Wkedk

Sådan at overvinde de søndag aften blues

Tyske og svenske forskere har fastslået, at søndag er statistisk den mindst glad dag i ugen for de fleste mennesker. Søndag nat blues kan være en indikator for, at du ikke er eller studere uge, eller de kan simpelthen en afspejling af dine alt for høje forventninger om weekenden, og du rammer jorden med et bump. Uanset årsagen, er din krop giver dig signaler, der gør du føler blå før weekenden endnu er afsluttet. Og det betyder, at du skal tage notits af, hvad dine blues forsøger at gøre det meget klart for dig.

Steps

Sådan at overvinde de søndag aften blues. Erkend det for hvad det er.
Sådan at overvinde de søndag aften blues. Erkend det for hvad det er.
 1. 1
  Erkend det for hvad det er. Nogle gange kan det tage et stykke tid at finde ud af hvorfor du føler så blå i weekenden ende. Vær sikker på, at det ikke bare er en one-off, et resultat af sådanne ting som at have været for aktiv eller ikke aktiv nok i løbet af weekenden, at være alene eller overvældet af folk, der ikke spiser ordentligt, sover ikke nok, osv. Men hvis det klart, at du føler dig søndag nat blues som et resultat af den kommende uges arbejde eller studere uge, så det er usandsynligt, at være skyld i weekenden, og mere tilbøjelige til at være et problem for resten af ​​dit liv (dengang du kan klemme ind imellem weekenden).
 2. 2
  Indse, at føle blues søndag ikke er ualmindeligt. Du er ikke alene. Mange mennesker lægger stor bestand i de kommende og forventer en masse ud af deres weekender, kun for at føle et synkende følelse, når weekenden begynder nærmer sig sin afslutning. Det er naturligt, hvis du har bygget det op til at være så stor og ikke føler en følelse af ligevægt med resten af ​​din uge. Hvis den egentlige årsag bag din følelse blå er den skuffelse fra weekenden, er det tid til at tjekke dine forventninger til weekenden, og hvordan du balance det med at få glæde af din uge samt.
 3. 3
  Tænk den kommende uge. Identificer de ting om din kommende uge, der kan få dig til at føle sig ned eller angst:
  • Kommende eksamener, møder, præsentationer, mv, der stadig kræver forberedelse eller bare bekymrer dig
  • - Du føler, at din uge er blevet ensformige, og at der er lidt at aflaste den monotoni af, hvad du laver
  • Du bliver intimideret, tyranniseret, mishandlet, etc., af en person på arbejde, skole, gymnasium, osv., og du er bange for at bruge tid i nærheden af dem
  • Du ved, at du læser den forkerte retning, der arbejder i det forkerte job, osv., men du holder det op alligevel
  • Du kan ikke helt sætte fingeren på, hvorfor, men du bare føler forfærdeligt, og du ved, det har noget at gøre med den uge, ikke er så sjovt som i weekenden
 4. 4
  Tackle årsagerne din blues. Nogle af årsagerne foreslået som muligheder ovenfor er meget alvorlige og kræver omgående tackling. For eksempel, hvis du bliver mishandlet, skal du søge øjeblikkelig hjælp til at forhindre fortsættelse af denne situation. På den anden side, hvis du føler dig presset af en kommende test eller præsentation et par sommerfugle vil sandsynligvis være sundt at holde dit sind på spillet, forudsat dette ikke er en ugentlig begivenhed. I dette tilfælde kan det være et tilfælde af at give dig selv den friaften, ser en god film eller tilbringe tid sammen med nogle venner i stedet for at sidde omkring drøvtyggende.
 5. 5
  Tackle blindgyde uge eller at generel vag følelse af fortvivlelse. Hvis den egentlige årsag bag din blues er at føle at du er i en blindgyde skure, og hvad du gør i løbet af ugen er "meningsløst", dette er alvorligt også, men har brug for at tackle i en samordnet og målrettet måde. I dette eksempel er søndag nat blues fortæller dig, at meget lidt af dit hjerte forbliver i dit arbejde eller studier, og at det er tid for en stor revurdering af, hvor dit liv er overskriften, så "uge du kan klemme i mellem weekenderne "holder op med at være blot livet passerer dig ved og begynder at blive en konstruktiv og underholdende del af dit liv igen. Hvordan kan du vide, om dette er tilfældet? Start med at overveje disse spørgsmål:
 6. 6
  Pas på dig selv. Undgå at dreje til alkohol eller narkotika.
  • Arbejder du i et job, der holder ringe eller ingen interesse for dig?
  • Er du træt på arbejde eller med undersøgelser?
  • Er du træt af at gøre det samme, og føler, at du har brug for nye udfordringer?
  • Er du finde dig selv dagdrømmer om andre muligheder?
  • Er du tæt på at fortælle chefen, hvor at springe?
  • Føler du dig som hvis du går gennem beslutningsforslag men ingen reel nytte?
  • Har den glæde og ambition forsvandt simpelthen fra, hvad du laver?
 7. 7
  Lav planer om at lave ændringer. Når det kommer til en blindgyde job eller uddannelse, jo før, at du skifter til aktiviteter, der passer dig bedre, og at du føler dig opfyldt, jo bedre. Hvis du ikke tager positive skridt til at foretage sådanne ændringer i dit liv, vil du blive at slå sig ned for at opleve søndag nat blues hver eneste søndag, indtil du gør noget. Det er en skræmmende udsigt. Hvis blindgyde følelser er årsagen til dine blues, her er nogle tilgange til lover dig selv den næste anfald af søndag aften blues:
  • Jeg lover mig selv at gå og se / lave en aftale for at se karriere rådgiver i morgen
  • Jeg vil købe denne uges jobsider og begynde at kigge rundt, lige nu selv, vil jeg polere mit CV
  • Jeg vil kalde X, der fortalte mig om Y for at se, om det er muligt åbning er stadig tilgængelig / ELLER / jeg vil kalde Z som fortalte mig om P der skiftede kurser halvvejs igennem og aldrig set sig tilbage, jeg kunne gøre med lidt inspiration
  • Det er OK, det er min situation, det er ikke mig. Jeg er fint, jeg er god til det, jeg gør, jeg bare brug for en ændring, og det er, hvad jeg kommer til at arbejde på fra nu af, startende lige nu
  • Jeg får på internettet lige nu og leder efter karriere typer, jeg er egnet til, og jeg vil begynde at forske i, hvad jeg ellers kan prøve.
 8. 8
  Skift Søndag nat adfærd. Hvis ingen af ​​de alvorlige, livsændrende årsager kører din søndag aften blues, men du blot føle en stor skuffelse, at weekenden er overstået, overveje at gøre søndag aften en mere spændende aften. Gå i biografen, bowle, har en TV-aften med vennerne kommer forbi, gå til dans, etc. Find noget spændende og distraherende at gøre på en søndag aften i stedet for bare at sidde rundt bekymre. Brug søndag aften at hjælpe dig med at planlægge en fuld og interessant uge frem, gøre forskning online og telefonen for at låse folk ind catch-up datoer med dig. Har en spa eller skumbad, give dig selv en manicure, få din partner til at give dig en massage og give én gengæld. Tænk på ting at gøre, der er sjovt.
 9. 9
  Søge professionel behandling. Hvis du lider af depression, angstanfald eller andre invaliderende sundhedsmæssige betænkeligheder, den bedste hjælp er, at fra en professionel, med hvem du kan få en præcis diagnose og arbejde gennem de spørgsmål sammen i en positiv og tænkte ændring måde. For nogle mennesker, kan søndag aften blues være en negativ højdepunkt i en allerede uidentificeret depressiv tilstand og professionel hjælp er afgørende.
 10. 10
  Skriv et brev til dig selv og åbne den på næste fredag. Gør det har to stykker. I første afsnit, udtrykke dine følelser og ulemper ved søndag aften. I andet afsnit, motivere dig selv til at have en fantastisk weekend og leve det, som det er den sidste weekend i dit liv.

Tips

 • Afslut weekend arbejde inden søndag aften, vil dette hjælpe dig føle sig mere afslappet kende dit arbejde er gjort.
 • Symptomer på søndag nat blues kan omfatte kvalme, konstriktion, øget vejrtrækning, sløvhed, selvmedlidenhed, depressive tanker, irritabilitet, snapper efter andre, gråd, vrede, frygt, opkastning eller diarré, følelse for varmt eller koldt, etc. - dybest set, symptomerne ofte forbundet med angst, angst og bekymring.
 • Hvis arbejdet, college, eller skole tidsplaner er en kilde til dyb bekymring for dig, kan du bruge søndag aften at udvikle uges planlægning og mål. Der er ingen bedre måde at sortere dine bekymringer om tid rådighed og deadlines end i begyndelsen af ugen - søndag aften. aktion er altid bedre end inerti, så i stedet for at tænke over det, bare gøre det!
 • Søndag nat blues er afgjort mere alvorlig i forhold til arbejde end undersøgelser, for den grund, at undersøgelser ende, mens arbejdet kan strække det uendelige, især hvis du har trængt sig selv i en karriere strøm, der kun går i én retning, og det er en retning, du føler kvæler dig. Det er meget vigtigt at lytte til søndag nat blues, hvis karriere apati er den største årsag.
 • Søndag nat blues kan også opleves af børn, der bliver udvekslet mellem forældre og timingen kan variere afhængig af, hvornår overgangen finder sted. Dette er en meget reel bekymring og bør være talte gennem åbent med børn, søge professionel rådgivning efter behov. Må ikke ignorere deres følelsesmæssige smerte, det er meget reelle og foruroligende for dem.
 • Forsøg på at møde nye mennesker hjælper. Du har noget at se frem til hele weekenden!