Wkedk

Hvordan til at tabe på mindre end 7 dage

Vægttabet er tricky. For de fleste mennesker, det tager tid. Oven i det, kan nogle former for slankekure være usundt i bedste fald, og kontraproduktivt i værste fald. Der er dog stadig håb. Hvis du er seriøs omkring at tabe sig og ønsker at se en umiddelbar forskel i din krop i mindre end 7 dage, skal du følge disse nyttige tip.

Steps

Hvordan til at tabe på mindre end 7 dage. Danne en kost, der minimerer stivelser, sukkerarter, og animalsk fedt.
Hvordan til at tabe på mindre end 7 dage. Danne en kost, der minimerer stivelser, sukkerarter, og animalsk fedt.

Første del: kost

 1. 1
  Danne en kost, der minimerer stivelser, sukkerarter, og animalsk fedt. Stivelse, sukker og fedt er alle velsmagende, men ikke ligefrem den bedste kost fødevarer. Dårlige stivelse og sukker at holde sig væk fra bl.a.: chips, pommes frites, hvidt brød, kager, sodavand, slik og kager. Disse vil alle holde dig fra at realisere dit vægttab mål.
 2. 2
  Danne en kost, der er rig på grøntsager, fibre og magert protein. Alle disse fødevarer er mindre tilbøjelige til at blive omdannet til fedt, og kommer pakket med sunde vitaminer, mineraler og antioxidanter. Prøv at indarbejde følgende fødevarer i din kost:
  • Bladgrøntsager som spinat, grønkål, sennep greens.
  • Æggehvider, soja produkter og skind fjerkræ bryster.
  • Frugt lavt sukkerindhold, såsom rabarber, hindbær og brombær.
  • Fisk og skaldyr.
  • Nonfat mejeriprodukter, såsom fedtfri yoghurt.
 3. 3
  Drik vand i stedet for sukkerholdige drikkevarer. Mange læger anbefaler, at mænd får 13 kopper vand om dagen, som arbejder ud til 3 liter, mens kvinder anbefales at drikke 9 kopper om dagen, omkring 2,2 liter. Vand vil hjælpe dit immunforsvar forblive sunde, holde din hud ser godt, og give dig mere vedvarende energi til at gøre de ting, du har brug for at gøre i løbet af dagen.
  • Du har sikkert allerede kender dette, men sodavand, juice og andre sukkerholdige drikkevarer er ikke vejen at gå, hvis du ønsker at kaste pounds off din ramme. Sukker, som nævnt ovenfor, er simple kulhydrater, et overskud af som vil føre til flere kalorier. Ræk ud efter et glas vand i stedet! Du vil se forskellen.
  • (Usødet) grøn te er en anden god erstatning for sukkerholdige drikkevarer. Grøn te indeholder en god mængde af antioxidanter, hvilket betyder, at det hjælper din krop kampen mod frie radikaler, som øger ældningstegn i mennesker.
 4. 4
  Brug slankekure tips til at danne gode vaner. Vi har alle snyde nu og da, og det er fint. Men vi kan gøre det sværere for os selv til at snyde i første omgang, hvilket giver os et incitament til at følge vores kost mere strengt og flittigt.
  • Få fristende fødevarer ud af dit hjem. Hvis du normalt shoppe, spørg din mand til at gøre shopping i stedet, og instruere ham til at købe fødevarer, kun nævnt på en liste. Hvis du er yngre, så spørg dine forældre mad at købe problem fødevarer som chips, is og slik. Det er sværere at spise dårlig mad, hvis der aldrig er nogen rundt.
  • Må ikke græsser fra køleskabet. Afgræsning fra køleskabet er skidt, fordi det er nemt at miste overblikket over, hvor meget du spiser. I stedet portion ud af, hvor meget mad du vil spise på en plade, sidde ved middagsbordet, og holde sig til denne rutine. Det vil hjælpe.
  • Må ikke spise, fordi du ikke har noget bedre at gøre. Mennesker kan være sjove skabninger. Ofte vi gør tingene uden at tænke hvorfor vi gør dem og spise er en af ​​disse ting. Hold dig travlt og engageret, så du ikke begynder at spise ud af kedsomhed.
 5. 5
  Hold en fødevare tidsskrift. Skriv alt ned du spiser og være omhyggelig om det. Du er mindre tilbøjelige til at spendere, hvis du er nødt til at beskæftige sig med skyldfølelse af at skrive det ned i din dagbog bagefter. Plus, hvis du holder styr på din kost og en uge går særligt godt, kan du prøve at kopiere din kost for at opnå de samme resultater.
  • Bemærk også i din dagbog, hvordan du føler, når du spiste maden. Var du deprimeret, glad, vred, eller optimistisk? Med fokus på dine følelser, samt de fødevarer selv kan hjælpe med cue dig ind mønstre af følelsesmæssige spise, hvis der er nogen.
 6. 6
  Spise på forudbestemt tidspunkt, aldrig springe måltider, og aldrig spise sent om natten. Det er vigtigt ikke at springe måltider, når du er slankekure. Skipping måltider er en opskrift på binge spise, når tiden kommer for en kalorie boost. Forsøge at spise mindre portioner i løbet af dagen, på samme tid hver dag.
  • Der er et ordsprog derude, der lyder: ". Spis morgenmad som en konge, frokost som en prins og middag som en tigger" Tja, det er sandt. En god morgenmad vil hjælpe dig kickstarte dit stofskifte, holde det i gang hele dagen, og forsigtigt vind ned som natten kommer. Spise rigtigt før sovende er en dårlig idé, fordi din krop ofte ikke metabolisere alle de kalorier, i stedet at konvertere dem til fedt.

Del to: motion

 1. 1
  Strække før du træner. Det er vigtigt at få dine muskler løs, før du rammer jorden kører. Være parat til at strække i 5 til 10 minutter - langsomt og effektivt - inden du træner. Strækker vil holde dig fra at komme til skade, alle kender du ikke kan udøve, når du er såret.
  • I stedet for traditionel strække, varme op dine muskler ved at efterligne den træning, du vil starte gør. Hvis du vil være at ramme løbebåndet, for eksempel, så prøv jogging på plads i et par minutter. Hvis du er Gong at være svømning, prøv at pumpe dine arme og fødder, før du tager et par langsomme praksis omgange i poolen.
 2. 2
  Under dit warm-up rutine, forsøge at bryde en sved. Uanset om din warm-up rutine er at løfte vægte, strække, eller laver nogle lys cardio, er det vigtigt at sætte tonen for træning i starten ved at bryde en sved. Tænk på det på denne måde: at bryde en sved betyder, at du lægge dig selv mere, hvilket betyder, at du brænder flere kalorier. Jo flere kalorier du forbrænder, jo mere vægt vil du tabe. Det er en god ting.
 3. 3
  Hold sveden gennem hele dit træningspas. Nu hvor du har slået tonen an i løbet af din warm-up, holde intensiteten optrappet. Vægttabet vil kræve en times moderat motion om dagen. Hvis det lyder som en masse, så prøv at tænke på det i stykker. Må ikke bekymre dig om de kommende dage, bare tænke på den dag, du forsøger at komme igennem.
 4. 4
  Gør en times cardio om dagen, der arbejder i et moderat tempo i det mindste. Motionsture betyder blot at gøre motion, der får din puls op og holder det der for hele øvelsen. Cardio er afgørende for vægttab. Du kan ikke forvente at tabe sig, hvis du ikke kommer til at gøre cardio. Nogle store cardio øvelser omfatter:
  • Elliptisk. Den elliptiske er det sjovt leder, stationær maskine, som du kan køre eller jogge på, og det har armlæn at bevæge sig, når man går / jog. En 130 £ individ gør en moderat intensitet træning på ellipsetræneren kan forvente at brænde omkring 670 kalorier i timen.
  • En spinning klasse. Spinning er, hvor du ride en stationær cykel med en instruktør i en time. Spinning klasser er røv-sparkende men absolut det værd. Fordelen her er, at du brænder en masse kalorier: en 140 pund person kan forvente at brænde omkring 850 kalorier i timen meget livskraftige spinning. På negativsiden kan spinning være ganske ensformigt og du bliver nødt til at presse dig selv for maksimale resultater.
  • Svømning. Har nogle omgange ved hjælp af freestyle bevægelse. Lær hvordan du gør en, så du vil ikke nødt til at stoppe, når du kommer til slutningen af ​​omgangen. Svømning er en fremragende full-body øvelse. Brænde omkring 500 kalorier gør en moderat freestyle træning i en time, og endnu mere med en energisk træning.
 5. 5
  Suppler din cardio med styrketræning. Styrketræning kan være alt fra yoga og pilates til modstand eller vægttræning. Det er op til dig. Du bør dog være forberedt på at passe ind i mindst to timers styrketræning i ugen, hvis ikke fire.
  • For at tone din krop med vægte, holde sig til lav vægt tone> og høj gentagelser. Når du afhente en vægt, skal du vælge en, der er behageligt, som du kan bruge til at udføre en bestemt øvelse dygtigt mere end 10 eller 12 gange. Med vægttræning, så prøv 10 gentagelser af en øvelse, vent et øjeblik, så gør yderligere 10 gentagelser. Gentag. Gør dette rutine mindst tre gange.
  • Bland din rutine. Prøv forskellige øvelser, der opbygger styrke i forskellige muskelgrupper. Prøv lunges og squats, men også arm øvelser samt, blande det op med øvelser, der styrker din. Hold din styrketræning forskelligartet, vil hjælpe med at fremskynde din muskel udvikling og kalorieindhold brænde.
 6. 6
  Gør intervaltræning. Interval træning er korte byger af høj intensitet træning efterfulgt af længere intervaller af mellow motion, gentage hele. Interval træning tillader folk at miste mere vægt, fordi jo mere du gør det, jo nemmere bliver det. I stedet for at arbejde ud nær toppen for den hele time, du kun bruger 15 minutter ved toppen og 45 minutter ved moderat / lav intensitet.
 7. 7
  Deltag et sportshold eller intramuralt liga. En sports team er en fantastisk måde at forbrænde kalorier og samtidig have det sjovt. Vi har alle været til gymnastik og havde en monoton, noget kedeligt træning. Sports sætter lidt konkurrencedygtig brand i ligningen, du ofte glemmer, at du arbejder ud, og føler sig helt drænet bagefter. Her er nogle sportsgrene, som du måske overveje at prøve:
  • Afspilning fuld Court basketball vil brænde en forbløffende 800 kalorier på den gennemsnitlige (160 pound) person.
  • Afspilning konkurrencedygtige fodbold vil brænde en meget respektabel 740 kalorier på den gennemsnitlige (160 pound) person.
  • Rulleskøjteløb kan brænde omkring 675 kalorier for den gennemsnitlige (160 pound) person, mens ishockey kan brænde omkring 575. Så deltag en rulle-eller ishockey liga, pronto!
 8. 8
  Pace dig selv. Igen, især når de udøver, ikke forvente at være top hund på totempæl lige fra starten. Det tager ekspert undervisere år at mestre visse teknikker, og det vil tage tid at holde din vægt off. Den gode nyhed er, at hvis du pace selv under træning, du er mindre tilbøjelige til at føle udbrændte og mere motiverede til at afslutte din regime på din maksimale intensitet. Det er et godt varsel for kalorieindhold-brænding.
  • Hvis du kan gøre noget andet, gå. Walking er en god øvelse for dem, der ikke kan få sig selv til at gøre anden øvelse på grund af tid, planlægning eller andre forpligtelser. Selv hvis du bare gå 30 minutter om dagen, det er bedre end at have gjort noget overhovedet.

Del tre: generelle tips

 1. 1
  Forbrænder flere kalorier end du tage i som fødevarer. Dette er faktisk den mest effektive måde at tænke på vægttab. At tabe et halvt kilo vægt i en dag, skal du forbrænder 3.500 flere kalorier end du tage i som fødevarer. Nu du forbrænder kalorier gør dagligdags ting som at gå rundt, picking up ting, og selv blinker, så gå ikke derud forventer at sulte dig selv. Som du vil lære snart, sulte dig selv er en opskrift på katastrofe! Med en lille smule hjælp, kan du begynde at brænde 600, 800 eller endog 1000 kalorier mere end du sætter i hver dag.
 2. 2
  Sulte dig selv vil gøre dig tage på i vægt, ikke mister den. Dette er en almindelig fejl, og det er faktisk usundt samt kontraproduktivt. Folk tror, ​​at kalorier bliver gemt som fedt, når kroppen ikke bruge dem, det er sandt. De derefter grunden til, at kalorier kommer fra mad, det er også sandt. Deres endelige Logikken er, at hvis de sulte sig selv, vil de får færre kalorier, og hvis de får færre kalorier, vil der være mindre fedt at opbevare. Dette er forkert. Hvorfor?
  • Når en person sulter ham / hende selv, kroppen indser det bliver mindre mad, der forårsager dens stofskifte til at bremse ned for at spare energi. Når dette sker, din krop begynder at spise sin muskel forsyning, dybest set, forbrugende magert væv i stedet for fedtreserver. Det gør det, fordi det ønsker at forberede sig til en lang vinter uden mad.
  • Den virkelig uheldige ting er, at hvis du formår at tabe sig ved at sulte dig selv, det er virkelig svært for kroppen at forblive slank, når du begynder at spise igen. Din krop er så deplenished at det gemmer alle de fødevarer som fedt, fordi musklerne tager et stykke tid at vokse.
 3. 3
  Enhver hurtig vægttab regime bør også ledsages af motion. Sandheden er, at hvis du ønsker at tabe hurtigt, er du ikke kommer til at gøre det blot ved at spise rigtigt. Du vil tabe sig, men det vil tage tid. Bedre at parret din slankekure regime med en øvelse regime designet til at hjælpe dig med at forbrænde kalorier. Dette vil hjælpe dig se hurtigere resultater.
 4. 4
  Stress kan forårsage vægt-gain. Måske har du set frem til indbygning i denne kjole til måneder, blot for at indse, at du har fået et par pounds og pasformen bare ikke er der. Du begynder at gå i panik. Du får stresset. Prøv ikke at. Stress kan forårsage problemet at få endnu værre!
  • Når din krop er under stress, det udgivet adrenalin - kamp eller flugt hormon. Men din krop frigiver også cortisol, et andet hormon. Når adrenalin aftager, hvilket sker hurtigt, alt der er tilbage er cortisol. Den cortisol får os til at ønske at spise, fordi vi har brugt dyrebar energi ved hjælp af vores adrenalin til potentielt redde vores liv. Det er vores måde genopbygges vores system.
  • Andre gange spise bliver den mekanisme, der bidrager til at bekæmpe stress. Nogensinde greb for at is, efter at du kæreste slog op med dig? Vi har alle været der. Det er en måde - en usund en - for os at lindre vores stress. Det føles betryggende.
 5. 5
  Resultaterne vil tage tid. Hvis dit mål er at tabe 2 pounds i 7 dage, det er nok doable. Hvis dit mål er at tabe 7 pounds i 7 dage, er det ikke kommer til at ske. Oven i det, er det ikke sundt. Være rimeligt over, hvad dine mål er, så du ikke komme ned på dig selv, når du undlader at opfylde dem.
  • Alt for mange mennesker forvente øjeblikkelige resultater, og derefter få afskrækket når de ikke er i stand til at se dem. Nå, livet er ikke fair, og det er aldrig let, er det? Med en masse ting i livet, men især vægttab, vinder langsom og støt løbet.

Tips

 • Drik masser af vand.
 • Spis masser af grøntsager med hvert måltid.
 • Må ikke sulte dig selv, kan det gøre tingene meget værre.
 • Opbyg din udholdenhed til at udøve mindst 1 time om dagen, især hvis du ønsker at tabe sig hurtigt.
 • Må ikke over-gøre øvelsen på den første dag / s til det punkt af udmattelse. Det vil de-motivere dig, og kan endda skade dine muskler.
 • Må ikke bare stoppe med at spise, og du kan hurtigere, men det tager lang tid at genoprette din sundhed og udholdenhed, og du vil bare vinde alle vægten tilbage til sidst.
 • Før du køber noget mad, kigge efter kulhydrater, kalorier og sukker i ingredienserne. Du ønsker at skære ned på alle tre.
 • Spis fiberrig mad, de udfylder du.
 • Altid spise mindst 3 frugter og 5 grønt om dagen.
 • Hvis du finder, at motion ikke er dine ting, fordi det er kedeligt, at tage en sjov skridt klasse med højt musik og en stor instruktør. Jeg anbefaler også stærkt Zumba to gange om ugen, skiftevis med en blanding af konditions-og styrketræning. Dette skifter tingene lidt op, så du ikke får så træt!
 • Start med en daglig 30 minutters rimeligt frisk gåtur, gå et par skridt ad gangen omkring huset hjælper ikke!

Advarsler

 • Må ikke få forstyrret, hvis du ikke tabe til den sats, du ønskede. Bare holde ud, og du vil lykkes.
 • Må ikke sulte dig selv! Det kan skade dig. Det er endnu værre end at være overvægtig. Det kan endda få dig til at få mere vægt.
 • Hvis du ikke ændrer din kost-og motionsvaner permanent, vil du ganske enkelt vinde det hele tilbage.

Relaterede wiki hows