Wkedk

Hvordan til at forbrænde fedt og forblive raske

Ønsker du at slippe af med denne stædige overskydende kropsfedt? Følg tips i denne artikel for at blive sundere, slankere og stærkere.

Steps

Hvordan til at forbrænde fedt og forblive raske. Undgå FAD kostvaner.
Hvordan til at forbrænde fedt og forblive raske. Undgå FAD kostvaner.
 1. 1
  Undgå FAD kostvaner. Der er ingen tryllestav, når det kommer til vægtøgning. Undgå især kost, der fjerner enhver fødevare gruppe, bør du være forbrugende kulhydrater, protein og fedt ved hvert måltid til at blive afbalanceret.
 2. 2
  Husk, at fedt er ikke så vigtigt som kalorier for at kontrollere vægten. At tabe sig, skal du forbrænde flere kalorier end du indtager. Det er så simpelt er det. Grunden vi lært at være på vagt over fede fødevarer er, at de har tendens til at have høje kalorier, men dette ofte får os til at fjerne sunde fedtholdige fødevarer, ligesom avocado, olier og laks, fra vores kost unødigt. Bare sørg for du spiser sundt monoumættede og flerumættede fedtstoffer i stedet for mættede og transfedt.
  • Hvis du er på en 2000-kalorie-per-dag kost, ikke spiser mere end 20 gram mættet fedt per dag.
 3. 3
  Styrketræner. Det betyder, at løfte vægte derhjemme eller i gymnastiksalen i mindst 30 minutter ad gangen, to gange om ugen. Muscle hjælper fremskynde din metabolisme, da ligene af muskuløse mennesker forbrænder flere kalorier, selv mens de er i hvile.
 4. 4
  Skær ned på forarbejdede fødevarer. Stick med alle naturlige fødevarer, som har lidt tilføjet konserveringsmidler og kemikalier. Hvis du ikke kan finde det i naturen, mener to gange, før du spiser den.
 5. 5
  Gøre cardio øvelse. For eksempel intervaltræning, hvilket betyder vekslende mellem lav og høj intensitet aktivitet, er en hurtig og yderst effektiv måde at forbedre hjerte sundhed og udholdenhed. Bemærk, at alle over 60 år, eller som har hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, eller gigt bør konsultere en læge, før du forsøger intervaltræning.
 6. 6
  Omhyggeligt overveje at spise oftere. I stedet for at have 3 firkantede måltider om dagen, gå mange for 6 mikro måltider til at opretholde deres energi og steady deres blod sukker niveauer, mens på en lav-kalorie diæt. Der er dog en tendens til, at folk til at retfærdiggøre at dreje "mikro måltider" i junkfood sessioner, forskning har vist, at folk ofte spiser ikke bare flere kalorier, men tommere dem, når du tager mellemmåltider tilgang. Kend dig selv godt nok til at gøre dette valg.
 7. 7
  Målet for mindst 3 til 4 træningspas om ugen i begyndelsen. Når du kommer ind i vanen med at træne, arbejde op til 4 til 5 sessioner om ugen (eller mere).
 8. 8
  Styr din portioner ved at spise lav energi-density fødevarer. For eksempel er grøntsager og frugt pakket med ikke kun sunde vitaminer og mineraler, men også en masse vand, hvilket giver dem en lav energitæthed (dvs. mere substans, færre kalorier). De har også tendens til at have et højt fiberindhold, som ikke kun er godt for dig, men også tage længere tid at fordøje og gøre du føler dig fuld i længere tid.
 9. 9
  Drik mere vand. Vand er en vigtig aktør i vægtkontrol. Udover at være en stor del af din krop, hjælper vandskyl metaboliske affald holde dit stofskifte opkrævet. Det kan også hjælpe dig til at føle fyldigere, så ikke vente, indtil du føler dig tørstig. Start med at drikke mindst en halv gallon (2 liter) vand hver dag. Folk, der er aktive, lever i varme klimaer, erfaring væsketab gennem feber eller diarré skal etc. øge deres indtag.
 10. 10
  Spis mere fiber. En fiberrig kost kan forbedre tarm sundhed, lavere kolesterol i blodet, kontrollere dit blodsukkerniveau, og gøre dig mindre tilbøjelige til at spise for meget. Den anbefalede fiber indtag er 30 gram om dagen for mænd og 21 for kvinder, efter det fyldte 50, denne springer op til 38 for mænd og 25 for kvinder. Nogle gode kilder til fiber omfatter frugt og grøntsager (med huden), fuldkorn, og bælgfrugter. En måde at starte er i stedet for at drikke appelsinjuice til morgenmad, spise en appelsin, og det vil gøre du føler fyldigere.
 11. 11
  Få en hel nats søvn. Voksne bør sove 7 til 9 timer hver nat, skolebørn skal sove 10 til 11. En undersøgelse foretaget af The European Journal of Clinical Nutrition viste, at mænd, der havde 4 timers søvn forbruges 500 flere kalorier, end de gjorde efter at have 8 timers søvn. Vær forsigtig med ikke at sove over, men som det også har været forbundet med vægtøgning.
 12. 12
  Foretag livsstilsændringer. Ud over at gøre store armbevægelser, ændre din tilgang til den daglige ting at gøre din nye vaner stick. Park længere væk fra butikken, tage trappen i stedet for elevatoren eller haven oftere at snige lidt ekstra bevægelse ind i din dag. I stedet for at spise distræt foran computeren eller fjernsynet, der fremmer mindless overspisning, afsætter tid til langsomt nyde hvert måltid.


Tips

 • Det handler om energibalance, hvad du spiser i kalorier skal brændes væk med motion!

Advarsler

 • Under udøvelsen, ikke over-anstrenge dig. Sørg for at stoppe, hvis du virkelig føler at du ikke kan gå længere, trække vejret dybt, og drikke masser af vand. Absolut stoppe træningen, hvis du udvikler en hovedpine eller en tør hals, og det kan være et tegn på dehydrering, og du bør drikke noget vand med det samme.
 • Sørg for at du konsultere en læge, før du begynder enhver form for sundhed planen eller motion regime. Årsagen er, fordi du kan påvirke dit helbred, hvis du ikke har erfaring i, hvad du laver.