Wkedk

Hvordan til at bygge en billig hjem gym

Købe et hjem gym kan blive en ganske skræmmende opgave. Gå ind i ethvert sportsforretning og dine sanser vil hurtigt blive stimuleret. Dine øjne vil stirre på alle de vedhæftede filer og kabler. Dine ører vil høre den fedtede salgstale fra butikken associate. Din mund vil falde til gulvet, når du realisere et hjem gym vil sætte dig tilbage tusindvis af dollars. Men har du brug for alt dette?

Et par enkle stykker udstyr kan spare dig kostbar plads og masser af kontanter. Du har måske hørt om følgende hjemme gym alternativer, men forvisset de er lige så effektive som de super-duper-model 5000 brand i din lokale sportsforretning.

Steps

Hvordan til at bygge en billig hjem gym. Få en høj kvalitet justerbar bænk.
Hvordan til at bygge en billig hjem gym. Få en høj kvalitet justerbar bænk.
 1. 1
  Få en høj kvalitet justerbar bænk. En justerbar bænk vil erstatte behovet for en hældning bænk, en flad bænk, og et fald bænk. Én justerbar bænk vil spare dig hundredvis af dollars i forhold til at købe alle tre enkelt bænke. En justerbar bænk er meget alsidig og kan bruges i næsten enhver øvelse.
 2. 2
  Saml et sæt eller to af håndvægte. Håndvægte har længe været udråbt som den bedre valg blandt hypertrofi træningsudstyr. De er meget mindre end store hjemme gym maskiner og meget billigere. Skønheden i frie vægte er, at du kan starte med 1 eller 2 sæt og som du bliver stærkere kan du købe tungere vægte. Håndvægte er ekstremt alsidige så godt. Næsten hver øvelse indarbejder brugen af ​​vægte.
  • Hvis du allerede er ganske stærk, bør du få standard olympiske håndvægte, der vejer omkring 12 £ (ubelastet), og kan belastes med op til 200 £ hver.
 3. 3
  Få en burst-resistent stabilitet bolden. Disse bolde er de bedste ting i fitness disse dage. De er fremragende til abdominale arbejde, fordi de støtter rygsøjlen og isolere mave muskler. En stabilitet bold arbejder abs mere end en crunch eller sit-up nogensinde kunne drømme om. Disse bolde er meget alsidig. Bolden kan endda træde i stedet for en bænk i nogle øvelser. Men på grund af deres yderst ustabile natur, bør folk, der søger muskelstyrke og CNS-forbedringer, bare træne på et stabilt underlag.
 4. 4
  Prøv en modstand øvelse band. De kan bruges til at tilføje ekstra modstand under kontrollerede øvelser ved hjælp af dine arme eller ben.
 5. 5
  Invester i en olympisk bar med kofanger plader, hvis du ønsker at øge din styrke. Disse plader er mere holdbare end almindelige plader som de er gummibelagt og lad være faldet på gulvet. Når man gør bevægelser såsom squats, er det meget vigtigt at være i stand til at "dumpe" baren, hvis ikke i squat. Også vægtstænger tillader mini stigninger i vægt, der anvendes fra 100gms-1KG. Dette er yderst nyttigt for det højere niveau løftere, der er plateauing.
 6. 6
  Vælg en cardio maskine, som du rent faktisk vil bruge. Løbebånd, motionscykler og elliptiske maskiner er alle populære valg, men du bør overveje, om du rent faktisk vil bruge det. Overvej at købe en brugt maskine fra nogen, der har indset, at de ikke vil bruge det.
 7. 7
  Overvej at købe en magt rack. Det er det største stykke af udstyr (og af alle de nævnte punkter, den dyreste), men kombineret med bænk og olympiske vægtstang det gør for en fantastisk tilføjelse, hvis du ønsker at udføre bænkpres og squat sikkert uden en spotter. Hvis pull-up barer og dip barer er knyttet, og du køber en dukkert bælte, vil du være i stand til at gøre vægtet pull-ups og dips, også.

Tips

 • Lær hvordan man korrekt brug alt udstyr for maksimalt udbytte.
 • Køb bedre kvalitet udstyr, da det vil vare længere.
 • Brug altid en spotter, når løfte tunge vægte.

Advarsler

 • Altid tjekke med din læge, før du begynder enhver fitness rutine eller fysisk aktivitet.