Wkedk

Sådan detox

Afgiftning eller afvænning, er processen med at fjerne giftige stoffer fra kroppen. Kostvaner, der hævder at foretage en fuld detox i løbet af få dage har eksisteret i årtier, og flere forskellige metoder eksisterer. Men afgiftning er ikke for alle, og videnskaben bag processen er stadig usikker. Her er nogle ideer til at hjælpe dig med at foretage en sikker detox kost.

Bemærk: Denne artikel indeholder ikke oplysninger om, hvordan man afgifte nogen behandling for alkoholisme eller stofmisbrug detoxing fra alkohol eller andre hårde stoffer, især benzodiazepiner, bør altid foretages under tilsyn af en sundhedsmedarbejder..

Steps

Sådan detox. detoxing fra alkohol eller andre hårde stoffer, især benzodiazepiner, bør altid foretages under tilsyn af en sundhedsmedarbejder..
Sådan detox. detoxing fra alkohol eller andre hårde stoffer, især benzodiazepiner, bør altid foretages under tilsyn af en sundhedsmedarbejder..

Første del: kortsigtede detoxes

 1. 1
  Har en frugt detox. Frugt detoxes er en fantastisk måde at faste uden at sulte dig selv. Blandt andre sundhedsmæssige fordele, kan få nok frugt øge din energi niveauer, hjælpe med at administrere din vægt, og endog reducere risikoen for slagtilfælde. Du kan enten afvænning ved at spise en række forskellige frugter, eller ved kun at spise en slags frugt. For de bedste resultater, skal du vælge en frugt, som du nyder at spise, så du ikke føle, at du lider.
  • Spis citrusfrugter. Disse frugter har den højeste afgiftende effekt og omfatter appelsiner, mandariner, grapefrugt, citroner, og limefrugter. Du kan spise dem på deres egne eller kombinere dem med andre frugter. Må ikke overstige 7 dage i træk på en frugt-only kost.
  • Prøv en drue detox. Druer indeholder resveratrol, som kan beskytte mod kræft og diabetes, og potentielt forebygge blodpropper. De er også en stor kilde til kalium og vitamin C. Spis noget, men druer (uanset hvilken slags du vil) i 3-5 dage.
 2. 2
  Har en flydende hurtigt. Forbruge noget, men væsker (vand, te, juice, grøntsagssaft, og / eller protein shakes) i 2-3 dage. Flydende kost kan hjælpe jump-start vægttab ved at begrænse kalorieindtaget, og menes at rense kroppen for bestemte toksiner, selv om der ikke er noget solid forskning til at bakke op denne påstand.
  • Vær sikker på at medtage frugt og / eller grøntsagssaft i din flydende hurtigt for at sikre, at din krop får den rette næring.
  • Hvis dit mål er at tabe sig, så bliver du nødt til at ændre dine spisevaner, når den flydende hurtigt er overstået, eller vil du bare vinde alle vægten tilbage.
 3. 3
  Spis kun frugt og grøntsager til 7 dage. Frugt og grøntsager indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer din krop har brug for at forblive sunde. Sørg for at spise en varieret kombination af produkter til at sikre, at du får de rigtige næringsstoffer. Brug følgende vejviser til at bestemme hvad de skal spise i løbet af din hurtigt:
  • fibre fra kidneybønner, sorte bønner, æbler, sojabønner, blåbær og artiskokker.
  • kalium fra gulerødder, bananer, Lima bønner, hvide kartofler, kogte grønne og søde kartofler.
  • C-vitamin fra kiwier, jordbær, grønkål, blomkål, tomater, appelsiner, rosenkål, mango, og peberfrugt.
  • folat fra kogt spinat, meloner, asparges, appelsiner og Black Eyed Peas.
  • gode fedtstoffer fra avocado, oliven og kokos.
 4. 4
  Drik citron vand. Tilføj citron, appelsin eller limesaft til dit vand hele dagen. Disse frugter indeholder citronsyre, som hjælper din krop skære ned fedt. Plus, kan tilføje smag til din vand gør det meget lettere at få de 8 daglige kopper i!
  • Kombiner citron-vand-regime med en kost, der er rig på frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein.
  • Børst dine tænder i mellem måltiderne for at undgå syre erosion fra citroner.
 5. 5
  Få nogle hvile. Du vil måske opleve, at detoxing gør du føler dig mere energisk, eller at det øger din sløvhed. Enten måde, det er vigtigt at få tilstrækkelig søvn, mens du faster. Sørg for at du ur på mindst 8 timer om natten, med eftermiddagsluren tilføjes, hvis det er nødvendigt.
 6. 6
  Meditere. Mange religioner og filosofier fortaler fastende som en måde at omlægge sindet og udvikle en følelse af fred. Mens du afgiftende din krop, så prøv at skille dig af nag, vrede, sorg og andre negative følelser. Brug den tid, du normalt ville bruge at spise eller lave mad til at tænke over dine mål og ambitioner. Destillere dine tanker i et tidsskrift.
 7. 7
  Må ikke overdrive det: Først og fremmest en afbalanceret, realistisk program, der kombinerer daglig motion og skifter til en sund kost med regelmæssig, kvalificeret vejledning finde. Husk, du forsøger at sætte scenen for sunde vaner - ikke yderligere understrege din krop med hurtig, ekstrem og uholdbar forandring. Prøv at undgå binging som du kommer væk fra detoxing.

Del to: langsigtede detoxes

 1. 1
  Spis økologisk dyrkede råvarer og kød. Konventionelle produkter dyrkes med kunstgødning og syntetiske insekticider, mens økologiske produkter er dyrket med naturlig gødning og pesticider. Økologisk kød er fri for de skadelige antibiotika, væksthormoner og medicin, der fodres på dyr på konventionelle bedrifter.
  • Tjek etiketter for at afgøre, hvorvidt en fødevare er økologisk. Økologiske fødevarer skal have en grøn USDA Certified Organic Seal.
 2. 2
  Drik vand nok. At få nok vand er afgørende for dit helbred. Blandt andre sundhedsmæssige fordele, hjælper vandet vedligeholde din krops væske niveauer, som hjælper dine nyrer skylle kroppens vigtigste toksin, blodurinstofnitrogen.
  • Du bør drikke mindst 8 glas vand hver dag. Vær sikker på, at det vand du drikker filtreres.
 3. 3
  Skær alkohol. Forskning har foreslået, at alkohol kan være forbundet med anfald af visse former for kræft, herunder brystkræft hos kvinder. Selvom du ikke behøver at skære det helt ud, holde sig til et glas vin eller øl en aften, ved de fleste.
 4. 4
  Undgå tilsat sukker. Forbrugende overskydende sukker på en regelmæssig basis kan forårsage dit blodsukker til spike, sætte dig i større risiko for hjertesygdomme, diabetes og visse kræftformer i det lange løb. Læs alle næringsdeklarationen og pas på tilsat sukker i brød, salatdressinger og saucer.
 5. 5
  Begrænse din udsættelse for skadelige giftstoffer i luften. Disse omfatter carbonmonoxid og asbest, som begge kan findes i hjemmene.
  • Kulilte er en potentielt fatal lugtfri kemikalie, som er fremstillet af ovne, grill, og bilmotorer. Bivirkninger omfatter hovedpine, svimmelhed og sløvhed. Overveje at få en kulilte-detektor i dit hjem, og holde dit hjem ordentligt ventileret.
  • Boliger og bygninger skal være ordentligt testet for asbest.

Tips

 • Prøv at finde tid til let motion. Yoga, Pilates, svømning eller rask gang er ideel. Forsøg ikke anstrengende aktiviteter såsom løb eller styrketræning, mens fastende.
 • Spis langsomt. Under en detox, kan du strække ud dine måltider ved at tygge grundigt og uden hastværk. Langsom spise også hjælper på fordøjelsen.
 • For en mini detox, så prøv en varmt vand liver rensnings: Gør din første morgen drikker et varmt glas vand med en tvangsindløsning af en halv citron eller lime. Dette får dine mavesyren går.
 • Detox med en ven. Du kan støtte hinanden gennem uslebne patches og klappe succeser, samt deling opskrifter og tips.
 • Forkæl dig selv med en massage. Bestil tid med en professionel, eller bruge en eksfolierende mitt at arbejde på din egen hud. Massage kan hjælpe din krop skille sig af toksiner, samt fremme forbedret omsætning og humør.

Advarsler

 • De fleste medicinske fagfolk mener, at lever og nyrer giver tilstrækkelig afgiftning uden særlige diæter. Vær opmærksom på, at du måske ikke mærke en stor forskel i dit helbred.
 • Selv hvis du føler dig godt på din hurtige, skal du ikke fortsætte detoxing for mere end 10 til 14 dage på de fleste. Langvarig fastende eller sult kan gøre uoprettelig skade på dit stofskifte.
 • Gør ikke en flydende hurtigt for mere end 3 dage i træk.
 • Nogle detoxes kan give sløvhed i den første dag eller to, så giv dig selv tid til at slappe af og undgå anstrengende aktivitet.
 • Må ikke hurtigt til det punkt, for at besvime. Hvis du besvimer eller føler stærkt, at du vil, er din kost gået for vidt. Umiddelbart spiser et stykke brød eller en cookie til at forbedre dit blodsukker, og prøv at forbruge en elektrolyt-rige sportsdrik. Ligge eller sidde ned, og sætte dit hoved mellem dine knæ, hvis muligt. Må ikke genoptage kosten.
 • Må ikke bare følger nogen detox kost du finder online. Mange af disse er usikre under nogen omstændigheder. Altid køre din plan forbi din læge eller en kostvejleder.