Wkedk

Hvordan til at løfte en tung genstand sikkert

Rygsmerter er et symptom, der kan opstå fra mange årsager. Det kan spænde fra en kedelig, irriterende smerte til absolut smerte. Mange tilfælde af rygsmerter er forårsaget af spændinger på muskler og ledbånd, der støtter rygsøjlen. Pres på skiverne, er en anden faktor. Før eller senere en genstand i hjemmet eller på arbejde bliver nødt til at blive flyttet og transporteres et andet sted. Hvis objektet er for stor, vil du sandsynligvis nødt til at bede om hjælp eller bruge en maskine til at løfte den (kurv, dolly, jack, trisse, løftestang, etc.) Men hvad nu hvis du tror, ​​du kan løfte det selv? Gjort rigtigt, kan du reducere risikoen for skader på ryggen.

Steps

Hvordan til at løfte en tung genstand sikkert. Tag din tid til at undersøge det objekt, du vil bevæge sig.
Hvordan til at løfte en tung genstand sikkert. Tag din tid til at undersøge det objekt, du vil bevæge sig.
 1. 1
  Tag din tid til at undersøge det objekt, du vil bevæge sig.
  • Har det håndtag eller greb?
  • Er det på gulvet eller someplace forhøjet?
  • Er det fast?
  • Er det flydende?
 2. 2
  Stå tæt til belastningen, som du er nødt til at bære. Centrum dig selv og sætte fødderne fra hinanden til samme længde som dine skuldre og stramme dine mavemuskler.
  • Løft forsigtigt den ene kant af objektet for at få en idé om, hvor tung den er. Du behøver ikke at løfte elementet fra jorden. Hvis objektet er for tungt eller for omfangsrig, bør du få hjælp eller bruge mekaniske hjælpemidler, eller begge dele.
 3. 3
  Arranger objekt, så det ikke glider, flytte eller ændre dens balance, når du løfter den.
 4. 4
  Hold din ryg så lige som muligt. Bøj knæene og squat ned for at nå til lasten.
  • Placer dine fødder tæt på objektet, jo tættere jo bedre. Sørg for at du har en god forståelse ved den belastning.
 5. 5
  Hold belastningen tæt på kroppen, og få op, mens du stadig har en lige ryg.
  • Hold ryggen lodret og lige og udvide dine hænder mod greb, du vil bruge til at løfte objektet.
 6. 6
  Begynd anvende magt med dine ben og arme. Gør dette langsomt. Hvis du giver en pludselig, hård pull eller ryk, du kan skade din ryg.
 7. 7
  Stå op, hvis objektet var på gulvet. Hold genstanden så tæt på kroppen som muligt.
 8. 8
  Bøj gennem dine knæ med ret ryg at placere lasten på et andet sted.

Tips

 • Skub belastningen så hellere trække, når du skal flytte tunge genstande.
 • Løft ved 1) at bøje i hofterne eller 2) bøjning på hofter og knæ. Hold ryggen lige i begge tilfælde, og spore dig knæ over dine fødder (når du løfter den anden måde). Ved løft en tung genstand, i almindelighed, holde dine fødder fladt på gulvet og plads dem skulder bredde fra hinanden. Løft ved at bøje lige ved hofterne er ikke forkert, selv om det kunne give dig en back muskelsmerter. Lændesmerter vil være fra din hofte extensors og ikke din spinal montører.
 • Løft med dit knæ, ikke din ryg!
 • Hvis du skal sidde ved dit skrivebord eller ved rattet i en bil eller lastbil i mange timer, bryde op tiden med stop til at strække.
 • Må ikke stamme dig selv. Sommetider et objekt er simpelthen for tung for dig at løfte. Acceptere, at dette er okay, og ikke forsøge at løfte det alligevel.
 • Motion regelmæssigt. En inaktiv livsstil bidrager til lændesmerter.
 • Slid flade sko eller sko med lave hæle (1 tomme eller lavere).
 • Hvis objektet indeholder væske, så prøv at holde fra jiggling det for meget. Bevægelsen af ​​væsken kan skabe kraft, der tilsyneladende overstiger vægt, få dig til at spilde det.
 • Hvis det objekt, du ønsker at løfte ikke har et godt sted at fatte det, konstruere en for det. Det er bedre at tage lidt tid nu gør et håndtag for objektet, end at tage mere tid senere at forsøge at friholde en såret tilbage.
 • Heavy er et relativt begreb, men generelt ethvert objekt, som du kan løfte fra gulvet med en lodret, lige øvre ryg er lys. Denne artikel er for at løfte en let objekt sikkert og er nyttigt, hvis du har en ulidelig rygsmerter fra løfte ting ved at bøje kun ved hofterne.
 • Korrekt form og teknik er lært, når de betingelser, som de er udviklet, er ekstrem. Ved løft let objekt, kan din formular være perfekt eller ufuldkomment, men når du løfter tunge genstande din formular skal være bedre til at forebygge skader. En mor løfte et lille barn gentagne gange versus en omsorgsperson løfte en stor patient er et godt eksempel på lette og tunge. Brug formularen til at løfte tung genstand for en lys objekt.
 • Brug solide sko med en god slidbane. Alle vægten vil være på dine ben, som er stærke muskler, og i forlængelse heraf på dine fødder. Gode ​​sko vil bidrage til at forebygge ulykker.
 • Begrænset hvile kombineret med passende motion og uddannelse er ofte den primære form for terapi. Non steroide, anti-inflammatoriske lægemidler - alene eller i kombination med steroid injektioner, analgetika, muskelafslappende midler, eller anti-depressiva - kan føjes til terapi program. Akutte rygsmerter ofte går væk af sig selv i et par dage eller uger. En is pose eller flaske med varmt vand anvendt til bagsiden kan også hjælpe til at lindre smerter.

Advarsler

 • Hvis en eller anden grund, kan du ikke løfte objektet ved hjælp af disse teknikker, bør du få hjælp, enten fra en anden person eller fra en mekanisk løfteanordning.
 • Gå langsomt. Selvfølgelig ved at gøre en stor indsats, kan du løfte tungere genstande, men det er også sikkert, at denne ekstra kraft kan forårsage alvorlige skader på din ryg.
 • Bliver på boldene af dine fødder har en plads i... sport for eksempel, men på en regelmæssig basis løft kun meget lette genstande, når på boldene af dine fødder. En 25 # baby er lys i forhold til 150 # patient, men 25 # er stadig tungt, du ikke løfte en 25 # baby, mens stående på kugler af dine fødder på grund af balance, og fordi det er en ineffektiv metode til løft.