Wkedk

Hvordan til at slappe af som en kat

Følelse forkrampede og frazzled? At tage ud din vrede og frustration på alt og alle omkring dig? Tag et blad ud af livet for en kat og lære at slappe af oftere, hvis du kan slappe af som en kat, vil du stoppe med at finde liv sådan en retssag. Her er nogle metoder til at lære dig at slappe af som en kat.

Steps

Hvordan til at slappe af som en kat. Kæle, knus og blidt puf.
Hvordan til at slappe af som en kat. Kæle, knus og blidt puf.
 1. 1
  Være medfølende med dig selv. Katte ikke slå sig op over ikke at være smuk nok, acceptabel nok, nydelig nok, rig nok, sunde nok, eller klog nok. De behøver ikke understrege om tåbelige ting som bad luck. Katte bare komme videre med kærlig selv den måde, de er.
 2. 2
  Afslut farende om. De eneste gange en kat suser om, er, når a) det er sjovt at gøre det (som jagter en humlebi) b) chase har fødevarer i slutningen af ​​det, eller c), når de jagter hinanden, under parring sæson. Bortset fra disse tre rigtig gode undskyldninger, katte strække ud, slappe af, slikke sig (OK, måske du ikke behøver at gå så langt), og sove.
 3. 3
  Meditere. Katte tage tid ud til at overveje verden omkring dem og bare være. Tid til at være en copycat.
 4. 4
  Øv cat yoga. Nogensinde spekuleret over, hvorfor nogle øvelser kræver, at du "strække som en kat?" Årsagen er enkel - katte virkelig og virkelig ved, hvordan man for gavn. En kat strækker til at lindre spændinger og genoprette smidighed på et øjeblik. En kat strækker den rigtige måde, følge hendes bly.
 5. 5
  Skjule. En kat, der har brug pusterum ikke hænge. Hun går og finder et sted at hænge ud og komme over, hvad der er skrantende hende. Bortset fra alvorlige skader og dødsfald, vil hun komme tilbage forynget for at have holdt hende afstand. Du kan prøve dette også.
  • Lav din egen specielle skjule plads derhjemme eller i haven, hvor man kan trække sig tilbage til, når det bliver hårdt. Derned, slikke dine sår og komme tilbage klar til at samle op, hvor du slap.
 6. 6
  Spinde nu og da. Okay, vi ikke spinde. Men vi griner, og vi ikke gør det ofte nok. Mangen en kat kan modregnes med den blotte antydning af et skulderklap, kæle, eller comfy spot. Og den tilfredshed, der kommer med grooming! Se den lykke omkring dig, de spekulerer i alting, og føle lykke. Og spinde grine meget mere, på ting, du har stoppet bemærke var sjovt, at ting, som du altid har fundet morsomt.
  • Gør andre omkring dig til at grine også.
  • Groom dine kære til at øge deres niveau af tilfredshed - give nogen du elsker en massage, en hår børste eller klippe, en fod gnide eller en kildren.
  • Gør katten spinde. Ind, ud, ind, ud. Dybt og metodisk ligesom katte gør. Du behøver ikke at gøre rusten støj, bare hive i brystet og ånde langsomt ud, ligesom du spinder.
 7. 7
  Være taknemmelig for små ting. Da vi er farende ud i forfølgelsen af ​​perfektion og større og bedre ting, er dine katte svælgede i længden af ​​din lækre grønne græs, plukning af tusindfryd fra din have, tygge kat legetøj strøet over dit gulv, og skrabe sønder ud af din yndlings sofaen. De har alt, hvad de har brug for, lige under deres wee næser. Og så behøver du, det er bare at nogle gange du står for højt fra jorden for at lægge mærke til. Kom ned og tilbringe tid se din verden fra din kats perspektiv og genlære de vidundere i din egen baghave.
 8. 8
  Kæle, knus og blidt puf. Uanset om det er fordi du eller nogen du elsker haft en hård dag, eller fordi du bare ivrige efter at hjælpe en anden person slappe af, en god kæle, knus eller nuzzle vil altid komme i handy. Hver kat ved dette, hvilket er grunden til de udføre disse omsorgsfulde ritualer regelmæssigt. Og kan du lide at top det ved at gnide dig selv på en eller andens ben... eller måske ikke.

Tips

 • Katte gøre sig indholdet på nogen lap papir, stof, jorden eller spot. At lære at slappe af, uanset hvor du er, uanset hvilke udfordringer omgiver dig, er en mægtig fin teknik til at lære og vil uden tvivl forbedre dine chancer for god holdbarhed.
 • Ser katte er en form for afslapning i sig selv, så glem ikke at tage sig tid til at slappe af ved at se din sovende, spille, boltrede feline venner.
 • Lytte til en spindende kat gennem et stetoskop er også en stor afslapning teknik.
 • Find den specielle sted (for en kat, det er sofaen eller et vindue), der gør du føler som komfortable eller lægges tilbage som en kat.

Advarsler

 • En afslappende menneske er et mål for en kat. Forvent din lolling ved at blive ledsaget af en bestemt kat sidde lige der, hvor du gerne vil placere dine knæ, albue, krop, etc.
 • Mennesker og katte har meget forskellige skelet og muskuløse systemer. Hvis du virkelig forsøger at strække som en kat, kan du ende op alvorligt skade dig selv, der vil helt sikkert ikke hjælpe dig slappe af. Udstrækning kan være god, men sørg for at gå langsomt, og lyt til din krop, hvis det gør ondt, stop, og ikke presse dig selv.
 • Må ikke gå overbord, og det vil krybe folk ud, hvis du går hele vejen og handle ligesom en kat.

Ting du behøver

 • Katte til inspiration
 • Afslappende plads