Wkedk

Hvordan til at knække din øvre ryg

Cracking din ryg er ganske enkel. Du kan knække det selv naturligvis med rekvisitter eller har en ven gøre det for dig. Gentagne revner kan foretage justeringer på kiropraktor meget lettere, og kan hjælpe med rygsmerter.

Steps

Hvordan til at knække din øvre ryg. Placer dine hænder bag ryggen, den ene oven på den anden.
Hvordan til at knække din øvre ryg. Placer dine hænder bag ryggen, den ene oven på den anden.

Metode én: knække din egen tilbage

 1. 1
  Placer dine hænder bag ryggen, den ene oven på den anden. Tryk på ryggen så højt op som dine hænder vil nå. Stræk baglæns, så dine hænder trykke på din ryg, og du bør få nogle tilfredsstillende pops.
 2. 2
  Sid i en stol med en kort ryg. Skub din røv mod kanten af ​​sædet, indtil stolen ryggen rører del af ryggen, du ønsker at knække. Placer håndfladerne på din pande og udånder langsomt. Dit hoved og skuldre vil synke ned bag stolen og bør tilbyde dig et par gode revner.
 3. 3
  Stå ret op med en mur hjørne i midten af din ryg. Bring dine arme bagud ved at klemme skulderbladene. Denne milde strækning kan hjælpe knække ryggen naturligt.

Metode to: knække ryggen med en medicin bold

 1. 1
  Knæk dit mellemnavn tilbage. Sid på træningsbold. Langsomt går dine fødder ud og sænke dig selv ned på træningsbold, så din ryg hviler over den. Tillad dig selv at slappe helt af. Langsomt bevæge sig fremad og tilbage, så bolden hviler på forskellige dele af din ryg.
 2. 2
  Knæk din øvre ryg. Knæl foran træningsbold. Langsomt ruller bolden fremad, lænede sig frem, da bolden bevæger sig væk fra dig. Når du fuldt ud har strakt ud, lad din øverste og mellemste tilbage at slappe af og synke for lidt.
 3. 3
  Knæk nederste del af ryggen. Lægge dit bryst og mave på toppen af ​​medicin bold. Langsomt rulle frem, så dine tæer røre jorden, men dine knæ ikke. Lad dine arme til at hænge løst omkring bolden og afslappe musklerne i ryggen.

Metode tre: have en anden knække ryggen

 1. 1
  Lægge ned på et fast underlag som et gulv. Har dine arme på dine sider, albuer bøjet og hænderne på hver side af dit hoved. Hovedet skal være til den ene side.
 2. 2
  Hvis du føler dig anspændt, så spørg din ven til at give dig en hurtig rub ned for at slappe af dig.
 3. 3
  Lad dem lægge deres hænder på hver side af rygsøjlen. Deres fingre skal pege mod siderne af kroppen. Der vil være omkring 1 til 1,5 inches mellem bunden af ​​deres håndflader.
 4. 4
  Udånder som de forsigtigt skubbe ned og frem på samme tid. Deres hænder vil altid være at røre din tilbage og vil ikke glide op i ryggen enten.
 5. 5
  Lad dem starte i midten af ryggen og arbejde opad, lidt efter lidt. De skal i sidste ende finde et sted, der vil producere et par gode revner.

Andre måder at knække ryggen

 1. 1
  Gør ben-over-ben tilbage stretch. Sid ned på en måtte med ryggen lige og dine ben fladt på jorden. Medbring dit højre ben forsigtigt op, og holde det bøjet, hvile det over venstre ben. Dit venstre ben skal være fladt på jorden, og det højre ben skal kun have foden hvilende på jorden, nær den venstre hofte.
  • Bring din venstre arm på tværs af din krop og kile det på højre side af dit højre ben. Du skal føle spændingen allerede. Brug din venstre arm til at skubbe ud af din højre knæ, twist din rygmarv forsigtigt frem og til højre.
  • Når du har følt en pop, slipper positur, løsne nogle af de spændinger, og gentag, ved hjælp af modsatte ben.
 2. 2
  Gør lift fra bag stretch. Denne strækning kræver to personer. Har den person, der har brug for deres ryg revnet krydser armene over brystet, så hver hånd hviler på den modsatte skulder. Få en ven bag dig for at få fat dine albuer, hente dig lidt væk fra jorden, og læn dig tilbage.
  • Du skal føle adskillige revner ved hjælp af denne metode. Sørg for, at anden person er stærk nok til at løfte dig op, og at den handling af løft ikke forårsager den anden person til at falde bagover.
 3. 3
  Stræk ved hjælp af din seng. Ligge ned på bunden af ​​en seng, med alt over dine skulderblade hængende ud over kanten af ​​sengen. Slap af og langsomt lade din øvre ryg og arme synke mod gulvet. Når du fuldt ud har strakt nedad, gøre en fuld sidde op at bøje ryggen i den modsatte retning, som går tilbage nedad, skyde skulderbladene længere og længere ud over kanten af ​​sengen hver gang.
 4. 4
  Gør den rokkende stretch. Dette er en Pilates strækning anvendes til at løsne musklerne i rygsøjlen. Ligge ned på en mat og bringe begge knæ til brystet, krammede dem med hænderne. Langsomt rocke frem og tilbage på måtten, bygge momentum, som du går. Formål at føle hvert stykke af din rygsøjle på måtten, som du rokke frem og tilbage.

Tips

 • Hvis du føler dig anspændt eller din ryg er ude af trit, kan du ikke få en crack til højre væk eller overhovedet.
 • Vær forsigtig, at du ikke kommer til skade din ryg.

Advarsler

 • Hvis du oplever smerte, stop med det samme. Vær altid opmærksom på, hvad din krop fortæller dig.
 • Begynd forsigtigt. Forskellige mennesker kræver forskellige niveauer af pres for at få ryggen til at knække.