Wkedk

Sådan dunk

Intet fremkalder ærefrygt og får skarer ekstatiske i et basketball spil som en "dunk", hvor en spiller smækker bolden gennem fælgen med deres hånd (r). Som en af de højeste procentvise field goals man kan forsøge i basketball, er det en bevægelse, der er værd at beherske, men det er ikke let. Her er, hvordan man opbygger muskler og de færdigheder, du behøver for at udføre denne berømte feat på banen. Og det gør ikke ondt at være lidt høj, så gå op til randen kan være en fej.

Steps

Sådan dunk. Muskelgrupper, der skal være stærkere.
Sådan dunk. Muskelgrupper, der skal være stærkere.
 1. 1
  Forøg din vertikale spring. Du skal bruge løftekraft på din for at få dig i luften og op til kurven. Plyometrics få resultater. Doing squats, eller hvis du ikke har vægte, væg sidder, også hjælpe dig med at få dem inches. Også laver kalv rejser på trappen 50-100 reps en dag vil forbedre eksplosivitet. Øge din højde vil tage tid, men, så holde sig til det.
 2. 2
  Muskelgrupper, der skal være stærkere: quadriceps, hamstrings, gluteals, kalve. Quadriceps forlænge knæet. Hamstrings og gluteals forlænge hoften. Kalvene plantar flex anklen.
 3. 3
  Muskelgrupper, der har brug fleksibilitet: Hamstrings og hip flexors. Stramme hamstrings vil hindre knæet forlængelse under springet. Hip flexors modstå hofteekstension del af springet.
 4. 4
  Løb trapper vil udvikle alle de quadriceps, hofter og kalve, og virkelig hjælper dig, når du går til dunk.
 5. 5
  Invester i et par gode. De fleste spillere finder, at høj kvalitet sko forbedre deres evne til dunk, og endnu vigtigere, forhindrer dig i at få ondt, når du forsøger at dunk.
 6. 6
  Øv hoppe ved hoffet.
  • Hop over hele hoffet og ryg. Prøv tre omgange eller mere.
  • Hop at røre nettet med en kørende hoppe, indtil du er i stand til at gøre det ti gange i træk (ikke alle på én dag!).
  • Hvis du kan hoppe så højt som Spud Webb 46 "lodrette spring, bør du have noget problem at flyve og dunker basketball.
  • Indstil din seværdigheder på fælgen, indtil du kan røre det konsekvent.
 7. 7
  Øv håndtering af bolden. Få en fornemmelse for, hvordan man bruger inerti at kontrollere bolden, når din arm er forlænget. Selv folk, der kan håndflade en basketball vil miste greb, når dunker.
 8. 8
  Start med en justerbar højde kurven, hvis du har adgang til én. Sænk højden, så du kan få en fornemmelse for dunker, så gradvist skrues op til den standard højde som du forbedre.
 9. 9
  Drible mod kurven, og derefter tage de tilladte to trin, mens palming bolden i din dunker hånd. Hop så højt, at man næsten kan føle dig selv flyvende efter dit andet skridt, udvide din arm til randen, og køre bolden gennem nettet.
  • De fleste mennesker hoppe ud af en, men nogle mennesker oplever, at de hopper højere fra for to. Find hvad der virker for dig.
  • Dunk en tennisbold eller golfbold først, derefter en volleyball, og arbejde dig op til en basketball.
  • Dunk med én hånd først. Det hjælper med at finde en lille størrelse Basketball at træne med. Det tager en meget større indsats for at røre fælgen med to hænder, fordi du skal hoppe højt nok til, at både nå fælgen. Efter dette, kan du gå videre til den omvendte dunk.
  • Bolden må komme tilbage og ramme dig i ansigtet. Være forberedt på det. Frygt for at blive ramt, vil en negativ indflydelse på din evne til at dunk.
 10. 10
  For at starte, lad gå af fælgen. I de fleste spil hænger på fælgen ikke tilladt, medmindre du er i fare for landing på en person under dig.
 11. 11
  Være vedholdende. Du vil sandsynligvis genere dig selv i dine første adskillige forsøg på at dunk, men får op fra gulvet, og prøv igen. Du vil blive meget imponeret over din forbedring, hvis du bliver ved med at gå.
  • Gøre backboard rører i mere end 2 minutter.

Tips

 • Hvis du er overvægtig, kan forbedre din vertikale spring kun gøre så meget. Du skal muligvis til, mens du får.
 • For folk, der har problemer med at hoppe fra den ene fod, så prøv dette: som du nærmer kurven, lavere din krop og arme, så dit tyngdepunkt er lav. Derefter eksplodere mod kurven og svinge armene op. Dette kunne forbedre din one-footed spring evne ved flere inches.
 • For de fleste mennesker, der ikke er 6'6 "som NBA stjerner, vi misundelse, lave en video søgning til korte mennesker dunker. Dette beviser, at folk under 6 meter kan stadig trække ned af en stærk dunk. Et godt forslag er Spud Webb eller Nate Robinson, 2006 og 2009 Slam Dunk Competition Champion. Hvis du føler behov for at savle i misundelse, det er normalt.
 • Hvis du ved, du kan hoppe højt nok til at dunk, prøv en mindre bold, som du kan håndflade og hoppe hurtigere på flugt, end du tror, ​​du skal. Ved at bakke op, kan du øge din glide lodret. Når du har din hoppe ned, skift til en forordning bolden. For begyndere, en-hånds dunker en tennisbold er en god træning, hvis det gøres gentagne gange.
 • Forbruge høje mængder af calcium og protein, men bevare din afbalanceret kost. Dette hjælper med muskel vækst og fremmer sund knogle så godt.
 • Hvis du er den samme højde / vægt som Shaq se ud, når laver demoraliserende dunk på dine modstandere, og det er muligt, vil du knuse bagpladen, regner skårene af knivskarp glas ned på ansigterne på dine besejrede modstandere.
 • Se nogle af de dominerende dunkers fra tidligere eller nuværende, såsom Nate Robinson, Michael Jordan, Derrick Rose, Kobe Bryant, Jason Richardson, Desmond Mason, Baron Davis, Gerald Wallace, Gerald Green, Dwight Howard, Dominique Wilkins, Vince Carter, LeBron James, Dwyane Wade, Clyde "The Glide" Drexler, Blake Griffin, Charles Barkley, Julius Erving, Sam Weber, Shawn Kemp, Tracy McGrady, Andre Iguodala, Jamario Moon, Amare Stoudemire, Shaq og Wilt Chamberlain

Advarsler

 • Sørg for at du har en anden i nærheden af ​​dig, når du er ved at lære. Hvis du falder, og få såret uden nogen omkring, vil du være i en meget vanskelig situation.
 • Må ikke over toget: Må ikke udøve de samme muskelgrupper over to på hinanden følgende dage, for skader er mulige på det tidspunkt.
 • Sørg for, at fælgen er forsvarligt fastgjort til bagpladen, eller det kan komme løs. Dette kan medføre alvorlig personskade.
 • Forsøg ikke at få fat i fælgen, hvis du ikke kan folde din hånd rundt det forsvarligt. Hvis du gør, vil du sandsynligvis svinge rundt på din røv, ryg, nakke, hoved, eller dit ansigt.
 • Du er bedre tjent med ikke at hænge på fælgen på alle, især hvis du er en novice.