Wkedk

Sådan skal du tage en Slapshot i ishockey

Den slap-shot er en meget vigtig del af enhver hockey spil. Hvis du ikke ved hvordan man gør det rigtigt, vil det ikke have den ønskede effekt (og det kan være ret pinligt, når du wiff på pucken helt). Dette er en guide til at hjælpe dig med at forbedre på din slap-skud, eller begynder at lære at gøre en. Hvis du har problemer med din Slapshot du kan læse denne artikel om hvordan man kan tage en Slapshot, det har nogle gode tips og links til en række andre nyttige artikler

Steps

Sådan skal du tage en Slapshot i ishockey. Forstå hvordan en Slapshot virker.
Sådan skal du tage en Slapshot i ishockey. Forstå hvordan en Slapshot virker.
 1. 1
  Forstå hvordan en Slapshot virker. Den hockeystav er aggressivt slog (næsten så hårdt som du kan), og opsat på isen, bygge spændinger, der frigives derefter mod pucken i retning af en medspiller. Selvom denne teknik kan generere en puck hastighed på over 100 mph, det er ikke så nøjagtige, eller så bekvemt som håndleddet eller snap shots.
 2. 2
  Lær hvornår du skal tage en lussing-shot. Det er fristende at afvikle på den ene-timer på vej til dig, når du har ret i toppen af ​​disse hash mærker, men prøv at begrænse dig selv. Langt størstedelen af ​​tiden, vil noget langt mere simpelt fungere bedre. Slap-shots skal bruges primært af en defenseman da han i sin position nær den blå linje eller at dumpe pucken i offensiv zone. Dette giver mulighed for et tip fra en fremad stående foran nettet.
 3. 3
  Peg dine fødder mod pucken, som bør være omkring 3 meter fra dine rulleskøjter. Peg ikke dine skøjter på dit mål (som er på nettet, forhåbentlig), hvilket er en kæmpe fejl, som begyndere. Selvom når du bygger mere dygtighed i at tage slap-shots, vil dette være muligt. Senere, hvis du er på kort tid under en leg, eller ikke kan placere dig korrekt for skud, kan du tage et skud med dine fødder lidt skæve.
 4. 4
  Blik på nettet. Du vil formentlig ikke meget tid til at få din pucken fra, hvis du bruger for meget tid med henblik på dette punkt. En simpel blik vil gøre for nu for at få den generelle retning af, hvor du ønsker at skyde.
 5. 5
  Få den rigtige greb. Hvis du er højrehåndet, bør du holde din stok med venstre hånd på toppen. Din højre hånd skal være lavere end, hvor du normalt ville bære det, når stick-håndtering eller skating. Sørg for, at dine hænder er skulder længde fra hinanden på stokken, da stokken når sit højeste punkt dine hænder vil adskille lidt mere og flytte ned af skaftet, og da du er færdig med skud, din hånd skal ende et sted i nærheden skulder længde fra hinanden. (BEMÆRK: Et flertal af venstrehåndet hockeyspillere skyder på venstre gøre disse anvisninger helt bagud din højre hånd ville være på toppen af ​​stokken, fordi du ville bruge din dominerende hånd for bedste kontrol.)
 6. 6
  Vind op. Gør ikke dette til en ekstrem, trækker tilbage langt over dit hoved ikke tilføjer magt og ofre tid og nøjagtighed drastisk. Trække pinden tilbage til din talje skulle være tilstrækkeligt. Du bør se ned på pucken på dette punkt, så du ikke glip af det. Især som en nybegynder, behøver mens du prøver at lære den samlede bevægelse under windup ikke bringe bladet af din stok alle højere end din talje. Når du har en rimelig chance, kan du øge din windup. Med gode mekanik er det muligt at unlease en meget kraftfuld Slapshot med lidt windup.
 7. 7
  Tage endnu et kig på målet og mål som du afvikle. Hvis du går efter et mål, bør du sigte efter et bestemt sted på nettet, ikke bare selve trawlet. Hvis du tager et skud håber en holdkammerat vil tippe det (dette anbefales over en egentlig skudt for et mål), holde dine øjne på isen og på din holdkammerat stick side.
 8. 8
  Gør kontakt med isen inches før du trykker på pucken. Mange fejlagtigt kun ramme pucken vil tænke isen bremse deres skud. Hvis udført korrekt, vil dog ramme isen med din stok øjeblikke før kontakt med pucken få din stok til "flex" og skyde pucken ud som en pil fra en buestreng.
 9. 9
  Under kontakt med pucken, rulle dine håndled, så tommelfingeren på din dominerende hånd (højre hånd, hvis højrehåndet, venstre hånd, hvis venstrehåndet) vender ned mod isen. Dette tilføjer nøjagtighed dit skud.
 10. 10
  Følge op med dit skud til, hvor du sigter. Efter den indledende kontakt, følge op helt i den retning, du ønsker pucken til at gå. Det giver en mere præcis skud, og det hjælper også at holde din pucken stabilt i luften. Dine skuldre skal slutte overfor nettet, bør dine hofter twist i den retning af skud, og din forreste fod skal dreje i den retning af skud. Efter at have fulgt igennem, skal din stok og krop være at pege (svæveflyvning) i den retning af dit skud.

Tips

 • Bøj knæene - det er afgørende, da det øger dynamikken i din krop ved hjælp af musklerne i benene.
 • Rul dine håndled under dit skud, det er her de fleste af din præcision kommer fra ud over at pege på, hvor du ønsker pucken til at gå. Selv hvis du peger din stok, vil pucken aldrig gå, hvor du ønsker det, hvis du ikke rulle dine håndled under dit kontakt med pucken.
 • Når bladet af din stok finish er, hvor dit skud ender. Hvis din kniv er højt fra jorden, bør dit skud ender høj, lav - lav.
 • I din slagskud, ramte dig isen, før pucken. Følge op med dit skud peger med afslutningen af ​​din stok, hvor du ønsker pucken til at gå. Jo mere kraft du lægger ind på din stok jo mere præcis dit skud skal være.
 • Altid holde på at øve. Læse om Slapshots på internettet hele dagen kommer ikke til at hjælpe din skudt så meget som praktiserende vilje! Sørg for at mærke nogen fejl du laver og bevidst tænke korrigere dem når praktiserende.
 • Afstanden mellem hvor du rammer isen til flex stokken, og hvor pucken varierer fra person til person. Hvis din have en hård tid at få pucken i luften, ramte isen længere tilbage.
 • Altid bære en kop
 • Tag langsomme skud, når du starter ud. Må ikke bekymre dig om magt, i stedet praktisere placering af skud, og placeringen af ​​pucken på din stick. Når du bliver komfortabel, kan du begynde at fremskynde bevægelsen af ​​dit sving, og hastigheden af ​​skud vil følge.
 • Præcision først, derefter strøm - Dette er en stor tip til unge spillere. Øv din nøjagtighed først, hvorfor spørger du? Selv hvis du kan skyde pucken 100 miles og time, vil du aldrig score, hvis du ikke kan ramme nettet. Også hvis du kan sigte, det betyder at du ikke vil være at sende vilde slap skud på andre spillere hoveder. Når dine spillere er foran nettet, holde pucken lav og holde pucken på nettet. Dine spillere vil elske det, og du og dit team vil score flere mål.

Advarsler

 • Sørg holdkammerater ved, du er skydning og er klar. Spillere kan ofte få forvirret og ender vender den forkerte retning og få en puck på bagsiden af ​​benet, hvor der ikke er nogen beskyttelse. Dette efterlader i bedste fald en grim blå mærker og et halte for en stund. Indsigende spillere skal vende dig, og hvis de bliver ramt af en puck, godt, alt for dårlig. De ved, hvad de er i for og bør vide ikke at være vender den forkerte vej fra en puck.
 • Hold dit hoved op, eller du vil højst sandsynligt dø. Det er altid sandt i hockey, når du kunne blive kørt over enhver minut af en enorm krop check, men det er især vigtigt, når du forsøger at tage et skud. Det er altid bedre at få afsluttet ordentligt og tage hit for dit team.
 • Virkningen af ​​at ramme is / jorden gentagne kan forårsage personskade, såsom bursitis, især hvis du bruger en meget stiv pind. Eksperimenter med forskellige fleksibilitet ratings på sammensatte pinde.