Wkedk

Hvordan at slippe af med dårlig rygsmerter

Har du lider af frygtelige rygsmerter? Betyder det at holde dig fra at gøre de ting, som du typisk nyder? Dette trin-for-trin artikel vil guide dig gennem processen med at fjerne rygsmerter så hurtigt og effektivt som muligt.

Steps

Hvordan at slippe af med dårlig rygsmerter. Hvis du aldrig har haft rygsmerter før, og hvis debut er hurtig, kan du besøge en læge eller fysioterapeut med det samme.
Hvordan at slippe af med dårlig rygsmerter. Hvis du aldrig har haft rygsmerter før, og hvis debut er hurtig, kan du besøge en læge eller fysioterapeut med det samme.
 1. 1
  Hvis du aldrig har haft rygsmerter før, og hvis debut er hurtig, kan du besøge en læge eller fysioterapeut med det samme. Rygsmerter på grund af en rygskade kan være alt fra en muskel spasmer til en klemt nerve eller en diskusprolaps eller bristede disk. Derudover er der mange medicinske lidelser, der viser sig som "rygsmerter", og nogle af dem er livstruende. Det er vigtigt, at du udelukke disse alvorlige og potentielt livstruende muligheder.
 2. 2
  For kortsigtet nødhjælp, prøv liggende på en hård overflade for så længe som muligt (eller indtil smerten forsvinder). Liggende som dette vil strække din ryg og midlertidigt lindre smerten.
 3. 3
  Overveje at investere i over-the-counter, ikke-steroide, anti-inflammatoriske smertestillende. Smertestillende medicin såsom Advil, Benadryl eller Naprosyn kan give dig midlertidig lindring, indtil du er i stand til at sortere ud den underliggende årsag til dine smerter.
 4. 4
  Prøv at ændre den måde, du sidder. Vær meget opmærksom på dine daglige vaner. Har du sidde på en bestemt måde i lange perioder af tid hver dag? Har du sidde i en stol, der er ubehageligt, eller som ikke giver dig tilstrækkelig back-support? Har du dårlige arbejdsstillinger, der kan være at gøre tingene værre?
 5. 5
  Når du sidder ved dit skrivebord, computer eller middagsbordet, prøv at sidde i en lige-back stol. Dette vil forbedre din kropsholdning og reducere din rygsmerter.
 6. 6
  Tjek din seng. Hvor længe har du haft din madras? Hvis du har haft det i et stykke tid, kan det ikke længere give dig ordentlig rygstøtte. Overvej at købe en ny madras.
 7. 7
  Besøg din personlige læge for en grundig vurdering og behandling. Rygsmerter kan være forårsaget af fysisk eller psykisk stress og traumer. En systematisk prognose / diagnose fra din personlige læge vil hjælpe med at bestemme den underliggende årsag, og bestemme hvilke skridt at tage næste.
 8. 8
  Se en specialist, hvis det er nødvendigt. Hvis rygsmerter er alvorlig, kan lægen foreslå, at du gennemgå en række rutinemæssige afprøvninger, og han eller hun kan så henvise dig til en specialist. Denne specialist kan ordinere medicin og i nogle tilfælde, du henvise til en terapeut. Vær åben for at diskutere visse livsstilsændringer, herunder motion og vægtkontrol. Din livsstil kan have en masse at gøre med den smerte, du oplever, og ændringer kan være nødvendig for at fjerne den permanent. En fysioterapeut kan hjælpe dig med at bevare dit helbred i det lange løb, og kan hjælpe dig til at forhindre en gentagelse af smerter i fremtiden.
 9. 9
  Overveje at besøge en kiropraktor til yderligere vurdering og behandling. Normalt vil denne behandling bestå af en eller anden form for spinal manipulation. Være selektiv, når du vælger en kiropraktor. En kiropraktor med mange års erfaring vil være bedre rustet til at lindre din smerte end en mindre erfaren en.
 10. 10
  Overveje at kigge i alternative medicin praksis, naturopati og sind-krop terapier. Det har vist sig at være effektive til visse personer. Praksis såsom yoga, meditation, Tai Chi, og forskellige åndedrætsøvelser kan også være gavnligt. Der er mange metoder til at vælge fra, og der er talrige tutorer og mentorer derude med en stor erfaring, der vil være mere end villige til at hjælpe dig. Meget af, hvad der virker, vil afhænge af, hvad der er rigtigt for dig som individ. Må ikke være bange for at shoppe rundt, indtil du finder noget, der virker godt for dig.

Tips

 • En fysioterapeut kan gøre følgende for dig:
   • 1) Hjælp dig normalisere bevægelse af kroppen via manuel terapi, såsom fælles mobilisering og myofasciale arbejde.
 • Hvis du har problemer med at trække vejret, mens din ryg er lige prøve at holde det på et vinkel.

Advarsler

 • Hvis du har haft rygsmerter i længere tid end en uge, ringe til en læge eller kiropraktor.
 • Hvis du oplever nogen svimmelhed eller åndenød sammen med rygsmerter, ringe til en læge straks. Hvis disse symptomer er stadig til stede, selv når en krampe har lagt sig, ringe 911.
 • Hvis du oplever nogen følelsesløshed eller snurren i forbindelse med rygsmerter, søge lægehjælp så hurtigt som muligt.
 • Spørg en læge eller kiropraktor for en x-ray eller MR, hvis du tror, ​​at noget kan være alvorligt galt.
 • Få en god stol
 • En god fysioterapeut eller kiropraktor vil tage en fuld sygehistorie og tilbringe mindst en time vurdere din tilstand. Hvis du besøger en, der ikke gå et andet sted.