Wkedk

Sådan ikke være genert

Er du en genert person? Er tanken om at have en samtale gør din mave tur? Det er okay, alle er en lidt genert. Denne artikel vil hjælpe dig med at overvinde de fleste, hvis ikke alle din generthed.

Steps

Sådan ikke være genert. Diagnosticere dit niveau af generthed.
Sådan ikke være genert. Diagnosticere dit niveau af generthed.

Stoppe med at være genert

 1. 1
  Diagnosticere dit niveau af generthed. Er du så genert, at du er forstenet til at tale med nogen? Eller er du kun genert omkring mennesker, du ikke kender meget godt? Det kan være en fordel at spørge venner (dem, som du er mest behageligt) for deres meninger.
 2. 2
  Overvej: Hvad vil du ændre? Hvorfor? Er du generet af en mangel på sociale færdigheder? Har du kæmper med overfladiske samtaler, vise dine følelser, ofte oplever akavet pauser i samtaler eller andre praktiske problemer? Måske du formår at komme på tværs af "normale" / omgængelig nok, men stadig ønsker du ikke altid føle sig utilpas og usikker. Og spørg dig selv, hvor meget du virkelig ønsker at ændre, ikke alle er eller kan udadvendte. Spild ikke indsatsen sammenligne dig selv til andre. Må ikke fortælle dig selv, at du skal være ligesom dem. Det er simpelthen negativ forstærkning, hvilket kun vil gøre dig føles som du er anderledes, alene, og i ekstreme tilfælde. Endog ringere Faktum er, alle falder * sted * på dimensionelle teorier personlighed, i forhold til generthed / kontra.
 3. 3
  Sæt dig selv derude. Det synes indlysende, den bedste måde at møde folk, er til aktivt at søge steder ud af hvor du kan møde mennesker! Gå til Fall Dance fest på din skole eller på kontoret julen mødes. Prøv at mødes mindst én person ved udgangen af ​​natten. Find den lokale Open Mic & læse nogle digte, du skrev i din college dage.
 4. 4
  Være imødekommende. Vil du nærmer nogen med en sur udtryk på deres ansigt, eller deres hoved ned på deres skrivebord? Ikke sandsynligt. Ser man på dine sko får du ingen steder, der er altid en risiko for at give folk det indtryk, du sidder fast op. Prøv en lille selvsikkert smil & ser personen i øjnene. Fake det 'til du gør det!
 5. 5
  Øv tale. Selvom dette kan lyde mærkeligt-stå foran et spejl eller lukke øjnene, forestil dig selv at tale med nogen. Du er velkommen til at tale højt, trods folks udseende.
 6. 6
  Tage "små skridt". Du kan ikke haste ind i noget-raising for høje forventninger vil kun gøre dig mere nervøs og genert. Ved at fortælle dig selv, gentagne gange, at du er en fiasko, vil du, ja, opleve glæden ved en selvopfyldende profeti i form af fiasko! Prøv at gøre fremskridt i små, let brudt ned, og identificerbare trin. Dette giver dig noget nyt at lære, hver gang, og du kan med stolthed holde styr på fremskridt. Hold gøre ting som at have samtaler, og ting, der er skræmmende eller hård. Forsøg ikke at fremskynde udviklingen ved at forsøge noget for skræmmende eller for hårdt det afhænger af din egen personlige niveau af generthed. Som man vænner sig til noget, kan du tage det næste skridt.
 7. 7
  Fokuser din opmærksomhed udad, ikke på dig selv. Dette er en af ​​de vigtigste aspekter af generthed og social fobi. De fleste introverte ikke gør dette med vilje, men ofte er opmærksomheden konsekvent henledes på dig selv under samtaler. Dette gør dig selvbevidste & holder en ond cirkel roterer. Forskning har vist, at dette kan spille en central rolle i, hvorfor folk kan opleve panikanfald efter relativt milde ængstelige øjeblikke. Snarere end at bemærke, at du bliver genert, eller du kan have sagt noget pinligt, så prøv at tage en munter tilgang til opfattes underskud, og de fleste mennesker vil empati-følelse forbundet som et menneske er nemmere end du måske tror! Altid vise interesse for andre mennesker og / eller omgivelserne. Du kan føle som alle holder øje med dig, men generelt, er folk ikke dømmer dig. Forvrænget opfattelse er synderen i denne situation. Andre er travlt med at gøre deres egne ting og taler osv., og er ikke ude på at få dig. (**)
 8. 8
  Spørg dine venner til at introducere dig til deres venner. Møde folk er en fantastisk måde at overvinde generthed. Selv om det kan lyde scatter-brained, det er virkelig ikke.
 9. 9
  Demonstrer dine talenter. For eksempel overveje, hvis du kan lide kunst maleri sæt til en leg. Det vil være lettere at skinne, hvis du føler dig tryg. På den anden side, skal du ikke være bange for at forgrene sig og opdage noget nyt.
 10. 10
  Være oprigtig. Ingen grund til at være over toppen. Nogle af de største samtaler startede med "Jeg kan godt lide din skjorte. Fik du det på (butik navn)?"
 11. 11
  Praksis. Det gør perfekt, gør det ikke?
 12. 12
  Ændre dine generte udseende. Tag et øjeblik til at se på dig selv. Er du den slags person, der bærer mørke farver, har altid en hætte op eller går mørk make-up? Ud over at gøre nogle mennesker på vagt over for dig, gør denne du meget utilnærmelig.
  • Bær lysere tøj. Lyse op din garderobe. Gå fra at iført sorte, røde, og blå til at bære grønne, gule og orange. Pasteller vil give dig en vis glød.
  • Bær lysere make-up. Du ville blive overrasket over hvor meget dette hjælper dit udseende, og vil få flere folk taler til dig.
  • Husk, at du ikke altid nødt til at ændre dit look. Du kan simpelthen gøre dit udtryk mere venlige. Lad folk vide, at dens okay at tale dig.

Tips

 • Kig efter varme tendenser til at tale om og taler ikke om dig selv. At tale om dig selv med nogen er lidt kedeligt!
 • Tænk på en god citat for at gøre dig ikke genert. Her er et godt eksempel på et citat måske du kan bruge. "Sig det, før det er for sent." Tænk på dette citat i dit hoved, og over tid, kan du ændre.
 • Tal med tilfældige mennesker, selv folk, du ikke kender. Være rart, og snart får du dit omdømme derude!
 • Tal med folk! Du vil fortryde det, hvis du ikke gør det.
 • Understøttelsen af ​​dine venner er virkelig vigtigt. Få dem introducere dig til flere mennesker. Have dem til at falde tilbage på, er virkelig rart at se frem til.
 • Den vigtigste ting du kan gøre er bare at sige det. Det betyder ikke noget, hvis det gør man ser dum, dum, eller halt. Hvis det er, hvad du tror, ​​siger det.
 • Det kan tage lidt tid, men hvis det alene ikke hjælper, så bare tænke på en tid, hvor du ønsker, at du ville have sagt noget og ikke gjorde. Du ønsker ikke at ønske, du ville have sagt det igen. ville du?

Advarsler

 • At overvinde din generthed er en stor virksomhed. Forvent ikke at være genert én dag, og helt åbenhjertige den næste. Det virker ikke sådan. Hav tålmodighed, og husk, "Rom blev ikke bygget på en dag."
 • Når vi taler i din "larmende stemme" ikke føler flov eller tøve med at gøre din mening være kendt. Effekten er mere dybtgående, hvis en generelt genert person taler op højlydt for, hvad de tror på.
 • Endelig vær dig selv og aldrig lade nogen sætte dig ned.