget i de belastninger af hverdagen (især med krig og recession i mix), kan det være svært at forblive legende og munter. Men mange af vores bedste erindringer er lavet, når vi spiller, og fjoller rundt og være ubekymrede. Hvordan kan du sætte dine bekymringer til side og trykke tilbage til denne legende tilstand?

Steps

Hvordan til at være legende. Tilbring tid med børnene.
Hvordan til at være legende. Tilbring tid med børnene.
 1. 1
  Tilbring tid med børnene. De er mestre i frikvarter, og du var engang, også. Hvis du kender en gruppe af børn, bede dem om at vise dig et spil, de kan lide at spille, og spille med dem som om du er et barn selv.
 2. 2
  Må ikke bekymre dig om at se fjollet. Og den bedste måde at presse, at bekymre ud af dit sind er at gøre noget dumt med vilje! Lave sjove ansigter, dans som en nar, og pludre og bark, eller gøre, hvad føles tilfældige og skør.
 3. 3
  Glem dine problemer eller hvad slags situation, du måske i. Dette er din øjeblik, lad ikke nogen tage den fra dig.
 4. 4
  Pas på din krop. Det er svært at føle sig legende, når du føler dig udmattet eller syg eller i smerte. Selv børn forsumpe, når de føler sig fysisk utilpas. Du behøver ikke at være en olympisk atlet, men bare sørg for at du får nok søvn, og du spiser en varieret kost, en, der ikke gør du føler så fedtede og tunge, at hoppe eller løbe føles ubehageligt. En del af at være legende er racing rundt at spille tag tempo uden at løbe forpustet!
 5. 5
  Spille spil. Spil en bord eller kortspil med folk omkring dig. Eller prøv nye spil! Der er millioner, måske milliarder. Har du prøvet big booty? Hvad musikalske stole? Eller?
 6. 6
  Være en god sport. Må ikke være en dårlig taber! Der er ingen grund til at tage noget personligt. Når du får alt for bekymrede om at være ordentlig og høflig, du mister en stor del af leg og humor. Hvis du ved et uheld sige noget upassende, være klar til virkelig undskylde. Men i at spille der er en vis mængde af konkurrenceevnen og drilleri, der skaber en spændende spænding.
 7. 7
  Lad ikke andre mennesker får dig ned. Hvis du knække en vittighed eller flirte med nogen, og de knurrer eller rulle deres øjne eller se på dig som om du har ti hoveder, forblive positiv! Tænk over, hvad et barn ville gøre - skuldertræk og hoppe væk, væk for at finde en anden legekammerat.
 8. 8
  Lev i nuet. Bor i øjeblikket handler om at leve som om der er nogen i morgen. Det kræver øvelse, men i sidste ende, vil du leve et rigere liv. For at gøre dette skal du indse skønheden i hvert øjeblik, og i dagligdags aktiviteter. De mest legesyge mennesker er dem, der er mest "tunet ind" til nutiden. De er så fascineret af verden i det øjeblik, at de altid er at finde måder at engagere det!

Tips

 • Mens være legende har en masse at gøre med at komme i kontakt med dit indre barn, så husk at der er en forskel mellem at være barn som og barn ish. Legesyge behøver ikke at medtage raserianfald, uvidenhed eller bratty adfærd.