Wkedk

Hvordan man kan stoppe hjernen fryse


Intet ruiner den forfriskende forbrug af en kold stof på en varm dag som en smertefuld hjerne fryse, også kendt som en is hovedpine og medicinsk som Spheno Palatine Gangleoneuralgia (den udtale, som kan give en hovedpine så godt). Heldigvis, hvis du er offer for hjerne fryse, du ikke er helt hjælpeløs i sagen.

Steps

Hvordan man kan stoppe hjernen fryse. Forstå hvad der forårsager hjernen fryse.
Hvordan man kan stoppe hjernen fryse. Forstå hvad der forårsager hjernen fryse.
 1. 1
  Forstå hvad der forårsager hjernen fryse. Når den kolde objekt rører taget af din mund, blodkar kontrakt respons i et forsøg på at forhindre tab af kropsvarme. Som kulde lægger sig, blodkarrene afslappes igen, hurtigt øge blodgennemstrømningen til hjernen. Denne pludselige udgivelse er, hvad der forårsager den intense hovedpine sensation.
 2. 2
  Undgå kold mad fra rører taget af din mund. Det er klart, er du ikke kommer til at give op kolde fødevarer bare så du kan undgå hjerne fryse. Snarere, lad bid eller nippe varme på tungen, før du lader stoffet røre taget af din mund.
 3. 3
  Lindre hjernen fryse smerter ved hurtigt at opvarme ganen (også kaldet den bløde gane og hårde gane, den hårde gane er den del med knoglen, og det bløde uden) efter det allerede er blevet afkølet. Hvis du gør dette hurtigt nok, kan du være i stand til at lette bølge af blodtilførslen til hjernen:
  • Tryk på din til din bløde gane. Hvis du kan rulle tungen i en kugle, skal du trykke på bunden af ​​tungen på taget af din mund. Undersiden af ​​tungen kan være varmere end oversiden, som sandsynligvis var afkølet af Slurpee du lige tøffede. (Nogle mennesker oplever, at hårdt tryk tungen mod ganen lindrer hjernen fryse, så prøv at anvende ekstra pres!)
  • en varm substans. Langsomt nipper stuetemperatur vand også gør det trick for nogle mennesker.
  • Lav en maske med hænderne for at dække din mund og næse. Træk vejret hurtigt, hæve temperaturen inde i din mund.
  • Tryk på en varm tommelfinger mod din gane.
 4. 4
  Vent det ud. Hjernen freeze vil sædvanligvis gå over af sig selv inden for 30-60 sekunder. Undertiden chokket af hjernen fryse gør det synes værre end det egentlig er, men hvis du forventer det og vide, at det vil komme og gå, betyder det ikke at være en traumatiserende oplevelse.
 5. 5
  Den bedste måde at undgå en hjerne fryse er rent faktisk at holde den offensive væske mod taget af din mund. Smerter forbundet med hjerne fryser er resultatet af en hurtig afkøling og opvarmning, der forårsager blodkarrene til at hurtigt at trække sig sammen og derefter spile. Din krop er at opfatte den hurtige temperaturændringer i munden som en indikation af en faretruende kolde omgivelser, og så dit blod celler kontrakt at bevare kropsvarme, da stoffet er slugt, blodcellerne vende tilbage til deres tidligere størrelse, og det er denne svingning der er så smertefuld. Nogensinde opdager, hvordan en hjerne fryse starter efter du har slugt din drink?

Tips

 • Meget gerne disse metoder kan eller ikke kan arbejde for dig, men det gør ikke ondt at prøve dem.
 • For at undgå at skulle bruge ovenstående trin, så prøv ikke at sluge for meget kold mad på én gang. Smage på det og indånde imellem hver mundfuld. Alternativt, spise mad på en lidt varmere temperaturer, hvis det er muligt.
 • Når man spiser is med en ske, blæse på isen før spise hver skefuld.

Advarsler

 • Rør ikke din palatine drøbel ("boksebold" i bagsiden af ​​halsen). Det vil udløse.