Wkedk

Sådan hula hoop

Hula hooping er ikke kun en god træning for dine mavemuskler, men det er en fantastisk måde at have det sjovt og imponere dine venner. At være en ekspert hula Hooper, alt du behøver er at øve og forbedre din koordination. Hvis du ønsker at vide, hvordan man hula hoop, blot følge disse enkle trin og du vil være i stand til at gøre det på ingen tid.

Steps

Sådan hula hoop. Sæt hula hoop på jorden.
Sådan hula hoop. Sæt hula hoop på jorden.

Hula hooping for begyndere

 1. 1
  Sæt på sportstøj. Bær en tætsiddende skjorte og bukser, så det vil være lettere at hula hoop, og så rammen ikke bliver fanget på nogen løstsiddende tøj.
  • Komfortable sko vil også gøre det lettere for dig at hula hoop. De behøver ikke at være sportssko.
  • Undgå at bære eventuelle armbånd eller enhver dinglende smykker, der kan blive fanget i hula hoop.
 2. 2
  Sæt hula hoop på jorden. Vælg en bøjle, der når brystet eller taljen, når du stå på sin side. Større bøjlerne er ideelle for begyndere, da de spin mere langsomt, hvilket giver dig mere tid til at tilpasse rytmen af ​​rammen.
  • Hvis du virkelig er forpligtet til hula hooping, kan du prøve bøjlerne hos en række vægt og størrelse for at se, hvad der fungerer bedst for dig.
 3. 3
  Træd ind i rammen.
 4. 4
  Nå ned og få fat i kanten af rammen. Placer dine hænder fra hinanden i en behagelig afstand.
 5. 5
  Bring hula hoop op til din taljen. Trin ene fod foran den anden for at få balance.
 6. 6
  Tag fat i rammen fast med to hænder. Slap rammen mod den ene side af din torso.
 7. 7
  Spin rammen. Hvis du er en righty, fast dreje rammen mod uret. Hvis du er en Lefty, spin den med uret.
 8. 8
  Start med at flytte din talje i en cirkulær bevægelse. Skub din mave frem, som rammen bevæger tværs af din mave. Skub rammen tilbage, når den bevæger sig på tværs af din ryg.
  • Til sidst vil du finde en perfekt forslag til pumpning din torso.
 9. 9
  Fortsæt spinning rammen. Hold dig i bevægelse din talje i en cirkulær bevægelse, som du giver slip og sigter mod at få rammen til sno sig omkring din talje som en barber pole, rundt og rundt og rundt.
  • Hvis rammen falder under din talje eller endda falder til jorden, samle den op og prøv igen.
  • Når rammen falder, så prøv spinning det i den anden retning. Selvom højrehåndede foretrækker at spinde rammen mod uret og lefties foretrækker at spinde det med uret, bør du stadig finde den retning, der virker bedst for dig. Den retning, du foretrækker kaldes din "første retning" eller din "i-flow".
 10. 10
  Forvent rammen til at falde de første par forsøg, som man vænner sig til bevægelsen. Bare afhente hoop igen og holde i gang. Det er lige så meget om at få en fornemmelse for bevægelse, som det handler om følgende instruktioner.
  • Når du bliver mere erfaren som en hula-Hooper, kan du opdage nogle tricks til at inddrive en faldende hoop.

Advanced hula hooping

 1. 1
  Lær at inddrive en faldende hoop. Hvis du føler at du får hænge af det, og du ikke ønsker at holde picking up rammen fra jorden, kan du også lære at inddrive hoop, når det er ved at falde. Dette vil gøre dig mere ligner en pro, og kan lade dig dreje rammen for meget længere. Her er et par ting at prøve, hvis rammen falder under din talje:
  • Bøj knæene under rammen, mens du skubber dine hofter virkelig hurtig til at få rammen til at bevæge sig tilbage op til din talje.
  • Vend din krop i retning af strømmen af ​​rammen, mens du skubber dine hofter virkelig hurtig.
  • Bevæg din krop meget hurtigere end normalt for at genvinde positionen af ​​rammen.
 2. 2
  Master nogle mere hula hooping færdigheder. Efterhånden som du bliver mere erfaren som en hula Hooper, kan du tilføje til din hula hooping repertoire ved at prøve nogle nye færdigheder. Her er hvad du kan gøre:
  • Øv bevæger sig hurtigere. Du kan gøre dette ved at forskyde vægten mellem din føler hurtigere eller ved at pumpe din torso frem og tilbage hurtigere.
  • Flyt rundt som du hula hoop. For at gøre dette, drej din krop i den retning, som rammen er i bevægelse. Shuffle dine fødder i den rigtige retning.
  • Prøv "booty bump". I stedet for at flytte hula hoop omkring din talje, så prøv at flytte den langs din røv.
  • Prøv at flytte rammen op og ned af din krop. En erfaren hula Hooper kan gøre hoop flytte over eller under hans talje, mens du stadig at komme det.
  • Hvis du virkelig ønsker at sparke den op et hak, kan du prøve spinding hoop omkring dit hoved eller dine arme eller endda rundt bare et af dine ben. Lettere bøjlerne fungere bedre for dette trick.

Tips

 • Hvis du har problemer med at flytte din talje ordentligt, flytte dine ben længere fra hinanden, og plante dem, bøje dem og fokusere på den ene fod, bevæger det ene ben i små cirkler starter med din hofte. Dette vil hjælpe flytte taljen på det rigtige rytme.
 • Større hulahopringe vil spin langsommere og være lettere at bruge. For en person, der er 5'8 ", er en 3,5 '-4' diameter anbefales. Tungere hulahopringe vil også være nemmere at bruge, men de bør ikke være så tung, at du har problemer med at holde dem op.
 • Hula hooping er en fantastisk måde at krydre en traditionel abdominal træning. Hvis du er træt af at gøre sit-ups, prøv hula hooping i stedet.