Wkedk

Hvordan man kan overvinde angst naturligt med fødevarer

Selvom der beskæftiger sig med et altfavnende angst normalt kræver terapi og / eller medicin, mildere tilfælde af angst kan behandles med livsstilsændringer, herunder kosten forbedringer. For at overvinde angst med fødevarer, kan du prøve følgende tips.

Steps

Hvordan man kan overvinde angst naturligt med fødevarer. Skær ned på omega-6 fedtsyrer og øge dit indtag af omega-3 fedtsyrer.
Hvordan man kan overvinde angst naturligt med fødevarer. Skær ned på omega-6 fedtsyrer og øge dit indtag af omega-3 fedtsyrer.
 1. 1
  Skær ned på omega-6 fedtsyrer og øge dit indtag af omega-3 fedtsyrer. Omega-6 fedtsyrer, som vi i høj grad får fra vegetabilske olier, kan øge betændelse i hjernen og har været forbundet med humør ubalancer. Omega-3-fedtsyrer, på den anden side, beskytter mod betændelse og har vist sig at forbedre folks overordnede stemning, evne til at håndtere stress, og evnen til at sparke stof-misbrug vaner. Omega-3 fedtsyrer er især udbredt i fede fisk.
 2. 2
  Drik kamille te. Nylige undersøgelser har vist, at kamille kan reducere symptomer på angst.
 3. 3
  Spis fødevarer, der er høj i tryptophan. Denne aminosyre kan reducere angst ved at fremme bedre søvn. Eksempler omfatter ost, kylling, soja produkter, æg, tofu, fisk, mælk, kalkun, nødder, jordnødder og jordnøddesmør, græskarkerner og sesamfrø.
  • For at gøre tryptophan-laden måltider mere effektive, gør dem højt i komplekse kulhydrater, men medium til lavt proteinindhold. Carbs gør tryptophan mere tilgængelige i hjernen, men protein har den modsatte virkning.
 4. 4
  Spis komplekse kulhydrater. Disse menes at øge niveauet af serotonin i hjernen, som har en beroligende effekt. Selvom komplekse kulhydrater som dem der findes i fuldkorn har en positiv virkning på kroppen, undgå simple kulhydrater som sukkerholdige fødevarer.
 5. 5
  Undgå alkohol. På trods af sin umiddelbare beroligende virkning, kan processen med at fordøje alkohol faktisk gør du føler edgy og forstyrre din evne til at sove.
 6. 6
  Indarbejd flere B-vitaminer i din kost. B-vitaminer menes at bekæmpe angst ved at påvirke hjernens produktion af neurotransmittere. Nogle naturlige kilder til B-vitaminer indbefatter:
  • B-6: korn, bælgfrugter, bladgrøntsager
  • B-12: laks, ost, æg
  • Niacin: kød, hvede, svampe
  • Thiamin: frø, nødder, svinekød
  • Riboflavin: yoghurt, hytteost, lever
  • Pantotensyre: bælgfrugter, æg, gær
  • Biotin: blomkål, jordnødder, svampe
  • Folat: citrus, bladgrøntsager, frø
 7. 7
  Tag kava rod. Undersøgelser har antydet, at kava kan have en afslappende effekt. Det har dog også forbundet kava med leverproblemer, så sørg for ikke at tage det, hvis du har en svag lever eller drikker alkohol på daglig basis.
 8. 8
  Medtag protein i din morgenmad. Gør din morgenmad mere energigivende kan bidrage til at bekæmpe virkningerne af angst i løbet af dagen.
 9. 9
  Ophold hydreret. Selv mild dehydrering kan have en negativ indflydelse på dit humør.
 10. 10
  Tag baldrian rod. Nogle undersøgelser har vist, at valerianhas en beroligende virkning, hvilket er hvorfor det er almindeligt anvendt som en sove støtte.
 11. 11
  Undgå koffein. Ud over at højne angst ved at gøre du føler dig nervøs, kan den stimulerende effekt af koffein tage op til otte timer at fortage sig og forstyrre din evne til at hvile.
 12. 12
  Drik en te eller tinktur af oatstraw. Selvom mild, er oatstraw en af ​​de mest populære nervines (dvs. stoffer, der anvendes til at berolige nerverne), og menes at være en stemning stabilisator. Som en bonus har det ingen kendte bivirkninger eller interaktioner.

Advarsler

 • Det er fuldt ud muligt at være ængstelig uden en vitaminmangel. Hvis dette er tilfældet, vil ændre din kost gøre meget (hvis noget) for at lindre din angst.