Wkedk

Hvordan at opbygge selvtillid

Du ønsker at være sikker og, men hvad hvis du starter med lidt eller ingen tillid? Hvordan kan du komme fra punkt A til punkt B? Ægte selvtillid er ikke en overnight opkøb. Det tager dedikation til at indse du er en god menneske, der er værdig til respekt og.

Steps

Hvordan at opbygge selvtillid. Erkend din usikkerhed.
Hvordan at opbygge selvtillid. Erkend din usikkerhed.

Opbygge selvtillid

 1. 1
  Erkend din usikkerhed. Hvad betyder det stemme i bagsiden af ​​dit sind sige? Hvad gør dig utilpas eller skamme dig? Det kan være alt fra akne, til venner i skolen eller en tidligere traumatisk eller negativ oplevelse. Uanset hvad der gør du føler dig uværdig, skamfuld eller ringere, identificerer det, give det et navn, og skriv det ned. Du kan også rive disse skriftlige stykker til at begynde at føle positive på disse punkter.
 2. 2
  Tal om det med venner og kære. Bær den på ærmet. Hver dag skal du chip væk på det, bære det ned. Der er ingen hurtige fix. Komme til roden af ​​problemet, fokus på det, og forstå, at du har brug for at løse hvert nummer, før du kan komme videre. Kontroller, om det er en gammel fortid følelser og hvis det virkelig er stadig relevant eller gældende i dit liv i dag. Og det betyder ikke, du er nødt til at slippe af hvad gør du føler dig dårligt (mange gange, du kan simpelthen ikke). Du er nødt til at lære at acceptere dig selv, din fortid, din situation, som de er, uden nødvendigvis at tænke på dem som "dårlige".
 3. 3
  Hoppe tilbage fra dine fejltagelser. Husk, at ingen er perfekt. Selv de mest tillidsfulde folk har usikkerhed. På et tidspunkt i nogen af ​​vores liv, kan vi føler vi mangler noget. Det er virkeligheden. Lær at livet er fuld af bump ned af vejen. Og at ofte er disse usikre følelser kommer og går, afhængigt af hvor vi er, hvem vi er sammen med, stemningen, vi er i, hvordan vi føler. Med andre ord er de ikke konstant.
 4. 4
  Identificer dine succeser. Alle er gode til noget, så opdager de ting, hvor du Excel, og derefter fokusere på dine talenter. Giv dig selv lov til at være stolte af dem. Giv dig selv kredit for dine succeser. Underlegenhed er en sindstilstand, hvor du har erklæret dig selv et offer. Må ikke tillader dig selv at være ofre., Uanset om det er gennem kunst, skrivning, osv. Find noget, du nyder. Alle er født med talenter og styrker. Du kan udvikle og Excel i din. Hvis det er svært at nævne to eller tre ting, du har en vis evne i eller bare at gøre, tænke over tingene andre gør, at du gerne vil gøre alt for og tage nogle eller deltage i en entusiaster klub. Når du følger din passion, ikke kun vil det have en terapeutisk effekt, men du vil føle sig unik og dygtig, kan som alle hjælpe med at opbygge din selvtillid. Plus, vil tilføje en bred vifte af interesser til dit liv ikke kun gøre dig mere selvsikker, men det vil øge dine chancer for at møde kompatible venner!
 5. 5
  Være taknemmelige for, hvad du har. En masse af de gange, ved roden af usikkerhed og manglende selvtillid er en følelse af ikke at have nok af noget, uanset om det er følelsesmæssig validering, held og lykke, penge, etc. Ved at anerkende og påskønne, hvad du har, kan du bekæmpe følelsen af ​​at være ufuldstændig og utilfreds. Finde den indre fred, vil gøre underværker for din tillid.
 6. 6
  Være positiv, også selvom du ikke føler på samme måde. Undgå selvmedlidenhed eller medlidenhed og sympati for andre. Lad aldrig andre til at gøre dig føle sig underlegen - de kan kun gøre det, hvis du lader dem. Hvis du fortsætter med at væmmes og nedgøre dig selv, andre vil gøre, og tror det samme. I stedet taler positivt om dig selv, om din fremtid, og om dine fremskridt. Må ikke være bange for at projicere dine styrker og kvaliteter til andre. Ved at gøre dette, styrke dig de ideer i dit sind og opmuntre din vækst i en positiv retning.
 7. 7
  Accepter komplimenter yndefuldt. Må ikke rulle øjnene og sige, "Yeah, right" eller trække det ud. Tag det til hjerte og svare (" Tak "og et fungerer godt).
 8. 8
  Kig i spejlet og undersøgelser omkring, hvad der kaldes "ansigts-feedback teori" tyder på, at udtryk på dit ansigt rent faktisk kan opmuntre din hjerne til at registrere bestemte følelser. Så ved at kigge i spejlet og smiler hver dag, kan du føler dig gladere med dig selv og mere sikker i det lange løb.
 9. 9
  Fake det. Langs de samme linjer smilende at gøre dig føle sig glade, handler tillid kan faktisk gøre dig tror det. Lad som om du er en helt sikker version af dig, gå gennem beslutningsforslag og se, hvordan du føler!
 10. 10
  Hold dig til dine principper. Det kan være hårdt, men hvis du ikke har noget, du kan tro på, har du ikke noget. Hvis du ikke står for noget, vil du falde for noget. Ligegyldigt hvad der er sket i dit liv, kan du altid gøre krav på, at fra denne dag frem, har du fulgt dine principper til de bedste af dine evner.
 11. 11
  Hjælpe andre. Når du ved, du er venlig mod de mennesker omkring dig, og gør en positiv forskel i andre menneskers liv (selvom det er bare at være venligere til den person, der tjener du kaffe om morgenen), vil du vide, at du er en positiv kraft i verden - som vil øge din selvtillid.
 12. 12
  Undgå perfektionisme: Perfektionisme lammer dig og holder dig fra opstilling af dine mål.

Hjælp opbygge tillid


Tips

 • og spiser sundt. Motion øger endorfiner og gør man føler sig gladere og sundere. Det er helt sikkert en nem og effektiv måde at øge din selvtillid.
 • Betingelse dig selv til at tale positivt om dig selv. Hver gang dit sind vandrer, og sige, at du ikke er apt på det, pause et øjeblik, fortryde disse negative vibes, og sige, at du kan gøre det. I det mindste bør gøre et forsøg på at opnå dette skræmmende opgave. Med det, vil du lære mere om dig selv.
 • Må ikke være bange for at presse dig selv ud over dine fysiske eller mentale grænser. En sådan et tryk vil hjælpe dig se, hvor let tingene kan opnås, og dermed hjælper dig med at finpudse færdigheder.
 • Undgå perfektionisme. Perfektionisme lammer dig og holder dig fra opstilling af dine mål.
 • Når du føler forfærdeligt usikker, nedskrive dine positive træk og læse dem tilbage. Denne feedback vil give dig overraskende resultater.
 • Du kan give dig selv med en ekstra dosis af tillid ved at bruge Best mig teknik selvhypnose til at pre-opleve frugterne af et langsigtet mål, og derved reducere stress.

Advarsler

 • Må ikke være alt for venlig mod alle, normalt vil du ende med at blive udnyttet.
 • Må ikke få pakket ind i dine fejl og dvæle ved dårlige punkter. De kan vise sig at være en sund kontrast til dine gode sider eller endda give dig noget at forbedre. Der er ingen følelse som at være god til noget, du var virkelig dårlig til.
 • Må ikke forveksle at være højt for tillid. Nogle højt mennesker dække deres usikkerhed. Hvis du er tilfreds med dig selv, du er sikker.