Wkedk

Sådan rense leveren

Leveren er den anden største organ i den menneskelige krop og en af ​​de vigtigste, fordi det er ansvarlig for filtrering skadelige giftstoffer ud af blodbanen. Der er medicinske programmer til at afgifte leveren, men der er også flere naturlige, enkle livsstilsændringer, du kan gøre, som du lærer at rense leveren, der vil hjælpe din lever fungerer optimalt.

Steps

Sådan rense leveren. Minimer alkohol og koffein indtag.
Sådan rense leveren. Minimer alkohol og koffein indtag.

Mad og drikke

 1. 1
  Undgå fastfood. Fødevarer, der er behandlet og indeholder masser af konserveringsmidler, fedt og kolesterol kan forårsage at leveren bliver overbelastet og tilstoppet med fedtrester. Rens din lever ved at undgå forarbejdede eller fedtholdige fødevarer for at give leveren til at fjerne blokeringen af ​​sig selv og regenerere celler. Overvej en 2 - eller 3-dages hurtigt på kun frugt og grøntsager til at gøre dette til at ske endnu hurtigere.
 2. 2
  Minimer alkohol og koffein indtag. Alkohol og koffein er 2 af de største syndere, der depositum toksiner i leveren, og holde det fra at fungere korrekt. Rens din lever ved at reducere dit indtag af alkoholiske og koffein drikkevarer og erstatte dem med ikke-alkoholiske drikkevarer, så din lever til at regenerere, skylle sig rense og fungere korrekt.
 3. 3
  Drik masser af vand. Afgifte din lever og skylle giftstoffer ud ved at drikke mindst 2 Potter vand hver dag. Drikke masser af vand vil holde dig hydreret, hvilket naturligvis fremmer celle regenerering. Det vil også give leveren at bortfiltrere flere giftstoffer og rester, lade det arbejde hurtigere og øge din energi niveau.
 4. 4
  Spis dine grøntsager. Visse grøntsager indeholder næringsstoffer som beta-caroten, der stimulerer leverceller og beskytte leveren mod toksiner. Mørke, bladgrøntsager som spinat fremmer cellevækst og stimulere leveren, mens roer beskytter galdegangene i leveren fra toksin skader. Sigt efter 5 portioner af grøntsager dagligt og omfatter dem, der indeholder lever-medvirken næringsstoffer.
 5. 5
  Brug en urte supplement. Naturlige urter som mælk tidsel, burre og mælkebøtte rod er alle siges at hjælpe befri kroppen af ​​toksiner og samtidig beskytte leverceller og fremme en sund leverfunktion. Alle kan findes i kapsel-eller tabletform og mælkebøtte rod kommer også i nogle urtete. Tilføjelse disse kosttilskud til din daglige kost kan hjælpe med at rense din lever og regulere dens funktion.
 6. 6
  Tilføj citron til din kost. Drik citronsaft i vand eller te en gang om dagen. Citronsaft stimulerer leverens galde produktion til hjælpe med at skubbe giftstoffer ud. Det forhindrer også ophobning af galdesten og fremmer fordøjelsen og leverfunktionen i bevægelsen af ​​mavesaft.

Liv ændringer

 1. 1
  Destress dit liv. Stressende situationer frigiver hormoner og endorfiner i blodbanen, hvilket til gengæld depositum toksiner i leveren og bremse den ned. Fjerne stress i alle områder af dit liv, som du kan. Overvej anti-stress aktiviteter som yoga og meditation.