Wkedk

Hvordan til at slappe af dit sind

Er du stresset eller ulykkelig? Har du brug for at falde til ro? Uddannelse din sind til at slappe af kan hjælpe dig til at føle udhvilet og forberedt på ethvert tidspunkt.

Steps

Hvordan til at slappe af dit sind. Visse fødevarer kan hjælpe dig slappe af.
Hvordan til at slappe af dit sind. Visse fødevarer kan hjælpe dig slappe af.
 1. 1
  Visse fødevarer kan hjælpe dig slappe af.
  • Chokolade. Chokolade er blevet videnskabeligt bevist at frigive visse enzymer i kroppen, der gør du føler glad og lykkelig. Desuden vil koffein øge din energi.
  • Vand. Dehydrering kan gøre dig stresset og på kant. Den menneskelige krop har brug for en masse vand hver dag for at holde fungere. En måde at huske at drikke bærer en vandflaske med dig.
  • Urtete. Urtete kan smage kedelig, og det tager tid at vænne sig til, men drikke det kan være afslappende. Varmen af ​​væsken vil gøre dig føle sig godt tilpas, og det kan være beroligende, hvis du føler at du er forkølet, eller hvis du har allergi.
 2. 2
  Brug lavendel eller anden beroligende duft. Lav en lavendel pose og lad den hvile på dit hoved, eller anvende lavendel olie til din templer. Læg dig ned og slappe af. Breathe den beroligende duft af lavendel, indtil du føler dig beroliget. Derefter holde din krop i ro i et par minutter, før langsomt står op og går om din dag.
 3. 3
  Meditere. Find et roligt sted og fokusere på beroligende dit sind. Der er flere forskellige former for meditation, såsom mantraer, labyrinter, Sahaja yoga og buddhistisk meditation, blandt andre. Husk, at meditation kræver praksis - jo mere du træner, jo bedre du får.
 4. 4
  Tegn. Kunst er både inspirerende og beroligende. Tegning kan træne din hjerne til at holde fokus. Du behøver ikke at være dygtige, bare gøre dit bedste for at tegne noget - måske noget, der gør dig til at smile, som en person, et landskab eller et dyr.
 5. 5
  Øvelse moderat. Gør yoga. dine muskler. Walk. Enhver form for motion vil forbedre din omsætning og få din krop til at frigive endorfiner, hjælper du føler dig glad og fuld af energi.
 6. 6
  Besøg et naturområde. Gå til et naturcenter eller park for at rydde dine tanker. Den friske luft vil forny dit sind, slappe af din krop og gøre godt for din mentale sundhed. Prøv at gøre det så ofte som du kan.
 7. 7
  Lyt til binaural beats. De vil give dig mulighed for at indtaste en tilstand af dyb afslapning. Du skal være i et roligt sted med nogen forstyrrelser og bruge stereo-hovedtelefoner. De mest afslappende binaural beats er Alpha beats.
 8. 8
  Lyt til afslappende musik. Dit valg afhænger af dine præferencer, uanset om det er jazz, ballader, folkemusik eller pop. Bare sørg for at gøre dette, når du ikke behøver at koncentrere sig om noget andet, fordi musikken også kan være meget distraherende.
 9. 9
  Tilbring tid alene. At være sammen med andre mennesker måske understrege dig ud. Tilbring din tid på at læse, tage en lur, ser tv eller laver noget andet hobby, du nyder. Du kan også prøve noget nyt. Lære noget, du ikke har tænkt over før kan gøre dig glad, tilfreds og klar til at regere verden. Også, hvis dit kæledyr kommer i nærheden af ​​dig, langsomt selskabsdyr dem. Det bør slappe af dig.
 10. 10
  Tilbring tid med. Hvis du føler dig nede, en ven måske muntre dig op. Betro sig til nogen, du ved, du kan stole på, og en person, du kender, vil være i stand til at gøre dig til at grine. Gør noget sammen, såsom at gå ud at spise eller danse.

Tips

 • Tag et langt, varmt brusebad og bare lytte til vandet rammer din hud.
 • Når du finder en metode, der virker for dig, dyrke og øve det ofte. Med tiden vil du være i stand til at slappe mere hurtigt og nemt.
 • Tag et langt varmt bad enten læser en bog eller lytter til musik, lukke øjnene og lade som du er i en kæmpe udendørs pool på Caribiske med havudsigt.
 • Fastsætter i et åbent område natten og se på himlen / stjerner ovenfor.
 • Tænde lys og bare slappe af et sted, hvor der er ingen støj.
 • Luk dine øjne, og høre dig selv ånde. Sørg for at du er i et roligt sted. Mærk luften gå til dit hoved og udånder langsomt.

Advarsler

 • Glem ikke at før de udøver.
 • Hvis du kommer til at vove sig ind i naturen ved dig selv, skal du sørge for at lade nogen vide, hvor du planlægger at gå.