Wkedk

Sådan at bryde et vægttab plateau

Du gør alt rigtigt. Tælle kalorier og løfte vægte og laver massive mængder af cardio. En dag, du indser, at du er holdt op med at brænde fedt. Ikke længere kan du passer ind i mindre og mindre tøj, skalaen er uændret i dage, måske uger. Hvor frustrerende. Du har ramt et vægttab plateau, der nemt kan brydes.

Steps

Sådan at bryde et vægttab plateau. Spis kun den rigtige type kulhydrater.
Sådan at bryde et vægttab plateau. Spis kun den rigtige type kulhydrater.
 1. 1
  Narre din krop. Ændre din rutine. Hvis du rammer motionscykel eller elliptisk, gøre noget anderledes. Hvis du laver de samme øvelser igen og igen, din krop "ved" hvad forventer. Det hedder "specificitet træning". Hvis du arbejder ud på en gym, ændre dit cardio rutine ved at hoppe på en trappe-klatrer, et løbebånd eller en romaskine. Prøv ti minutter af intens cardio arbejde på en maskine og hoppe på en anden, og gentag. Bland din rutine, så det ikke er en rutine.
 2. 2
  Deltag i en sport. En aktiv sport er en stor at ændre din rutine. Sportsgrene som racquetball, tennis og basketball vil arbejde forskellige muskelgrupper med sideforskydning i stedet for den samme kedelige fremadrettede bevægelse på et løbebånd eller elliptisk (det er ikke til at sige, at løbebånd eller elliptiske ikke er gode maskiner, men bland det op!). Hvis du ikke har en gym medlemskab og i stedet få din cardio ved jogging, prøve at køre en cykel eller svømning eller en anden sådan øvelse. Det centrale er at prøve noget nyt til "narre" din krop i.
 3. 3
  Vægt toget. Jo mere muskelmasse du har jo flere kalorier din krop bliver nødt til at vedligeholde det. Dette er meget vigtigt og meget effektiv. Du kan føle dig mere sulten efter en tunge løft session, og dette er din krop forsøger at levere de nødvendige kalorier til at øge muskelmassen (tips om hvordan man håndtere dette senere). Ladies, skal du ikke være bange for at løfte nogle tunge vægt. Der er masser af piger på gym, der kan se tynde, men er lidt blød i kødet. Dette kan gøre dem ønsker at gøre mere cardio at brænde fedt. Dette er en perfekt grund til at slå op nogle vægte og tone op. Spis kun den rigtige type kulhydrater. Det er vigtigt at have kulhydrater i din kost og liv uden dem, som mange af os har oplevet i begyndelsen af 2000 er med Atkins kost er en smerte. Hvad der virker er at spise "gode kulhydrater". Multi-grain brød er fint, men har ikke mere end et par skiver om dagen. Pointen er at holde sig væk fra raffineret sukker. Disse findes i pasta, hvidt brød, kager og andre søde sager og alle de ting, vi tror, ​​vi elsker. Selv små mængder kan dræbe din kost, så det er bedst at holde sig væk fra dem i første omgang. Den gode nyhed er, når du fjerner tunge slik fra din kost, det tager kun et par dage til ikke tørster dem længere. De vil blive vist utiltalende, fordi en sådan kost tvinger dig til at træffe sunde valg i den mad, du spiser.
 4. 4
  Forøg din protein indtag. Du er nødt til at supplere noget for at skære dine kulhydrater ret? Protein er fremragende. Det fremmer en stærk magert muskelvæv, som er til gavn for fedtforbrænding. Protein fylder dig op bedre end en tung kulhydrat måltid. Dette er en ekstra fordel for at hjælpe skære dit kalorieindtag.
 5. 5
  Spis seks små måltider om dagen. Spise små portioner i løbet af dagen, vil hjælpe med at holde dit stofskifte i gang. Dette er en yderst nyttig taktik i at bryde dit vægttab plateau. Spis noget når du vågner op om morgenen, måske en lille omelet eller en fiberrig morgenmadsprodukt med fedtfattig mælk. Og som du fortsætte hele dagen, snack på nogle rosiner eller ost eller nogle andre naturlige, uforarbejdede fødevarer. Temmelig meget holde dine spisetider som normalt, morgenmad, frokost og middag med et måltid i mellem hver og noget for aftenen. Det er ikke så vigtigt at tælle dine kalorier, men prøv at være forsker og finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Hvad kan du spise, der er lille, og vil bremse din sult for de næste 2 og en halv time før din næste lille måltid? Hold det højere proteinindhold, lille i kalorier, og nærende. Vallepulver med Splenda fungerer fint. Du kan få det på ethvert ernæring butik. Bare blande den anbefalede mængde i nogle køligt vand, og det vil give dig en sød smag, 90 kalorie protein måltid. Perfekt til travle professionelle.
  • Til formål at spise en konsistent mængde kalorier og spore dit kalorieindtag regelmæssigt. Mange kostvaner mislykkes fra overindulging, som er anlagt af en overdrevent restriktiv kost planen. I stedet sigte mod en konsekvent kalorieindtag, der vil tillade dig at passe ind i aflad efter behov. På denne måde kan du nyde at spise, mens du stadig nå dit vægttab mål.
 6. 6
  Skift dine lange cardio session til kortere mere intens interval træning. Konventionelle myte hedder du nødt til at deltage i en vis "fedtforbrænding" zone med henblik på at tabe kropsfedt. Uaktuelle, lange, kedelige cardio er faktisk at holde folk fast i deres plateauer. I stedet for at favor sprint interval træning med en ny udfordring til kroppen. Gør denne ændring vil genoplive adaption respons. Indled intervallerne ved at indarbejde et minuts byger af intens aktivitet derefter vende tilbage til et normalt tempo i én til to minutter. Forskning har vist, vil du markant hæve din puls under og i op til 6-9 timer efter træning, og dermed forbrænder mere kalorier under og efter motion.

Tips

 • Holde hydreret. Vand er godt for dig, det renser din krop af toksiner og vil gøre dig mindre sulten hele dagen. Hold dig væk fra sportsdrikke, de er bare tomme kalorier.
 • Kom 8 timers søvn og begrænse stress er en sikker brand måde at geninitialisere vægttab proces.
 • Hold din udøve konsekvent, behøver mening ikke springe ud på træning. Være forpligtet til dit vægttab ved at løfte hver anden dag og laver cardio mindst 5 gange om ugen, endnu mere, hvis du virkelig vil have resultater.
 • Gør din styrketræning før din cardio. Du skal bruge dine glykogen butikker gør vægttræning og når du går videre til cardio, vil din krop bruge dine fedtdepoter som brændstof kilde.

Advarsler

 • Vær omhyggelig med at have en blanding af sunde fødevarer. Skift dine frugter og grøntsager. Lær at tilberede sunde måltider, der er højere i protein og lavere i kulhydrater. Det er vigtigt at få alle de næringsstoffer, du har brug for.