Wkedk

Hvordan man kan stoppe at tænke for meget

Det er en gylden regel at tænke før du taler, men du kan løbe ind i problemer, når du tænker så meget, at du undlader at handle, eller tror dig ind i en tilstand af ukontrollabel angst. Er du på udkig efter en måde at stoppe med at tænke for meget?

Steps

Hvordan man kan stoppe at tænke for meget. Accepter, at du tænker for meget.
Hvordan man kan stoppe at tænke for meget. Accepter, at du tænker for meget.
 1. 1
  Accepter, at du tænker for meget. Lige som at spise, er at tænke noget, vi skal gøre for at overleve, så det er nogle gange svært at bedømme, når du laver for meget af det. Men der er flere røde flag, som du laver for meget tænkning for dit eget bedste. Her er et par af dem:
  • Er du forbruges af den samme tanke igen og igen? Er du ikke gør fremskridt ved at tænke på netop denne ting? Hvis ja, kan dette være et tegn på, at du skal komme videre.
  • Har du analyseret den samme situation fra en million vinkler? Hvis du har fundet for mange måder at se på noget, før du beslutter dig for hvordan de skal handle, kan du blive blive bagslag.
  • Har du hyret hjælp fra dine tyve nærmeste venner i tanker om en bestemt ting? Hvis ja, så er det tid til at indse, at du kun kan bede om så mange meninger om den samme idé, før du kører dig selv sindssyg.
  • Er folk konstant fortæller dig at stoppe overthinking tingene? Har folk drille dig til rugende, bliver en filosof eller stirrede ud af regnfulde vinduer hele tiden? Hvis det er tilfældet, kan de have en pointe.
 2. 2
  Lær at give slip på dine tanker. Når du har accepteret, at du har en tænkende problem, er det vigtigt at lære at lade dem kontroversielle tanker går. Dette vil tage praksis, men vil være det værd i sidste ende. Her er nogle gode måder at give slip på dine tanker:
  • Meditere. Hvis du føler at du ikke ved, hvordan man kan stoppe med at tænke, er du nødt til at lære, hvad det vil sige at "give slip" af dine tanker, så det er noget, du kan gøre bevidst. Forestil dig, at tænkning er som at trække vejret, du gør det hele tiden, uden selv at indse det. Men hvis du har brug for, kan du holde din ånde. Meditere vil hjælpe dig med at lære at frigøre dine tanker.
  • Øvelse. Løb eller endda gå kraftigt kan hjælpe dig tage dit sind ud af alle de irriterende tanker og til at fokusere på din krop. Deltagelse i noget særligt aktive, ligesom power yoga eller beachvolley, vil få dig så fokuseret på din krop, som du ikke vil have tid til dine tanker.
  • Sig dine ideer højt. Når man har sagt det hele højt, selvom du taler til dig selv, har du indledt processen med at give slip.
  • Spørg om råd. Du har måske opbrugt din egen tænkning magt, men en anden person kan være i stand til at tilbyde et andet perspektiv, der gør beslutningen klarere. Dette kan hjælpe slipper dine bekymrende tanker.
 3. 3
  Organiser dine ideer. Når du giver slip på nogle af dine tanker, kan du tøjle de resterende. Organisere dine ideer kan hjælpe dig med at træffe beslutninger, genkende dine prioriteter, og har en bedre fornemmelse af, hvad tanker at undgå. Her er nogle gode måder at organisere dine ideer:
  • Lav en praktisk liste over de ting, der plager dig. Uanset om du skriver på papir eller en computer, skal du først definere et problem, nedskrive dine muligheder, og derefter en liste over de fordele og ulemper for hver mulighed. At se dine tanker foran dig, vil også hjælpe dig stoppe cykle gennem dem i dit hoved. Når du kan ikke tænke på noget mere at skrive, har dit sind gjort sit arbejde, og det er tid til at stoppe med at tænke.
   • Hvis lave en liste stadig ikke hjælpe dig med at træffe en beslutning, skal du ikke være bange for at. Hvis to eller flere indstillinger synes lige tiltrækkende, tænker mere vil ikke gøre tingene klarere. Det er, når du skal lytte til noget dybere.
  • Hold en dagbog over de ting, der plager dig. I stedet for langvarig over dine mest vedholdende tanker, notere ned alle de ting på dit sind hver dag. I slutningen af ​​en uge gå over, hvad du har skrevet, og gøre et notat af de ting, der plager dig mest. Du er nødt til at beskæftige sig med dem først.
  • Har en to-do liste. Lav en liste over alle de ting du har at gøre på en bestemt dag. Medmindre "rugende" er på din liste over prioriteter, vil dette tvinge dig til at se, at du har mere vigtige ting at gøre end at sidde omkring overvejede betydningen af ​​universet!
 4. 4
  Lov. På dette tidspunkt, har du brugt dit sind, har du lyttet til din tarm, og du har fået en anden mening. Nu skal du være modige. Odds er, hvis du tænker for meget, er det fordi din frygt får det bedste ud af dig, og du ikke ønsker at ødelægge. Men der kommer et punkt, hvor du nødt til at "fisk eller skære agn!" Her er nogle gode måder at handle mere og tænke mindre:
  • Være social. Omkringliggende dig selv med mennesker, du elsker, vil holde dig taler mere og tænke mindre.
  • Deltag i en klub eller prøve en ny aktivitet. Dette vil holde dig fokuseret på opgaven ved hånden, såsom bowling eller strikning.
  • Læs mere. Med fokus på de tanker af andre mennesker vil ikke kun give dig indsigt, men vil holde dig fra at tænke om dig selv for meget.
   • Læsning biografier af inspirerende mænd og kvinder "af handling" kan inspirere dig til at se, at der bag enhver stor tanke, der er en lige så stor indsats.
 5. 5
  Lev i nuet. Når du har løst tankeprocessen, og taget handling, fokusere din bevidsthed på her og nu. Dit sind vil blive fristet til at hænge over din beslutning, så tvivler på jer selv og bekymring, men hvad der er gjort er gjort. Her er nogle gode måder at leve i nuet og til at stoppe bekymrende og begynde at leve:
  • Hver dag, lave en liste over mindst fem ting, du er taknemmelig for. Dette vil gøre dig fokusere på mennesker og ting i stedet for tanker.
  • Tag på en smuk udsigt, så ofte du kan. Dette vil gøre dig værdsætte verden du lever i stedet for alle de irriterende tanker.
  • Sætter pris på smuk musik. Lytte til en stor sang kan gøre du føler dig i kontakt med verden uden for dit eget hoved.

Tips

 • Når du føler dig overvældet med tanker, tage et øjeblik til at slappe af og analysere før lammer.
 • Som du tror, ​​du ikke selv forklejner. For at gøre dette eskalerer angst og spiraler tænkning. Blive fortrolig med situationer ender og spørgsmål besvaret på en måde, som måske ikke er hvad du ønsker. Deal med denne skuffelse ved at slippe. Mantra "Det er forbi, og jeg fik ikke min vej. Jeg vil overleve." For at bruge overleve gør det til at lyde liv eller død. Du vil grine fleste gange, fordi du vil indse, hvor trivielt sagen og hvor meget pres du lægger på dig selv.
 • Være neutral, og bruge hjernen til at formidle information effektivt. Sindet og handling processor vil arbejde effektivt, når hormonelle forandringer og adrenalin flow er minimale.
 • Husk at være stolt af at være en tænker. Du er ikke forsøger at give dig selv en personlighed makeover - du blot forsøger at gøre din tankegang vane mere håndterbar.
 • Tag et dejligt varmt skumbad med stearinlys og bare slappe af, det hjælper en masse!
 • Tænkning er en proces, der kunne bringe dårlige eller gode intentioner. Brug dine tanker kun til gode hensigter, og det vil gøre dig til en bedre person.