Wkedk

Sådan kommer du i gang i Bikram Yoga

Bikram Yoga, også kendt som "hot yoga" er en særlig form for yoga er udviklet af Bikram Choudhury. Undervisningen foregår i et varmt fugtigt rum giver dig mulighed for sikkert at arbejde dybt ind i dine muskler, sener og ledbånd, mens frigive giftstoffer og overbelastning i din krop. Den blev udviklet af Bikram Choudhury (discipel af Bishnu Ghosh, som var bror til Paramahansa Yogananda), et nationalt yoga mester i Indien som et barn. Tag udfordringen og lære at forene dit sind ånde og krop.

Steps

Sådan kommer du i gang i Bikram Yoga. Find et studie i nærheden af dig.
Sådan kommer du i gang i Bikram Yoga. Find et studie i nærheden af dig.
 1. 1
  Find et studie i nærheden af dig. Der er steder over hele verden. Rådfør eksterne links, der er nævnt nedenfor.
 2. 2
  Hvad forventer: Alle Bikram Yoga studios er forpligtet til at have separate omklædningsrum og brusere for mænd og kvinder, og en instruktion rummets størrelse på minimum 1.200 kvadrat fod. med spejle. Gulve er gulvtæppe.
 3. 3
  Mentalt Forbered dig til varme. Øvelokale er mellem 105 F og 110 F grader Fahrenheit og klasser er 90 minutter, så vil du blive sveder meget. Drik masser af vand i løbet af dagen, og før og efter klasse.
 4. 4
  Bikram valg af 26 hatha yogastillinger er designet til at strække dine muskler, komprimere hjerte-system og modulere din omsætning. Det vil være ubehageligt eller let smertefuld ved første og du kan føle svimmel eller kvalme under sessionen. Disse fornemmelser er ofte symptomer på afgiftning finder sted i kroppen, men vær forsigtig, hvis de er et tegn på dehydrering. (De første 60 minutter er brugt laver stående øvelser, de næste 30 minutter bliver brugt gør gulvøvelser.)
 5. 5
  Ankommer til studiet tidligt. Du bliver nødt til at tilmelde dig, opfylde instruktører og modtage indledende instruktioner.
 6. 6
  Bær let tøj, som du er komfortabel. (Overvej tøj med en moderat pasform, som løstsiddende tøj kan hindre komfort bevægelse.)
 7. 7
  Placer håndklæde over måtten og ligge ned på ryggen med hovedet vendt spejlene og fødder mod bagvæggen, ligesom positionen praktiseret under klassen. Det er mere respektfuldt til de andre at ligge i samme retning, og ikke lægge dine fødder i deres ansigt.
 8. 8
  Tillad dig selv at tilpasse til varmen.
 9. 9
  Under klassen, er meget opmærksomme på, hvad instruktøren siger, og se de andre elever for et eksempel.
 10. 10
  Når klassen er færdig, er det høfligt at sige det indiske ordet "Namaste" til din instruktør som en måde at sige tak (ordet betyder, meget generelt, "Jeg genkender det guddommelige i dig").
 11. 11
  Når klassen er slut ikke forlade højre væk. Fortsæt med at ligge i Shava asana (savasana, død mands udgøre), så din krop kan komme tilbage til homeostase og modtage alle fordelene af dit hårde arbejde. To minutter ved meget minimum er bedst. Ti minutter er vidunderligt for afslapning.
 12. 12
  Når du forlader klassen, du kan føle svimmel eller off-balance. Vedligehold din afslappet tilstand og ro. (Husk, at yoga hjælper med at justere din krop, og at kursjustering kan få dig til at føle sig svimmel). Husk at drikke vand, spise et stykke frugt kan hjælpe med med uklarhed.
 13. 13
  Nyd fordelene. Mest sandsynligt vil du føle dig afslappet og fyldt med energi på samme tid. Du kan også have den bedste søvn af dit liv den nat.
 14. 14
  Deltage i klassen regelmæssigt. Det anbefales, at du deltage i mindst tre gange om ugen for fuldt udbytte. Efterhånden som din krop bliver mere smidig, vil du bemærke, at du også arbejde hårdere.

Tips

 • Husk dette er yoga praksis ikke yoga perfekt. Tillad dig selv at være der, hvor du er, og ikke presse for meget, eller du vil skade dig selv. Yoga er en livslang rejse ikke en 6 måneders program. Du opnår de fleste fordele, hvis dine asanas er i en tilstand af balance mellem indsats og lethed.
 • Brug spejlet. Hvis du bemærker nogen asymmetrier, der er et område, som du har brug for at arbejde på. Nogle arbejdsstillinger kan være lettere eller sværere afhængigt af din kropstype eller fleksibilitet og hvor langt du er i din praksis.
 • Hvis du føler dig over-opvarmet, ikke forlader lokalet, som forskelle i temperatur kan chokere dit system, før din krop har haft tid til gradvist at tilpasse sig. I stedet sidde eller ligge på din måtten, indtil du føler dig tryg at fortsætte.
 • Ophold hydreret med vand (ikke sodavand, kaffe osv.)
 • Hvis du absolut ikke kan fortsætte, eller hvis du begynder at føle kvalme, sidde på dit håndklæde cross-legged eller sidde på hælene. Hvis du stadig føler svimmel, kan du ligge ned. Så snart du genvinde din styrke, tage noget vand og begynde at deltage igen.

Advarsler

 • Selvom praksis er arbejde, bruge sin sunde fornuft, når stretching. Hvis du føler intens smerte eller føle dine led i en position, de ikke bør være i, tilbage fra en smule. STOP, hvis du har ischiadicus smerte.
 • Der er en video fås med tilpasset udgør for gravide kvinder, afholdt af Bikram kone Rajashree, der er sikkert for de fleste gravide kvinder.
 • På grund af den varme, kan Bikram yoga være svært på visse kropstyper. De, der har problemer med varme, eller har forhøjet blodtryk, hjerteproblemer eller enhver alvorlig helbredstilstand, bør tjekke med deres læge, før praktiserende Bikram.

Ting du behøver

 • Flaske vand
 • Behageligt tøj, mildt monteret, det væger varme og sved
 • En yogamåtte
 • Håndklæder (en for din mat, en til dit brusebad, og måske en til dit ansigt / hånd sved under klasse)
 • En fuldstændig ændring af tøj (glem ikke undertøj!)