Wkedk

Sådan meditere med din indre stemme

Meditation er en måde afslapning og en vej til oplysning. Hvis vi opløse vores tilknytning til omverdenen og bringe vores sind til hvile, trivsel, positivitet og oplysning (indre glæde) opstår. Alle negativitet forsvinder. Vi tænker positivt igen og pludselig leve i lyset. Vi ser det positive i verden, i vores medmennesker, og i os selv. Vi er i harmoni med os selv og vores liv. Her er processen for at meditere med din indre stemme.

Steps

Sådan meditere med din indre stemme. Sende lys til verden.
Sådan meditere med din indre stemme. Sende lys til verden.
 1. 1
  Forbered. Sidde i din meditation sæde (cross-legged, hæl sæde, stol, etc.) og i din meditation arbejdsstillinger (hænder på benene eller i skødet).
  • Har dine øjne lukkede.
  • Ånde ind og ud.
  • Fald ned og slap af
  • Føl, hvad du har brug for og find din personlige praksis.
  • Meditation er godt for dig.
 2. 2
  Stop tænkning. Stop alle tanker for én til tre minutter og komme til hvile. Tag det roligt.
 3. 3
  Sende lys til verden. Visualiser Jorden, flytte en hånd og tænke: "Jeg sender lys til... Må alle mennesker være glade Kan verden være lykkelig.". Især sende lys til de lidende folk. Brug dit tv som et vindue til verden og wrap alle mennesker med lys.
 4. 4
  Brug yoga som model. Sæt dine hænder sammen i dit skød. Visualiser dig selv som en Buddha, Shiva eller gudinde. Flyt dine tæer lidt og tænker mantraet: "Jeg er en gudinde ( Buddha, Shiva) i fred jeg gå fredens vej jeg leve i fred... "
 5. 5
  Visualiser kosmos omkring os, et univers fuld af stjerner. Lav store cirkler med armene og tænker: ".... Jeg tager tingene, som de er jeg giver slip på mine falske begær Jeg bor i den enhed af kosmos jeg flyde positivt med mit liv" Hvad ønsker du at acceptere eller frigive i dag? Sig: "Jeg accepterer.... jeg slipper...".
 6. 6
  Slut med mestrene. Gnid håndfladerne foran hjertet chakra. Slut med de oplyste mestre og tænker: ".. Om alle oplyste mestre jeg beder om vejledning og hjælp på min vej"
 7. 7
  Spørgsmål. Du kan nu stille et spørgsmål. Tænk på dit liv. Hvad er dine mål? Hvad er din måde en klog liv? Mediter på dit spørgsmål. til svaret indeni. Hvad siger din indre visdom sige? Hvad besvarer din indre visdom? Du føler svaret. Lad svaret vises i dig. Tror, at svaret flere gange som et mantra.
 8. 8
  Sig mantra. Put dine hænder i dit skød. Hold ryggen lige og din mave afslappet. Medbring dit sind helt for at hvile. Tænk mantraet "Om" i dit hoved, bryst, mave, ben og fødder. Tænk på jorden og i hele kosmos: "Om Shanti, Om Fred...".
 9. 9
  Stop tænkning. Stop enhver tanke for et minut. Når tanker kommer altid skubbe dem væk. Derefter kan du slappe helt af. Slæk din krop. Sid der afslappet. Fred og harmoni er inden dig.
 10. 10
  Være optimistisk. Gå ud positivt i din dag. Lyset er med dig. Blive velsignet.

Tips

 • Altid være i god kontakt med din krop og din sjæl. Føl, hvad de ønsker og behov. Og give det til dem. Følg fem features sandhed, fred, kærlighed, selvdisciplin og lykke. Så vil du finde vej ind i lyset. Mærk Guds lys, energien af ​​fred og kærlighed i dig. Vær glad og være god. Det er essensen af ​​yoga filosofi.
 • Det vigtigste i yoga er den indre stemme. Den indre stemme er talerør for din egen sandhed og visdom. Det er din følelse af rigtighed. Du kombinerer din intellekt og din følelse. Så vil du finde vejen til dig selv. Følg din egen visdom. Find din personlige meditationspraksis. Gør meditation som det er godt for dig.
 • Hvad vil du have fra meditation? Lykke, healing, oplysning? Informér dig selv. Læs meditation bøger, kan du besøge meditation grupper kigge efter den rigtige meditationslærer for dig. Derefter lære meditation. Find ud af, hvad der er den bedste måde for dig at praktisere. Og øve hver dag.

Advarsler

 • Hvis du ønsker at helbrede en sygdom, kan det være godt at gå til en sundheds-eller wellness professionel. Yoga er en måde at slappe af og til at vække den indre lykke. Du kan helbrede nogle sygdomme med yoga og meditation, men du skal være forsigtig og lytte til din indre stemme. Mange mennesker føler, at det er bedst at følge de råd af læger og eventuelle relevante medicinske bøger. Husk dog, at medicinsk uddannelse primært fokuserer på at sygdomsbehandling-ikke wellness-og kun få læger har uddannelse i yoga, ernæring eller andre ikke-medicinske sundhedspleje tilgange.
 • Den vigtigste vej for sundhed og helbredelse er de fem principper for sundhed. Hver dag bør vi gøre nogle sport (yoga, gåture), spise sundt (masser af frugt og grøntsager, lav i kalorier), undgå skadelige stoffer (alkohol, rygning, narkotika), tænk positivt (overvinde negative tanker), og slappe af (få nok sove, pauser, stilhed og meditation).