Wkedk

Sådan lægges tilbage

Uanset om du er en worrywart, a, en overachiever eller en arbejdsnarkoman, har du sikkert misundte mennesker, der synes at flyde gennem livet med ynde, aldrig bekymret (som du er) om, hvad der kunne ske, hvis de ikke gør dette, eller don 't gøre det. Måske de er ikke de mest motiverede eller dygtige mennesker, du har mødt, men de synes altid. Hvis du er på den modsatte ende af spektret - altid gør, aldrig tilfreds - her er hvordan at læne sig tilbage, slappe af og nyde turen, der er dit liv.

Steps

Sådan lægges tilbage. Stoppe med at være perfektionist.
Sådan lægges tilbage. Stoppe med at være perfektionist.
 1. 1
  Gør én ting ad gangen. Verdens største bedrifter blev foretaget af mennesker, som gav opgaven foran dem deres udelte opmærksomhed. Tackling flere aktiviteter på én gang kan føle sig effektive, men er det virkelig produktiv? Giver hver opgave 30% af din opmærksomhed i tre timer som effektive som at give hver opgave 100% af din opmærksomhed i en time hver? Hvis noget ikke fortjener din udelte opmærksomhed, måske er det ikke værd at gøre overhovedet.
 2. 2
  Kør langsommere. Hvorfor suset? Hvis det, du gør, er vigtigt nok til at berettige din tid, kan du lige så godt nyde det. rengøring af huset for en time med din yndlingsmusik spiller og numsen ryster er bedre end rengøring af huset i halve tid, men i en hektisk sindstilstand. Plus, hvis du har det sjovt med dine gøremål, måske andre mennesker vil blive fristet til at deltage. Må ikke bare "få det overstået" - finde en måde at gøre enhver aktivitet, noget, som du ser frem til at gøre.
 3. 3
  Stoppe med at være perfektionist. Høje standarder har deres plads - når du udfører indgrebet, for eksempel, eller designe en bygning - men når de anvendes på andre områder af dit liv (dit udseende, dit hjem udseende, dine hobbyer, din håndskrift, uanset) du praktisk indbydende angst i dit liv. Det betyder ikke, du bør ikke have nogen standarder på alle, det er, når du begynder at understrege ud om de oplysninger, som du skal spørge dig selv:? "Will gøre dette lige nu gør mig virkelig lykkelig Vil det gøre mig til en bedre person? Vil det gøre verden til et bedre sted? " Normalt er svaret nej. Lad ikke perfektionisme at blive fjende af dit potentiale.
 4. 4
  Træd til side. Når du lukker øjnene og forestil dig din rolle i verden, ser du dig selv som Atlas, den mytologiske Titan, holder vægten af ​​verden på dine skuldre? Har du lyst til du ønsker at slappe af, men bange for, at hvis du gør, vil alt falde fra hinanden? Hvis det er tilfældet, er du nødt til at uddelegere en del af ansvaret. Du tror måske, andre mennesker ikke vil gøre så godt et job, men det er de ting: de vil aldrig gøre det, ligesom du gør. Så giv dem ansvar, give dem råd, og videregive tøjlerne. Må ikke blive overrasket, hvis de laver fejl, bare være der for at støtte dem, og lad dem løse (og lære af) deres fejltagelser. Ikke blot vil dette tage nogle vægt off af dine skuldre, men det kan være meget tilfredsstillende at se nogen vokse og modnes som et resultat af din vejledning.
 5. 5
  Husk, at det ikke er enden af verden. Mange mennesker tilbringer hele deres liv forsøger at forhindre dårlige ting sker. Men gæt hvad? De sker alligevel. Og livet går videre. Det er ikke til at sige, bør du ikke tage nogen former for forholdsregler i livet, men hvis de fleste af dine tanker er forbrugt i beredskabsplanlægningen, du er ikke nyder livet. Forhindrer du det. Når du føler dig truet af ting, der ikke er sket endnu, så husk disse ord af Ralph Waldo Emerson:
  • Nogle af dine sårer dig har helbredt,
   Og den skarpeste du stadig har overlevet,
   Men hvad pinsler i sorg, du udholdt
   Fra det onde som aldrig ankom.
 6. 6
  Fokus på hvad du har, ikke hvad du skal gøre. Nogle gange kan vi narre os selv til at tænke "Jeg er nødt til at rette op på dette... Jeg er nødt til at korrigere ham... Jeg er nødt til at stoppe hende..." men sandfærdigt, behøver vi ikke at gøre noget. Du kan gå væk fra enhver opgave, til enhver tid. Prøv at erstatte hver "nødt til" med en "ønsker at" og se, om udtalelse er stadig gyldig. Betydning, er det noget, som du vil se tilbage på, når du er i dit dødsleje og være glad for du gjorde? Mest sandsynligt ikke. Så forstå, hvad du har, mens du har det.

Tips

 • Når dårlige ting ske (og de vil, uanset hvad) skuldertræk og. Mind dig selv, at:
  • Livet går videre.
  • Du vinder nogle, du taber nogle.
  • Også dette skal passere.
  • Du kan ikke behage alle.
  • Vi lever og lære.
  • Må ikke sved de små ting.
  • Husk, at nogle gange dårlige ting fører til de bedste ting.
  • Før du siger nej, tænker "hvorfor ikke?"
 • Skift din tankegang, så du koncentrerer dig om, hvad der gør du føler dig glad, ikke på, hvad der gør du føler dig sikker.
 • Lær meditation. Nogle systemer kan være ganske involveret, men de fleste er relativt enkel, og alle af dem vil hjælpe dig med at opnå alle de ovennævnte.

Advarsler

 • Må ikke forveksle at være laid-back med at være doven. Folk, der er laid back få tingene gjort, men de gør det med en afslappet holdning snarere end en hektisk attitude. Dovne mennesker bare ikke få tingene gjort.
 • Personlighed tests såsom Myers-Briggs kan hjælpe en bestemme deres særlige personlighed. Må ikke blive overrasket, hvis nogle af de mest succesfulde mennesker ned gennem historien deler den samme egenskab som dig.
 • Viser en laid-back holdning på arbejdspladsen kan have risici. Mange arbejdsgivere kan forvirre "laid-back" med "dovne", og tror man ikke tage jobbet alvorligt. Det er vigtigt at vise, at denne holdning kan faktisk være meget produktivt, ofte endda mere end andre, der kræver større stress.