Wkedk

Hvordan til at knække nakken

Den knitrende lyd, du hører, når du flytter din ryg eller nakke på en bestemt måde, kan være en luftboble dannes og hurtigt kollapser på sig selv, i sig selv ikke en skadelig ting. Cracking din nakke kan give midlertidig lindring, selv om det er næsten altid bedst at lade en autoriseret læge, såsom en kiropraktor, at gøre justeringer.

Vær opmærksom på at revner din egen hals kan have alvorlige utilsigtede konsekvenser. Cracking din hals kunne skabe en lille tåre foring af vertebrale arterie, hvilket i sidste ende kan føre til slagtilfælde. Forstå disse risici, før du deltage i nogen hjem retsmidler.

Steps

Hvordan til at knække nakken. Sæt din næve på hagen, men lidt til højre.
Hvordan til at knække nakken. Sæt din næve på hagen, men lidt til højre.

Metode én: knytnæve og cup

 1. 1
  Lav en knytnæve.
 2. 2
  Sæt din næve på hagen, men lidt til højre.
 3. 3
  Skub til venstre. Du skulle høre en knitren.
 4. 4
  Placer dine åbne håndflade over undersiden af din hage og skub til højre for at knække den anden side.
 5. 5
  Sørg for at du høre knæklyd. Hvis ikke, så prøv at knække den ene side og derefter prøve den anden side igen.

Metode to: kop og rækkevidde

 1. 1
  At knække den venstre side af halsen, kop hagen i venstre hånd. Hagen skal være i den hule af din hånd og dine fingre hviler på din venstre kind.
  • Det er en god ide at have haft en hals rub, massage eller endda et par god hals strækker, før du begynder at hjælpe strække og løsne nakken.
 2. 2
  Nå omkring bagsiden af dit hoved med din højre hånd. Få en god hånd hold i håret bag venstre øre.
 3. 3
  Roter dit hoved. Forsigtigt, men fast dreje hovedet mod uret mellem hænderne, skubber din hage rundt til venstre med håndfladen, mens du trækker dit hoved rundt i den modsatte retning med højre hånd. Gør dette indtil nakkemusklerne er på fuld stretch, men ikke mere end strakt.
  • Du vil ofte høre og føle en række revner lyde som nakkemusklerne stram, men lige så revner en kno ofte kræver, at du fuldt ud strække din tommelfinger eller fingerled før du skubber bare lidt længere for at opnå fælles kavitation (cracking), du kan have til at strække ud den ene side af halsen helt. Tilføj bare lidt ekstra pres for at udløse den fulde sekvens af revner.
 4. 4
  Knække den højre side af halsen i bakgear. Cup hage i højre håndflade, grab håret bag højre øre med venstre hånd og drej den med uret.
 5. 5
  Stræk hele længden af din hals nemt og på en kontrolleret måde. Brug kun så meget pres som det er nødvendigt at strække halsen stramt. Vær forsigtig med ikke at skade din nakke i løbet af denne metode! Stop, hvis du oplever nogen smerte.

Metode tre: head lift

 1. 1
  Hvis knuden er bagsiden af din hals (venstre eller højre for rygsøjlen i nakken), skubbe din rygsøjle i langsomt, men lad det ikke såre dig!
 2. 2
  Flyt hovedet tilbage. Hvis det gør ondt på venstre, drej dit hoved til højre. Hvis det gør ondt på højre, drej dit hoved til venstre ved at rulle dit hoved frem og tilbage, efterhånden komme tættere på skulderen.
 3. 3
  Fortsæt afslappende dine nakkemuskler ved at dreje hovedet i en cirkulær bevægelse. Betale lidt mere opmærksom på områder, der gør ondt.
 4. 4
  stoppe stoppe. Du skal føle en revne, som du helt slipper eventuelle spændinger i nakken.

Metode fire: engangsskumgummirulle

 1. 1
  Placer en lille, fast skum rulle på gulvet og lagde sig på ryggen, så din nakke hviler behageligt på skumgummirulle.
 2. 2
  Løft din ryg og glutes blidt fra jorden, begynder at rulle din nakke og tilbage over skumgummirulle. Holde ryggen buet, flyttes valsen hele dit nakke og lænd.
  • Hvis du har brug for at stabilisere din hals, hægte dine arme sammen bag dit hoved, som du bevæger dig hen over valsen.
 3. 3
  Lejlighedsvis, flyt skumgummirulle hele vejen ned ad ryggen.
 4. 4
  Holde ryggen buet, arbejde din hals område med valsen. Prøv at holde så afslappet som muligt.
 5. 5
  Flyt over rullen, indtil du hører og føler udgivelsen af en crack.

Forstå, hvad der sker, når du knæk din nakke

 1. 1
  Forstå, at revner signaler en frigivelse af gas i ledvæske. Når du knæk din kno eller ryg eller nakke, dine ledkapsel strækninger, tvinger en frigivelse af ilt, kvælstof og kuldioxid. Dette danner en boble af luft, som derefter kollapser på sig selv. Dette er, hvad der forårsager den hørbare pop vi forbinder med revner en joint.
 2. 2
  Indse, at revner leddene ikke vil føre til gigt. Selv om der er flere andre sundhedsmæssige risici forbundet med revner dine led, og din hals specifikt arthritis er ikke en af ​​dem. Donald L. Unger revnet leddene i den ene hånd i 30 år uden nogensinde revner leddene i den anden hånd, sår tvivl om den påstand, at fælles revner fører til gigt.
 3. 3
  Vid, at revner ryggen eller nakken er forbundet med nødhjælp, men kun midlertidig lindring. Hvis du gentagne gange har brug for at knække nakken for at levere nødhjælp til din nakke, skuldre og ryg-området, er der sikkert en dybere problem, der fortjener lægehjælp. Adskillelse leddene på den ovenfor beskrevne måde giver yde midlertidig lindring, men det er netop det - midlertidig.
  • Folk finder ofte, at for at levere den samme mængde nødhjælp til halsområdet, de har til at knække området mere og oftere. Cracking tendens til at strække ud ledbånd i det omkringliggende område, hvilket gør dem mindre stabil. Ledbånd, der er mindre stabile er mindre tilbøjelige til tilstrækkelig støtte vægten af ​​hovedet, hvilket fører til mere smerte.
 4. 4
  Forstå, at revner dine led ikke nødvendigvis signalere en spinal justering. En masse mennesker vil forveksle knækkende lyd for en egentlig justering. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet (ofte, det er ikke tilfældet). For at få en justering, kan du besøge en autoriseret fysioterapeut eller kiropraktor.
 5. 5
  Hvis du har nogen tvivl om effekten af behandling i hjemmet, eller i de underliggende symptomer, der kan præsentere smerte eller stivhed, se en læge. Det er bedre at forebygge end at helbrede. Cracking din nakke kan resultere i en lang række medicinske problemer.

Tips

 • Hvis du ofte føler behov for at knække din nakke, konsultere en læge eller kiropraktor, da der som regel en grund til ubehag. Det er bedre at rette problemet end blot lindre symptom.
 • Stop omgående, hvis du er i smerte.
 • Varier mængden af ​​pres du anvender baseret på, hvordan din krop reagerer på de bevægelser. Hvis du føler ubehag, løsne op dit greb, hvis du ikke oplever nødhjælp, forsøge at skubbe mod din hud hårdere.
 • Hold dine hænder fast, ligesom du giver en massage, hele processen.
 • Prøv at strække din hals ved at vippe hovedet til siden, tilbage, og fremad. Aldrig rotere din hals i en cirkulær bevægelse. Du kan alvorligt skade din hals.