Wkedk

Hvordan til at drikke te at tabe

Talrige videnskabelige undersøgelser har vist, at te drikker, specielt grøn te drikker tabe sig hurtigere end dem, der ikke gør. Ifølge en undersøgelse foretaget af Abdul Dulloo, fra Institut for Fysiologi ved University of Fribourg i Schweiz, plante sammensatte EGCG findes i grøn te, plus koffein øger termogenese med 84 procent. Termogenese er dannelsen af ​​kropsvarme, der opstår som et resultat af normal fordøjelse, absorption og metabolisme af fødevarer. Grøn te øger også din niveauer af noradrenalin, som forbereder din krop til at forbrænde fedt for "kamp eller flugt" respons.

Selvom det ikke er enhver forsker mener, at grøn (eller andre) tedrikning er en "magisk kugle" for vægttab, vil næsten hver vægttab ekspert enige om, at oversvømmelser dit system med vand eller drikker te versus spise en candy bar eller drikke sodavand kan hjælpe med at flytte fordøjelsesprocessen langs hurtigt og måske distrahere dig fra gumlede snacks, der er ikke sundt.

Steps

Hvordan til at drikke te at tabe. Find en te, du nyder.
Hvordan til at drikke te at tabe. Find en te, du nyder.
 1. 1
  Find en te, du nyder. Mens Dulloo undersøgelse henvist specifikt til grøn te som havende vægttab egenskaber, er det vigtigt at finde en te (grøn eller andet), som du nyder at drikke. Og nogle grønne teer er ganske stærk i smag og kan være ubehageligt, hvis du ikke er vant til dem, mens andre er virkelig dejlig, selv for en nybegynder i grøn te drikker. Her er nogle muligheder for at prøve:
  • Flavored grønne teer. Både grønne og hvide (som har antioxidant egenskaber samt men er dyrere) tilbydes i en sværm af varianter. For de bedste resultater, overveje at vælge en grøn eller hvid te, der indeholder koffein (ifølge forskningen giver et koffein-baserede te maksimal kalorieindhold brænde).
  • For individuelle grøn te typer, se afsnittet om at vælge din grønne te i artiklen Sådan brygge grøn te, og denne artikel giver en detaljeret gennemgang af de forskellige typer af grøn te og deres egenskaber.
  • Urtete. Urtete kommer i en række af liflig smag spænder fra spicy orange til jasmin. Rooibos (rød te) er et andet godt urtete valg. Da urteteer er typisk koffeinfri, kan de bruges som en sen nat godbid eller mellem drikke koffeinholdige te.
  • Kost te. Mens kost te smager ligner mange sorte eller urtete kan kost te indeholder et afføringsmiddel element, så du bør drikke disse teer i moderate mængder, især hvis din te indeholder Senna, aloe, rabarber rod, havtorn eller ricinusolie. Eksperter advarer mod at drikke for mange kopper kost te, fordi du kan udvikle opkastning, kvalme, vedvarende diarré, mavekramper, og selv besvimelse og dehydrering.
  • Sort (engelsk) te. Sort eller engelsk te har været et populært valg for mange te drikker over hele kloden. Selvom sort te kan opnås i en koffeinfri form spormængder af koffein kan stadig, hvilket kan have en indvirkning på dem, der ønsker at falde i søvn om natten.
 2. 2
  Gør te drikker let. Én hurdle nogle mennesker ansigt er at brygge te, mens der ikke en utrolig besværlig proces, kan ikke være så let, som de gerne vil have det til at være. Mens du kan brygge en hurtig kop te i mikrobølgeovn (hælde vand i en keramisk kop og varme i to minutter til kogning, tilsæt så din tepose), kan du gøre processen endnu nemmere:
  • Køb en elektrisk kedel. Elektriske teakettles er let tilgængelige på mange bad og køkken butikker, der spænder i pris og er ekstremt nemt at bruge. Fyld med vand og trykke på en knap eller håndtag at koge vand. Du kan brygge te ved cup eller tilføje flere teposer til hele puljen når vandet er kogt. Hold en termokande samt for den ekstra kogt vand. Fyld med vand, tilsæt den grønne te og holde ved kedel eller dit skrivebord for let at hælde en te når det er nødvendigt.
  • Køb en iste maker. I de varmere måneder kan drikke varm te ikke lyde som sjov, men du kan stadig forbruge lige så meget te ved hjælp af en iste maker. Ligesom den elektriske kedlen, fylde blot maskinen med vand, tilsæt is (i henhold til producentens anvisninger), og teposer. Tænde den og begynde at drikke frisk iste i løbet af få minutter.
  • Brew iste nat inden for hurtig adgang i løbet af dagen. Hvis du ikke har et par minutter til at brygge din iste dag, gør det om natten og holde en kande te i dit køleskab. I stedet for at bringe et par sodavand til at arbejde, overveje at fylde en stor termokande med iste og holde den på hånden hele dagen.
 3. 3
  Opret en te drikker rutine. Som enhver ny vane, er du nødt til at indgyde te drikker i din daglige rutine, for det at være effektiv:
  • Stedfortræder morgenkaffe til te. Start din dag med en frisk kop te i stedet for sædvanlig Joe. Te drikker kan også gemme kalorier, især når du bestiller på en kop kaffe hus. Nogle kaffehus drikke indeholder hundredvis af kalorier hvorimod med te, hvad du ser, er hvad du får.
  • Spørg efter iste (usødet) i stedet for sodavand til frokost og middag. Sukkerholdige eller endda diæt sodavand har været kendt for faktisk have den modsatte effekt på vægttab. Af natrium i kosten soda kan gøre dig holde vand, så vælger den smarte alternative - sukker-fri iste. Iste er også ideel, fordi hvis du leder efter en lille koffeinholdige pick-me-up i løbet af eftermiddagen vil iset (eller varmt) te give dig den samme effekt uden at sukkeret i almindelig sodavand eller natrium i kosten.
  • Har en varm kop te til at tilfredsstille en eftermiddag attrå. Selv chips eller cookies i automaten kan kalde dit navn, gør dig selv en kop te i stedet. Hvis du går til te, EGCG egenskaber findes i grøn te faktisk har en blodsukkersænkende effekt, som påvirker cravings og kan hjælpe med at kontrollere sult. Desuden ritual involveret i at gøre te (i modsætning til at skubbede mønter i en automat) giver dig en velkommen pause fra dine pligter eller arbejde, og du kan reflektere over gode tanker, såvel som at gøre bevidste valg at sætte gode ting i din krop i stedet for tomme kalorier fra slik barer. Tag et øjeblik til at snakke med en anden, der er i tesalon med dig, og det er en fantastisk måde at slappe af, strække og socialisere i rummet i fem minutter!
  • Før sengetid, har en kop urte (koffeinfri) te. Uanset dit vægttab mål, kan have en varm kop urtete at afslutte dagen med til at slappe af din krop og hjerne. Fordi en god nats søvn bidrager til at kaste vægt, sætte dig op for en vellykket søvn med te. Du skal dog ikke drikke te for tæt på sengetid, ellers vil du ende med at skulle foretage ture til badeværelset og forstyrre din søvn, især hvis du er gravid eller lider af inkontinens problemer.
 4. 4
  Erkend, at dine smagsløg kan kede sig med at drikke en type te. Som med alle fødevarer, kan du keder drikker den samme smag af te. For at holde fast i din rutine, blande det op og prøve forskellige te, varianter og forbedringer. Det kan være en masse sjov at lave en te markering i dit hjem eller kontor skab, så du kan vælge en te smag efter humør du er i.
  • Tilføj honning eller klippe slik pinde til din te. Husk dog, at gøre dette vil gå imod dit initiativ til at tabe - men lidt honning eller sødme kan gøre te smager bedre. Måske som en lejlighedsvis behandler, vil dette ene ikke ondt.
  • Prøv et stænk af fedt fri flavored creme eller et sprøjt af citron for en zestier te. En skive citron kan hjælpe med at forbedre smagen. Plus, en undersøgelse konstateret, at dem, der drikker sort te med citronskal har 70 procent nedsat risiko for at udvikle hudkræft.
  • Udforsk nye te varianter. Himlen er grænsen, når det kommer til at prøve forskellige aromatiseret te. For at forblive tro mod din kost kun vælge te, du er nødt til at brygge selv i stedet for en pre-made te. Nogle af de pre-made kaffe og te har en enorm mængde af sukker - ikke kost venlige. Udforsk det enorme udvalg af te sælges i te butikker og på supermarkedernes hylder. Der er mange mærker og mange kilder til te, og det er usandsynligt, du nogensinde smage dem alle. Lære om nye te sorter, smag og stilarter er en masse sjov for te entusiast.
  • Tilføj krydderier til sukker-fri ændringer til te smag.
  • Brug te, der er krydret med fødevarer, du kan lide. På den måde kan du få smagen uden kalorier.
 5. 5
  Drik te mindfully. Slankekure er ofte om at overvinde dit sind tendens til at tørster og føle afsavn. Mindfulness kan bidrage til at genoprette bevidste spisevaner og kan hjælpe dig til at forblive rolig og i kontrol over dine valg af fødevarer.
  • Se disse te rituelle artikler for flere ideer.
  • Se Sådan meditere mens drikke te for at få flere oplysninger.

Tips

 • Reducer din kost med 500 kalorier per dag til virkelig at se vægttab resultater.
 • Mange teer har en række fordele, herunder beskyttelse dit hjerte, forebyggelse af huller i tænderne, opløftende din følelse af velvære, som beskytter dig mod sygdomme osv. Det er vigtigt at læse mere om de enkelte te, du vælger, som de fordele vil variere.
 • Hold dig til din kost ved at drikke te almindelig eller med fedt fri mælk eller sukker erstatning.
 • Oolong te er blevet rapporteret at øge dit stofskifte med så meget som 10%. Betragtninger grøn te sigende kun øger stofskiftet med 4%. Begge er stor.
 • Tilføj en daglig fitness rutine at rev op dit stofskifte. Hvis du aldrig har arbejdet før, så prøv 30 minutters rask gang.
 • Forskere ved University of Maryland Medical Center tyder drikker 2-3 kopper grøn te om dagen for at se sundhedsmæssige fordele og / eller vægttab resultater.

Advarsler

 • Te er kun frisk i en begrænset periode. Undgå at drikke forslidt te og drej te for at sikre den ældste te forbruges før friskere te. Købe mindre te kan hjælpe med at sikre, at du ikke drikker forslidt te.
 • Overdreven indtagelse af te kan give interferens med jernoptagelsen.
 • Hvis du bliver en te entusiast, kan plads til alle din te blive lidt af et problem. Gør plads et sted i dit køkken eller spisekammer og holde sig til grænser.
 • Med enhver ny kost og fitness plan, rådføre sig med din læge først. Hver enkelt er anderledes i deres specifikke behov, så du er ansvarlig for at finde ud af din egen.
 • Koffein kan forstyrre søvn. Du må ikke drikke eller spise koffein inden for tre timer sengen.
 • Nogle urtete kan være skadeligt for nogle mennesker, så sørg for at vide, hvad der er i te. Undgå te fremstillet af kulsukker, som indeholder Pyrolizidine alkoloids, som skader leveren. Interne forbrug af kulsukker er forbudt i mange lande.
 • Hvis du har problemer med at sove, undgå koffein fortid fire om eftermiddagen, herunder mere end 1 kop te om dagen.
 • Overdreven te drikker kan plette dine tænder. Være rede til at bruge kridtning produkter, hvis du kan lide en hvid smil.
 • Drikker mere end 3 kopper te dagligt kan forårsage tand og søvnproblemer.

Ting du behøver

 • Udvalg af te
 • Te drikker udstyr