Wkedk

Hvordan at bringe alvorlig social angst under kontrol

Først og fremmest, er du ikke alene i denne. Angst er en meget alvorlig medicinsk tilstand, som kræver lægehjælp ligesom enhver anden sygdom. Nej, det er ikke kun i dit hoved. Det er en meget reel tilstand. Der er mange mennesker, der lider af denne betingelse, og der er hjælp derude. Svær social angst kan bringe på pludselige panikanfald og endda fobier. Når du har en panik angreb, kan du opleve en hurtig hjertebanken, svedige håndflader, svimmelhed, søvnløshed, kvalme, og listen fortsætter. Det handler om kontrol, og personen, der oplever angst føler, at han har mistet det. Angst er meget invaliderende og kan have en dybtgående effekt på en persons liv. De kan undgå bestemte sociale situationer for at undgå det. Men dette kun gør det værre. Sandheden er, at du kan have din kontrol, og dit liv tilbage. Denne betingelse behøver ikke at styre dit liv.

Steps

Hvordan at bringe alvorlig social angst under kontrol. Du vil altid føle en vis frygt, så længe du fortsætter med at vokse som person.
Hvordan at bringe alvorlig social angst under kontrol. Du vil altid føle en vis frygt, så længe du fortsætter med at vokse som person.
 1. 1
  Du vil altid føle en vis frygt, så længe du fortsætter med at vokse som person. Dette er en af ​​de første ting, du bør vide. Frygt er en del af at være menneske, og hvis du lader din komfort zone, vil du opleve frygt. Det er helt naturligt. Mens du er uden for din komfort zone, har du en mulighed for at vokse.
 2. 2
  Lære så meget om social angst, som du kan. Der er en bred vifte af bog og hjemmeside oplysninger om denne tilstand, der tilbyder en masse information. Men fordi du oplever angst i stor udstrækning du måske har mistanke om du har social angst, uden tilstrækkelig viden om karakteren af ​​denne betingelse, vil du ikke være i den bedste position til at beslutte, hvorvidt det er noget, som sandsynligvis gælder for dig. Lær så meget som du kan, før de beslutter, om ikke at gå videre til næste trin.
 3. 3
  Se din læge. Hvis efter at have gennemført det sidste trin, du har besluttet, at det er meget sandsynligt, at du lider af social angst i det omfang, det er væsentligt negativ indvirkning på dit liv at gå til din læge og dele med ham / hende alt, hvad du har lært. Derfra din læge bør være i stand til at foretage en korrekt diagnose og være villig til at diskutere med dig behandlingsmuligheder til rådighed for dig. De kan beslutte at henvise dig til en psykolog, psykiater eller anden læge, der kan hjælpe dig med at håndtere den betingelse. Uanset om din læge ordinerer medicin, kognitiv terapi eller anden form for behandling, bør de være dem, du bør tale med som et første kontaktpunkt.
 4. 4
  Omgiv dig med et netværk. Det kan være venner, familie eller nogen du mener vil hjælpe og støtte dig. Du kan deltage i en støttegruppe. Må forskning på internettet. Det er en skattekiste af information. At have mennesker omkring, der bekymrer hjælper meget.
 5. 5
  Omskole din hjerne. Put up lille post-its, hvor du kan se dem, på væggen, køleskab, spejl og bag døren. Skriv inspirerende budskaber som: "Jeg er en smuk person." "Jeg fortjener." "Jeg er glad". "Jeg kan gøre noget jeg sætter mit sind til." Kognitiv adfærdsterapi og positiv tænkning kan være meget gavnligt.
 6. 6
  Tag små skridt med en lille smule af eksponering og forkæle dig selv, når du har afsluttet dine mål. For eksempel, hvis du har en frygt for at tage busser en dag komme på en bus og ophold på for en eller to stopper. Du langsomt udsætte dig selv for den situation, at du er bange for og langsomt lære at erobre din frygt. Må ikke starte stort, starte små.
 7. 7
  Hold en angst dagbog. Bliv organiseret i din kamp for inddrivelsen. Hold en dagbog af dit humør time for time. Du kan begynde at se et mønster på vej, som kan være meget nyttige i at identificere mulige udløsende faktorer. Rate hver dag ud af 10.. 10 - du havde en fantastisk dag, du følte sikker og glæde. 1 - du havde en frygtelig dag, du følte overvundet med din angst osv.
 8. 8
  Tror du kan få det bedre. Det er muligt at overvinde angst, uanset hvad der forårsager det. Aldrig stoppe med at tro-du vil overvinde dette.

Tips

 • Lær at slappe af med forskellige vejrtrækning teknikker.
 • Når du føler angst kommer på, guffe begge dine tommelfingre inde i dine næver. (Prøv det nu.) Dette hjælper du indånder, som hjælper dig med at kontrollere udbrud af angrebet. (Det virker også for astma og indelukket hoveder. Det er underligt, men det virkelig virker.)
 • Husk, hver gang du står med en social situation, vil disse følelser få det bedre. Du vil føle sig bedre hver gang.
 • Tænk positivt og holde en optimistisk holdning - lad ikke de små ting få dig ned.
 • Hvis du har en panik angreb, så prøv at huske, at panikanfald ikke er skadelige, ligegyldigt hvor forfærdeligt de kan gøre du føler. Lær at spotte tegn på en forestående panikanfald.
 • Forkæl dig selv. Tag dig tid til at forkæle dig selv. Gå på en tur i naturen ved dig selv, tage et bad, gå vindue shopping, behøver hvad gør du føler dig godt.
 • "Tænk" Mindfulness ". Prøv at tænke mindre om dig selv og hvordan du føler lige dette øjeblik, kan du bruge dine sanser til at tage så meget information om verden, der er i din umiddelbare nærhed, som det er muligt. Hvilken farve er tapet i rummet? Hvilke lyde kan du høre og identificere? Hvis det føles mærkeligt eller vanskeligt at gøre, så prøv og forestille sig, at du har brug for denne information for en grund, foregive, at du er en blikkenslager eller tømrer, hvad ville tingene i rummet, de har brug for at tænke over at gøre deres arbejde? Øvelser som disse hjælp du tænke mindre om, hvor dårlig du måske føler om at være i en social situation.
 • Må ikke låse dig væk fra resten af ​​verden.
 • Bliv brænder for noget... noget.
 • Tag dybe ånder. Åndedrag i og tælle til 10 i dit hoved, og derefter ånde ud. Det skærer ned adrenalin, som er at øge din puls.
 • Øvelse. Det hjælper med at holde dit sind fokuseret og afslappet.

Advarsler

 • Ofte har folk med social angst sagde, at de har oplevet ensomhed og depression på grund af deres mangel på venner. Vær forsigtig, hvis arbejdsmarkedets angst forværres, selvmordstanker og måske ønsker at selvskadende adfærd kan komme.
 • Følelse af angst, bange eller hindres i sociale situationer betyder ikke, at du er vild. Mange mennesker har social angst, men er i stand til at skjule det godt-så kan du!
 • Vi har alle dårlige faser og kriser, men de er meget midlertidig. Generthed og depression er ikke permanent. Hvis du går i stå og føler sig hæmmet i dit daglige liv ved følelser eller tanker, bør du forsøge at kontakte en person, der kan hjælpe dig. Et første skridt kunne være at tale med en ven eller en slægtning, hvem du har tillid til.
 • Aldrig nogensinde tror, ​​at noget ikke er fixable. For hvert problem er der en løsning. Læger, psykologer og psykiatere er derude klar til at hjælpe du føler dig bedre.
 • Hvis du nogensinde har selvmordstanker følelser, skal du kontakte din lokale selvmord hotline eller 1-800-SUICIDE øjeblikkeligt. Hvis du eller et familiemedlem har planer om at dræbe sig selv eller forsøger at, ringe 911 med det samme. Dette skal ikke tages let på.