Wkedk

Hvordan til at spise mindre

Fedme er hurtigt ved at blive et alvorligt problem, ikke kun i Europa, men også i hele verden. Ønsket om en sundere og tyndere livsstil kan være svært og til tider skuffende, men hvis du ubesværet vinde denne meget vægt i år, hvorfor så ikke ubesværet tabe den vægt så godt?

Steps

Hvordan til at spise mindre. Genkend den mængde mad, du rent faktisk har brug for.
Hvordan til at spise mindre. Genkend den mængde mad, du rent faktisk har brug for.
 1. 1
  Genkend den mængde mad, du rent faktisk har brug for. Mange af os sommetider glæde os med en alt for mange godbidder, når vi ikke engang sulten. Prøv at undgå denne vane.
 2. 2
  Serveres i mindre portioner. Ideen er enkel, mange af os fortsætte med at spise, simpelthen fordi der er stadig mad tilbage på pladen, mange af os gør det ubevidst. Hvis du tjener eller bestille mindre mad, vil du uundgåeligt spise mindre.
 3. 3
  Set tider for dig selv, hvor at spise. De fleste mennesker bliver sultne på bestemte tidspunkter hver dag. Ligegyldigt hvad eller hvor meget de spiser, de stadig få sulten på disse tidspunkter. Prøv kun at spise på disse tidspunkter, eller du kan ender med at spise mere, end du burde. Også, ikke spise et måltid til en snack, hvis du ikke er så sulten, nogle gange få en snack til et måltid er nemmere.
 4. 4
  Prøv at fokusere dit daglige kalorieindtag på morgenmad eller frokost: i løbet af dagen, bruger organismen op en masse ressourcer, hvilket betyder, at det meste af, hvad der bliver forbrugt bliver brændt af middag tid, så du kan spise mere til frokost og føler halvt fyldt ved aften. Nadveren er den mindst effektive af de tre hovedmåltider, da du ikke får brug for så meget energi i din søvn.
 5. 5
  Helt undgå nattetid snacks: de er kalorier du aldrig kommer til at kaste. Hvis du virkelig skal gå til et stykke frugt eller, endnu bedre, et par glas vand.
 6. 6
  Tag din tid til at tygge din mad: dette vil forlænge din nydelse af måltidet, da føle smag i længere tid vil tilfredsstille dig selv med mindre portioner, og hjælpe organismen bedre metabolizing maden gennem en lettere fordøjelse. En hurtigere stofskifte vil lade kroppen behandle de næringsstoffer mere effektivt, hvilket fører til mindre fedt oprustning.
 7. 7
  Mind hvad du spiser. Det betyder ikke, at finde ud af det nøjagtige antal kalorier eller kulhydrater, som du spiser hver dag. Det betyder blot, at du skal være opmærksom på, at en cheeseburger ikke er af samme sundhedsmæssige værdi som et æble.
 8. 8
  Når det er muligt, hjælpe dig selv til en masse grøntsager, da de er meget mere fylde end den vigtigste kursus. Du kan ikke få meget sundere end det, men ikke bruger saucer eller tunge krydderier, eller det vil være alt for ingenting.
 9. 9
  Være virkelig og kun spise, når sulten. Når du spiser, så nyd det uden skyld.
 10. 10
  Må ikke begrænse din spise. Husk, kan kroppen ikke og vil ikke naturligt miste (eller gevinst) vægt hurtigt. Hvis kroppen pludselig ikke flytte i vægt, vil der være konsekvenser! Så hver nu og da, nyd en chokolade bar eller udsnit af kage! Bare ikke overdrive det.
 11. 11
  Prøv at forlade noget, uanset hvor lille, hver gang du har et måltid. Mange af os er opdraget til ikke at spilde mad og sædvanligt slutte et måltid selv når fuld. Leaving noget hvert måltid bryder os ud af denne vane.
 12. 12
  Husk hvorfor du ønsker at spise mindre, holde sig til det. Mind dig selv grunde du gør dette.
 13. 13
  Drik mindst et glas vand før dit måltid ellers have en skål suppe. Denne måde, vil du føle fyldigere, og også spise mindre.
 14. 14
  Spis 3 måltider og 2 snacks regelmæssigt hver dag. Må ikke gå overbord med måltider, og sørg for at spise sunde snacks. Pick snacks, der har en meget højt proteinindhold ligesom beef jerky og hasselnødder. Prøv for snacks, der er sej og tage lang tid at spise.
 15. 15
  Børst dine tænder efter måltider! Når din mund føles ren, vil du ikke ønsker at spise og ødelægge, at minty ren følelse. Det holder din mund ren også.
 16. 16
  Tygge tyggegummi! En masse mennesker bare vil have noget at tygge på. Det holder dit sind ud af at spise!
 17. 17
  Occupy dig, så du ikke tænker spiser. Mange mennesker spiser rent ud af vane.

Tips

 • Begynd nu! Jo tidligere en person (eller et barn) starter en sund kost vane, jo lettere bliver det.
 • Mind dig selv, hvordan du ønsker at se, og hvordan du vil have andre til at se på dig.
 • Hvis du kan, få noget motion. Der er virkelig ingen bedre måde at kaste pounds, især når de anvendes i forbindelse med en afbalanceret kost.
 • Spis langsomt. Det tager vores hjerne omkring 20 minutter til at registrere, at vi er fuldt ud og ved at forbruge vores mad hurtigere, fortsætter vi forbi det punkt, at indse, at vi har spist nok.
 • Stoppe med at drikke sukkerholdige sodavand og begynde at drikke kalorie-frie alternativer og vand.
 • Bruge mindre plader. Vi er blevet programmeret til at spise alt på vores plade og mindre plader betyder mindre måltider.
 • Undgå alt-eller-intet mentalitet, når det kommer til sunde kostvaner. Husk, hver lille smule tæller!
 • Når på en fastfood restaurant, ikke bestille den største størrelse, simpelthen fordi dens mere økonomisk. Erkend, at du ikke behøver alle at fødevarer.
 • Start med at bære rundt på nogle frugt eller nødder til at tygge på at distrahere dig selv fra sult.
 • Ved, at spise fuldkornsbrød er afgjort sundere end almindelig hvidt brød!

Advarsler

 • Hvis du er for strenge med dig selv, vil du i sidste ende glide op.
 • Må ikke gå overbord med fedtfri eller lav Carb fødevarer. Kalorier tilføje op.
 • Må ikke sulte dig selv!
 • Husk, at hvis du taber for meget vægt, kan du blive forårsager en masse skader på dig selv og alle omkring dig.