Wkedk

Hvordan til at rense din krop naturligt

Ønsker du at vide, hvordan du rense din krop naturligt? Udrensning din krop naturligt vil ikke kun hjælpe dig med at føle sig bedre, men også gøre dig ser godt ud! Ved udrensning du vil fjerne skadelige giftstoffer og urenheder fra din krop til at hjælpe du føler dig godt og har mere energi. Her er et par skridt til at hjælpe dig detox.

Steps

Hvordan til at rense din krop naturligt. Start med at drikke masser af vand.
Hvordan til at rense din krop naturligt. Start med at drikke masser af vand.
 1. 1
  Start med at drikke masser af vand. Vand er meget nyttigt, fordi det skyller ud urenheder i kroppen. Hvis du ønsker at skylle din krop ren, sørg du drikker mellem 8-12 glas om dagen. Det gør også din hud ser meget sundere, forbedre din teint.
 2. 2
  Fast mindst en gang om ugen. Enten ved kun drikkevand, frugtjuice eller grøntsagsjuice. V8 juice er en god måde at få de næringsstoffer, du har brug, hvis du ikke kan lide frugt eller grøntsager. Du kan også kun spise frugt eller grøntsager. Det hjælper din krop til at hvile.
 3. 3
  Rense din kolon. Spise fødevarer med højt i fiber vil gøre det. Du er nødt til at holde din mave-tarmkanalen tomme og fri for affald.
 4. 4
  Rens din lever. Spise fødevarer, der er bitre vil gøre dig retfærdighed. Frugter, der har en bitter smag ligesom citroner eller grapefrugter vil være meget gavnligt at rense leveren samt stoppe giftstoffer fra at sprede sig til andre dele af kroppen.
 5. 5
  Tag nelliker eller græskarkerner til at slippe af med parasitter i kroppen. Der findes også medicin til rådighed, som fungerer godt.
 6. 6
  Øvelse! Udøver hæver kropstemperaturen og forsyning af ilt, plus gør du sveder som frigiver toksiner. Det er også holder dig i form og sund. Det brænder unødvendige kalorier.
 7. 7
  Sørg for at undgå koffein og sukker så meget som muligt. Du må ikke drikke alkohol eller ryge cigaretter. Disse kun føje til problemet ved at sætte toksiner og andre urenheder i kroppen. Hvis du ryger eller drikker alkohol, begynde at begrænse dit indtag / forsøger at holde op.
 8. 8
  Opretholde en sund kost rig på frugt, grøntsager, protein (kød og æg) og fiber. Følg mad pyramide og spiser de foreslåede fødevarer portioner. Også forsøge at spise mindre måltider i løbet af dagen i stedet for 3 store. Det vil gøre dig mere sulten i løbet af dagen, hvis der er en større hul i de tider, du spiser, så du spiser mere.

Tips

 • Find sunde måder at frigive stress!
 • Drik masser af vand
 • Spis sunde fødevarer, herunder masser af frugt og grøntsager
 • Undgå koffein og alkohol
 • Sove mere. Dens meget vigtigt at få en god nats søvn.
 • Sweat så meget som muligt
 • Følg mad pyramide.

Advarsler

 • Aldrig hurtigt for mere end 2-3 dage!
 • Gør ikke et organ rense specielt til vægttab