Wkedk

Hvordan til at slappe af uden afspændingsteknikker

Ofte den manglende evne til at slappe af stammer fra en racing hjerne. Kom styring af "sind snak" er mere end halvdelen af ​​kampen. Her er hvad jeg gør.

Steps

Hvordan til at slappe af uden afspændingsteknikker. Læg dig ned på ryggen et sted, hvor du er uhindret.
Hvordan til at slappe af uden afspændingsteknikker. Læg dig ned på ryggen et sted, hvor du er uhindret.
 1. 1
  Læg dig ned på ryggen et sted, hvor du er uhindret
 2. 2
  Slappe helt af alle dine muskler. Lad dine arme og ben synker ind i overfladen under dem.
 3. 3
  Luk øjnene og koncentrer dig om din vejrtrækning. Regulere den med langsomme vejrtrækninger ind gennem næsen og hold et sekund, og derefter langsomt udånder ud af din mund.
 4. 4
  Lyt til din "sind snak" et øjeblik. Er der en milliard ting kører rundt derinde?
 5. 5
  Én efter én, så lad dine tanker gå. Fortæl dig selv, du kan tage op disse tanker senere.
 6. 6
  Prøv at rydde dit sind, især negative "sind snak" og koncentrere sig om din vejrtrækning.
 7. 7
  Hent en tanke, der gør du føler dig afslappet, såsom flydende på en sø på en varm sommerdag med solen bankende ned på dig, og en blid brise blæser på tværs dig.
 8. 8
  Tænk på dig selv, at du er helt rolig og afslappet, helt sunde og glade. Lad din "sind snak" fokus på disse tanker og intet andet.
 9. 9
  Fortsæt langsom vejrtrækning... ind gennem næsen,. ud gennem munden

Tips

 • Når du er i midt i en travl dag, kan du stadig gøre dette. Hvis du sidder ved dit skrivebord, tage et minut og lukke øjnene. Gør den langsomme vejrtrækning og gentage dine tanker, som du er helt rolig og afslappet. Forestil dig selv i det sted, hvor du var den mest rolig og afslappet.
 • Hold dine øjne lukket, mens vejrtrækning og holde siger jeg er rolig og dit sind og krop vil følge. Må ikke fokusere på, hvad der er omkring dig bare fokusere på din afslapning og intet andet.
 • Hvis du ikke kan slappe af, fordi du har mange ting at gøre den næste dag, at du måske glemmer, skrive dem ned og sætte det et sted du ved, du vil se det næste dag.
 • Det er svært at slappe af med "sind snak". Hvis dine tanker er væddeløb i 100 retninger, kan du ikke slappe af. Det centrale er at berolige dine tanker. Din krop vil følge.
 • Hvis du har problemer med at holde tanker ud af dit sind, kan det hjælpe at tælle dine vejrtrækninger. Ved at fokusere på din vejrtrækning, bliver du mere bevidst om din krop naturligt. Dette kan hjælpe den med at falde til ro og bosætte sig i en langsom rytme. Træk vejret langsomt og sige til dig selv: ".. Jeg afslappet jeg er rolig"
 • Noget andet, som kan hjælpe, hvis du har problemer med afslappende nok til at gøre noget roligt at acceptere, hvad du føler. I stedet for at forsøge at slippe af med det, så prøv at arbejde med det, vil du naturligvis begynde at slappe af, så længe du ikke er i konflikt med sig selv. Dette er nogle gange den eneste, der vil hjælpe med din angst.

Advarsler

 • Hvis du er anspændt og alle arbejdet op om, hvordan dette kan være endnu en fiasko, vil det ikke fungere. Disse ting tager tid og praksis. Giv dig selv gavn for tvivl og prøve det for et par dage.