Wkedk

Sådan lindre rygsmerter uden narkotika

Er du plaget med rygsmerter? Er du Weekend Warrior, der vågner op mandag morgen med rygsmerter eller trykken? Vil du hellere undgå dyre og til tider farlige receptpligtig medicin? Prøv disse retsmidler til at hjælpe med din rygsmerter.

Steps

Sådan lindre rygsmerter uden narkotika. Start din nyttiggørelse fra rygsmerter - når du er sikker på, at der ikke er nogen større traumer - med enkle grundlæggende øvelser.
Sådan lindre rygsmerter uden narkotika. Start din nyttiggørelse fra rygsmerter - når du er sikker på, at der ikke er nogen større traumer - med enkle grundlæggende øvelser.
 1. 1
  Forsigtig: Sørg for dine rygsmerter er ikke fra en større skade ligesom et fald eller en bilulykke. Spørg din læge for at udelukke spinal traumer eller bristede disk. Disse skader vil næsten altid kræve rehabilitering.
 2. 2
  Start din nyttiggørelse fra rygsmerter - når du er sikker på, at der ikke er nogen større traumer - med enkle grundlæggende øvelser. Den bedste og mest gavnlige recovery øvelse for enhver rygsmerter er at komme ud af sengen eller op af sofaen og begynder at gå. Inaktivitet er klinisk bevist til at gøre rygsmerter værre! Begynd din opsving program (ideelt set) med 30 minutters daglig walking.
 3. 3
  Lær strækker sig lændesmerter eller lære yoga for at hjælpe med at rette leddene i din krop. Omfatter en daglig strækning og yoga praksis kan bidrage til at lindre rygsmerter. Udstrækning og yoga (for folk i smerte) er bedst læres fra en fysioterapeut eller yoga terapeut.
 4. 4
  Undersøgelse tai chi til at lære at beskytte rygsøjlen ved at holde den i en neutral position, mens skubbe, trække og løfte.
 5. 5
  Praksis afslapning og meditation hver dag. Talrige medicinske undersøgelser har vist, at meget rygsmerter er forårsaget af tæthed på grund af mental stress! Øve meditation tillader dig at slappe af sindet og kroppen og frigive spændinger, der kan stramme ryggen - forårsager smerte.
 6. 6
  Udvikle en daglig styrketræning program på en maskine (eller vægtløftning) for at forbedre din kerne (ryg-og mavemuskler). Før du begynder, og medmindre du er en erfaren atlet, søge råd hos en certificeret personlig træner, før du begynder din styrketræning program. Styrketræning kan du udvikle svage muskler, der kan forårsage din ryg til at være skævt. Brug styrketræning er yderst gavnlig for udviklingen af ​​en stærk torso (krop kerne) og for at lindre rygsmerter. En af de bedste værktøjer i styrketræning bruger en kerne bold i løbet af din træning.
 7. 7
  Forbedre din kropsholdning! Det hjælper virkelig altid at have din ryg lige. Med dette mener jeg ikke at sætte din tilbage i ubehagelige eller mærkelige positioner (dette kun forværrer din ryg!), Men lære at have gode arbejdsstillinger hele tiden - uanset om du stående, siddende eller endda sove!
 8. 8
  Ændre dit syn på livet. Mange gange depression og ensomhed kan forårsage spændinger og rygsmerter. Kom ud af din normale daglige rutine er det trick at lindre rygsmerter. Prøv at frivilligt arbejde en dag om ugen til dine foretrukne velgørenhed for at ændre din rutine. Tilkald en lokal ældre borgere hjem og spørge, om du kan besøge et par gange om måneden for at hjælpe. Få involveret med din lokale samfund og søge ud af måder at hjælpe samfundet. Ring til din lokale hospital og spørge, hvordan du kan hjælpe. Kom involveret, og hjælpe andre mennesker er en fantastisk måde at udvikle venner og få dit sind ud af dine problemer.
 9. 9
  Få en hund! Få et kæledyr har to fordele for at lindre rygsmerter. Det første er det blevet lægeligt bevist, at eje et kæledyr kan sænke blodtrykket og lindre spændinger. For det andet, at have en hund betyder, at du måske brug for at komme ud og gå Fido. Hundeejere tendens til at tilbringe mere tid udendørs, og få mere motion. Så fat det snor og gå en lang tur.
 10. 10
  Svøm som en fisk! Svømning er en af ​​de bedste træning du kan gøre for en dårlig ryg. Ikke alene betyder det åbner stiv og men dit hjerte får en stor aerob træning også. Gå til din lokale KFUM eller sundhed klub og hoppe i og svømme. Hvis du ikke kan svømme tilmelde dig lektioner. Du vil blive svømme som en fisk på ingen tid!
 11. 11
  Få en massage - det kan hjælpe - men vær sikker på at du fortælle massage tekniker om din ømskindet område rygsmerter, og hvad der får den til at blusse op.
 12. 12
  Hvis du har et stillesiddende job, der kræver, at du sidder på skrivebordet i mange timer, tage pauser gennem dagen at strække dig selv. Hæve dine hænder over hovedet og stå på tæerne. Så tillad dig selv at falde. Siddende lange timer ikke tillader væske nok bevægelse ind og ud af din disk (nogensinde lagt mærke til, hvordan du er bare en smule højere i formiddag end efter en lang dag? Den "vand" i skiver mellem din ryghvirvel oser ud ved udgangen af dagen. Lad det reabsorberes ved at strække og udvide)
 13. 13
  Spot jogging hjælper også.
 14. 14
  En anden simpel øvelse til at styrke din ryg muskler ville være løgn på en madras (ikke bløde), bøj benene på hofter og knæ og tromle din ryg. Hold for en optælling af 10 og release. Gør dette 5-8 gange.

Tips

 • Start ud langsomt og opbygge!
 • Få hjælp til at strække og hvordan man gør yoga fra en yoga terapeut eller fysioterapeut.
 • Har nogle type udøver, der vil styrke din ryg muskler, gåture, svømning,...
 • Husk ikke at være bange for nogle mindre smerter under din opsving program.
 • Altid tjekke med din fysioterapeut eller læge, før du begynder et rygsmerter genopretningsprogram.
 • Gå eller løbe på bløde overflader vil ikke belaste ryggen mindre.
 • Altid søge hjælp hos en fysioterapeut eller personlig træner, før du starter en modstand uddannelsesprogram.

Advarsler

 • Stop øjeblikkeligt, hvis du har nogen følelsesløshed eller uforklarlig svaghed og gå til din fysioterapeut eller læge.
 • Få en fysioterapeuter eller læger godkendelse, før du begynder en rygsmerter genopretningsprogram.
 • Forsøg aldrig at gøre modstand uddannelse på egen hånd eller uden opsyn af en fysioterapeut eller certificeret personlig træner.