Wkedk

Sådan kost uden myten om fedtforbrænding fødevarer

Desværre nok, fedtforbrænding fødevarer er et modefænomen. Ja, nogle fødevarer har vist sig at hjælpe folk tabe fedt, men det er typisk, fordi maden er enten lav i kalorier eller tilfredsstiller deres appetit.

Hvis du ønsker at tabe sig, er her nogle nyttige anvisninger.

Steps

Sådan kost uden myten om fedtforbrænding fødevarer. Find din basale stofskifte, som vil fortælle dig, hvor mange kalorier du nødt til at forbruge per dag.
Sådan kost uden myten om fedtforbrænding fødevarer. Find din basale stofskifte, som vil fortælle dig, hvor mange kalorier du nødt til at forbruge per dag.
 1. 1
  Find din basale stofskifte, som vil fortælle dig, hvor mange kalorier du nødt til at forbruge per dag. Det vil tage omkring en uge. Du kan finde din basal stofskifte online ( http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/ ). Tag 15-20% off dette nummer og spise, antallet af kalorier i stedet.
 2. 2
  Vælg de rigtige fødevarer. Slankekure har en tendens til at forårsage, at du mister så meget muskel som fedt. Forbruge mere protein og slankekure med en konstant hastighed (som vist i trin 2) vil minimere dette. En kvinde kan ikke passe meget om muskelvæv, men at miste det vil betyde, at du er nødt til at nå et lavere fedtprocent at fremstå lige så tynd som en, der holdt deres muskler. Det er også saboterer din kost, fordi det gør din stofskifte falde. Forbruge 1 gram protein pr pund kropsvægt. Dette er højere end den anbefalede daglige værdi, men det er langt fra farlig. Det vil hjælpe dig hænge på din muskel.
 3. 3
  Balance dine næringsstoffer. Resten af ​​din kost skal være ligeligt fordelt mellem fedt og kulhydrater. Fedt er ikke fjenden, og hverken er kulhydrater. Undgå transfedtsyrer og mættede fedtstoffer. Undgå raffineret og glykæmisk indeks kulhydrater. Generelt undgå forarbejdede fødevarer helt. Spis ikke fastfood eller fødevarer fra restauranter. Spis ikke noget med high fructose corn syrup eller bleget hvedemel i det. Undgå "falske" sukker så godt. Nogle hævder, at de kan påvirke insulin niveauer eller påvirke kroppen på andre måder.
 4. 4
  Supplere din kost til en vis grad til at opfylde kravene i en sund kost. Tag en multivitamin og få masser af vand. Du har brug for sunde fedtstoffer. Der er visse essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke kan producere, de skal forbruges. De bedste kilder til disse er laks, valnødder, hørfrø (olie eller jorden, da helhed ikke vil fordøje), avocado og fiskeolie kapsler. Olier gå harsk hurtigt, så sørg for at nedkøle olien og fryse eventuelle hørfrø. De bedste fedtfattig proteinkilder er skummetmælk, æggehvider og fjerkræ. Nogle udskæringer af rødt kød er også meget lavt fedtindhold og et højt proteinindhold. Men de er typisk dyrere end deres hvide modstykker. Tun er også meget godt. Som for kulhydrater, kan du forbruge noget lavt glykæmisk indeks kulhydrater, du ønsker (og nogle moderat høje dem, også).
 5. 5
  Opdele dine måltider, så du spiser 5-6 små måltider om dagen. Spise små måltider giver din krop tid til at fordøje og forbrænde op din mad eller "brændstof" på en støt kurs.
 6. 6
  Lev en aktiv livsstil. Få mindst 30 minutters motion om dagen. Den type motion du har brug for, vil variere afhængigt af din kropsvægt og fysisk sundhed og velvære. Uanset hvad, bør du gøre en blanding af både aerobe (fedt-brænding) øvelser som jogging eller interval træning og anaerobe (muskel-bygning) øvelser som modstand eller vægttræning. Anaerob sikrer dit stofskifte ikke falder på grund af slankekure, mens aerob er bedst til at målrette fedt kalorier.

Tips

 • Sørg for at du får nok fiber i din kost. Undersøgelser har vist, at hvis du ikke får nok fiber og du øge det til omkring 25-30 gram om dagen, at dette kan hjælpe dig til at tabe sig.
 • Når du nå hvad du tror det er god i denne diæt, holde sig til at spise den mængde kalorier du kan brænde, så du vil bo på den størrelse, du ønsker.
 • Det er alt for at gøre du føler dig bedre. Husk det.
 • Holde sig til det - der er ingen tricks til det. Husk, hvordan du lærte at ride en cykel? Det tog en masse af praksis og viljestyrke. Først, er du nødt til at have uddannelse hjul, og så havde dem fjernet, og det var skræmmende, men hele tiden, du havde en vision i dit hoved af dig selv rider på en tohjulet cykel. Du kiggede rundt i nabolaget og så andre børn og voksne ridning cykler, og man tænkte "jeg kan gøre det også." Og du kan. Med en stærk vilje til at gøre noget, er alt muligt!
 • holde øje med din vægt. En gang om ugen skridt på vægten. Dette er håndfaste beviser og vil hjælpe dig med at holde motiverede. Men tag det roligt og ikke mister for meget for hurtigt.
 • Af den måde, kaldes det "fedtforbrænding fødevarer" er typisk alle mejeriprodukter og grøntsager. Grøntsager giver dig ikke mange kalorier, og indeholder masser af vand. Selleri indeholder flere kalorier, end det koster dig, som er en almindelig misforståelse. Mejeriprodukter indeholder masser af vand, og de har fedt i dem. Den fede er ikke en god fedt, men det har en tendens til at berolige appetit. Dette er grunden til Atkins har så meget succes - du faktisk ender med at spise færre kalorier. Også insulin respons forårsaget af kulhydrater betyder, at uden dem, din krop har en hård tid lagring fedt. For det meste, vil din kost går lige så hurtigt med det samme antal kalorier, men det vil gå lidt hurtigere, hvis du ikke spiser kulhydrater og fedt på samme tid. På denne måde behøver du ikke have en tendens til at lagre fedt og derefter brænde det senere. Du skal bare brænde det i første omgang, hvilket er mere behageligt for vægttab og mindre trættende for de fleste mennesker.
 • Stick med øvelsen, denne vejledning blot dækker hårdere del, at mange får forkert.
 • Tag en dag hver uge til at spise, hvad du ønsker.

Advarsler

 • Må ikke reducere dit kalorieindtag for meget. Må ikke skære dit kalorieindtag under 80% af dit stofskifte, fordi det kan forårsage stofskiftet tab som følge af muskel tab, og prøver for hårdt at erobre dine instinkter for at spise kan gøre det svært for dig at stoppe med at spise.
 • Når du har din dag at spise hvad du vil, ikke går overbord. Nogle mennesker besat med kalorie tælling tendens til at gå overbord under enhver stop i kosten, og denne periode er beregnet til at forhindre dig i at gå overbord, når du har tabt den vægt, du havde brug for at tabe.
 • Husk, at hvis slankekure gør dig helt elendige, stick med kosten, ikke får slap, men bare ikke være alt for ekstreme. Du ved, det virker, når du føler dig bedre.
 • Må ikke falde for enhver kost narkotika. De er stoffer, og så er heroin. Men ikke så vanedannende, kan de være yderst farligt.
 • Husk, at kulhydrater er de stoffer, der først og fremmest omdannes til kropslige storage-fedtstoffer versus essentielle fedtsyrer og proteiner. Der er ingen skade i at reducere din kulhydrat forbrug, selvom følelsen træg kan indikere, at du ikke spiser nok kulhydrater.