Wkedk

Hvordan man kan overvinde en afhængighed af fastfood


Fastfood er blevet en fast livsstil for mange mennesker. Seneste kontrovers over hvor usundt fastfood er ført mange enkeltpersoner til at begynde at kigge efter effektive måder at bryde deres fastfood vaner. Uanset hvorfor du forkæle dig selv i din fastfood afhængighed, er det vigtigt at forstå, at du kan bryde den vane, hvis du er villig til virkelig sætte indsatsen i.

Steps

Hvordan man kan overvinde en afhængighed af fastfood. Vurdere, hvor ofte du stopper ved fastfood-steder.
Hvordan man kan overvinde en afhængighed af fastfood. Vurdere, hvor ofte du stopper ved fastfood-steder.

Undersøg dine spisevaner

 1. 1
  Vurdere, hvor ofte du stopper ved fastfood-steder.
  • Er det hver dag eller flere gange om ugen?
  • Synes du, at din on-the-go livsstil lander du i fastfood drive-thru mere end én gang om dagen?
 2. 2
  Overvej, hvad tid på dagen du stopper på fast food restauranter.
  • Har du Grib en hurtig bid i løbet af din frokostpause?
  • Har du afhente et måltid på vej hjem fra arbejde, fordi så du ikke behøver at gå hjem og lave aftensmad?
  • Har din morgen rutine omfatter en fastfood stop for morgenmad på din vej til arbejde?
  • Oplever du sent nat cravings, der beder dig om at komme i din bil og køre til den nærmeste fastfood sted?
 3. 3
  Tænk over hvorfor du gør fastfood stopper. Identifikation af underliggende årsag til din fastfood afhængighed er et vigtigt skridt i at bryde den vane.

Begynd med accept

 1. 1
  Gennemgå din gennemgang af dine vaner for at afgøre, om du har en afhængighed. Ligesom næsten enhver afhængighed derude, er det vigtigt først at erkende og forstå, at du rent faktisk har en afhængighed. Uden at anerkende, at der er et problem, kan du ikke få den hjælp du har brug for.
 2. 2
  Accepter det faktum, at du måske nødt til at ændre dine spisevaner.
 3. 3
  Erkend, at du måske har et større problem, end du realiseret. For nogle mennesker er det en egentlig fysisk eller fysiologisk afhængighed, der kan kræve en langt større indsats for at dæmme op for i stedet for bare at acceptere og ændre kost og spisevaner.

Begynde at undersøge

 1. 1
  Begynde at tilføje op alle de penge, du bruger på fastfood. Prøv at gemme kvitteringer for et par uger eller kun betaler med et betalingskort, så du kan alt din fastfood udgifter. Chancerne er, at du vil blive overrasket over at se, hvor mange penge du rent faktisk bruger. Overvej, hvor meget du kan være i stand til at spare ved at købe mad, som du kan forberede dig derhjemme.
 2. 2
  Tæl alle de kalorier, du spiser i de fødevarer, du køber fra fastfood steder. Sammenlign de måder, du kan skære ned på kalorierne ved at forberede dine egne måltider i hjemmet.
 3. 3
  Undersøg hvilke fødevarer du hungrer. Har du et stærkt ønske om teatralsk produkter, mejeriprodukter elementer eller rødt kød? Hvis visse fødevarer synes at være på din liste over must-haves, kan det være kroppens måde at fortælle dig, at den har brug for denne særlige ingrediens. Dette kan skyldes et vitamin eller mineral mangel eller af dårlig ernæring.
 4. 4
  Hold styr på, hvor ofte du hungrer bestemte elementer. Hvis der synes at være et mønster, kan du ønsker at drøfte det med din læge for at udelukke eventuelle fejl og mangler.

Planlægge en strategi

 1. 1
  Overvej, hvordan du vil opfylde dine behov, når du holder op med at frekventere fastfood steder. Planlægge, hvad fødevarer, du vil købe fra supermarkedet for at erstatte dine fastfood måltider.
 2. 2
  Se på, hvad fødevarer, du køber. Chancerne er, at der er sundere muligheder for næsten alt, hvad du spiser. Tag dig tid til at læse og sammenligne fødevareetiketter for at vælge den sundeste løsning til rådighed. Det kan være tidskrævende i starten, men når du kommer til at lære, hvad det bedste valg er, vil shopping sundt virkelig ikke være anderledes end din sædvanlige tur til markedet. Husk, at jo friskere vare på mere næring, det giver.
 3. 3
  Alter dine normale indkøb ved at ændre tingene op og vælger sunde snacks. For at indarbejde de sundeste muligheder, er du nødt til at erstatte denne pose chips med en pose nødder.
 4. 4
  Forvent mulige abstinenssymptomer, når du holder op med at spise bestemte fødevarer eller ingredienser. Fjerne overskydende sukker fra kroppen kan forlade dig følelsen træt. Mangel af koffein, når kroppen er vant til det kan føre til en hovedpine. Vid, at din krop vil tilpasse sig den ændring efter flere dage.

Eliminer

 1. 1
  Begynd med at fjerne sodavand fra din drik indtag. For mange enkeltpersoner, kan dette vise sig at være den største udfordring. Undgå alle former for sodavand. Kost og koffein-fri sodavand er ikke rigtig noget bedre for dig end almindelig sodavand. Hvis dette trin viser sig at være meget vanskeligt, starter langsomt. Begynd at nedsætte mængden af ​​soda du spiser ved at erstatte et par drinks her og der med en sundere indstilling. Fortsæt erstatte andre drikkevarer til din soda, indtil du er i stand til at fjerne sodavand helt.
 2. 2
  Stop bringe usunde snacks ind i dit hjem. Udskift så meget junkfood snacks, som du kan med sunde valgmuligheder. Ved at inkorporere nye valg og spise dem ofte, er du så din smag til at tilpasse sig nye smagsvarianter. Du kan faktisk komme til at have nogle nye favorit snacks, der er godt for dig.

Danne nye vaner

 1. 1
  Carry sunde snacks og drikkevarer med dig. Husk, at du forsøger at tage brodden af ​​din sult. Du ønsker ikke din snack til at være dit måltid. Hvis dette viser sig at være en udfordring for dig, så prøv at medbringe en begrænset mængde til snack på.
  • Hold sunde, bekvemme snacks såsom nødder eller trail mix i bilen.
  • Køb en lille cooler, hvis nødvendigt. Dette er en fantastisk måde at undgå et stop på en fastfood sted. At holde det fyldt med nogle yoghurt, frisk frugt eller gulerødder og ranch dip kan hjælpe dig med at kontrollere din sult, indtil du er i stand til at komme hjem til dit måltid.
 2. 2
  Begræns dine aflad. Hvis du absolut skal have noget, som du ved er ikke rigtig godt for dig, så prøv at holde portionsstørrelse lille. Købe en enkelt portion størrelse snarere end en hel kasse kan være effektiv.
  • Hvis det ikke er muligt at købe små størrelser, og du er tvunget til at købe en stor portion, spiser kun en lille mængde og kaste resten ud. Du vil gerne spise det, hvis du kan se, at det stadig er tilgængeligt.
 3. 3
  Hold dig væk fra alt-du-kan-spise tilbud. Mange enkeltpersoner finder, at det er for svært at undgå overindulging. Mange mennesker tror, ​​at de er nødt til at få deres penge værd, og vælger at spise, indtil de er så fulde, at det er faktisk ubehageligt. All-you-can-eat buffeter gøre de fleste mennesker ønsker at prøve en lille smule af det hele. Dette fører næsten altid til at spise meget mere mad end det er rimeligt.
 4. 4
  Hold dig til din plan og ikke giver op, bare fordi du har en hård tid. En lejlighedsvis bortfalder er ingen grund til at slå dig op. Hvis du falder af vognen, prøv igen og komme tilbage på sporet med en smule mere indsats denne gang. Det får lettere som tiden går.

Tips

 • Sætte nogle numre til din fastfood vane kan gøre reality synke i. Estimat eller holde styr på hvor mange penge du bruger, og hvor mange kalorier du indtager hver uge eller måned på fast food - det vil chokere dig.
 • Må ikke behandle denne (eller nogen slankekure) en straf eller en trængsler, ellers din regime vil aldrig holde. Tricket er at erstatte noget, du må gerne med noget sundt, at du vil kunne lide endnu mere. Gør dette langsomt på afbryderen, ét stykke ad gangen (for eksempel ved at afskedige de fødevarer Domstolen ved frokosttid, eller at undgå snacks mellem måltiderne starte.) Lav en lille, men reel forandring, og derefter gå videre til noget mere ambitiøst. Husk, at du vil have dette at være en helt ny livsstil.
 • Anbefalet læsning: "Fast Food Nation", ved Eric Schlosser. Denne bog giver dig en følelse af fastfood effekt på dit helbred, og også dens indvirkning på den globale økonomi, landbrug, indvandrere, osv. Du vil tænke over denne bog, når du føler dig fristet til at gå til drive-through.
 • Langsomt fjerne en usund mad ad gangen er en blid måde at begynde at skære junk food ud af din kost. Går kold tyrker og skære alle usunde fødevarer på en gang kan føre til ubehagelige symptomer såsom hovedpine og irritabilitet, og gør dig mindre tilbøjelige til at holde fast i din plan.
 • Hvis du og dine venner er afhængige fastfood, kan du alle give det op sammen. Denne måde vil du have mindre fristelse, end hvis dine venner er chomping væk på burgere foran dig. Du kan se i grupper eller netværk af raske mennesker at omgive dig med at yde støtte gennem denne vigtige fase af livet.
 • Overveje at fastsætte regler for dig selv, der vil gøre fastfood mindre praktisk. For eksempel, hvis din favorit fastfood sted er langt væk kun tillader dig selv at købe fastfood, hvis du gå der i stedet for kørsel. Ikke blot vil du få en sund gåtur i, hvis du giver efter for trangen, men det vil gøre madlavning dit eget måltid synes lettere end den hurtige, fedtet alternativ.