Wkedk

Sådan at være sund og tynd

Okay, så du ønsker at være sund og? Du behøver ikke at sulte dig selv for at få den spinkle krop, du ønsker. Hold læsning for hvad man skal gøre i tre nemme trin, der kan ændre dit liv:

Steps

Sådan at være sund og tynd. Her er nogle nemme øvelser du kan gøre, hvis du ønsker mere (blot nogle ideer).
Sådan at være sund og tynd. Her er nogle nemme øvelser du kan gøre, hvis du ønsker mere (blot nogle ideer).
 1. 1
  Spis gode fødevarer! Boxed fødevarer er ikke sundt. Ting som Hamburger Helper og Shake og bages, noget lignende, der allerede forkogt er generelt ikke sundt for dig. Faktisk kan de betragtes. Og ikke engang komme i gang med McDonalds! Vidste du, at Burger King og McDonalds er ekstremt usundt. Så prøv ikke at spise der på en regelmæssig basis. Måske en gang imellem, men ikke dagligt. Den indeholder Højt kolesteroltal! En god idé er at spise mindst ét stykke af i morgen med morgenmad og mindst én portion grøntsager med middag. Du bør generelt spiser måde flere grøntsager, men det er et absolut minimum! Spis masser af frugt, de er lækre og meget godt for dig så godt. Prøv at købe frisk eller frysetørrede frugt, ikke, frysetørret er mere naturligt mens tørrede ofte har tilføjet sukkerfri dåse kan belægges i virkelig tyk sirup, som er fuld af sukker. For grøntsager-spise en salat med din frokost, eller tilføje grøntsager til en sandwich. Masser af mennesker er ligeglade for grøntsager, men du er nødt til at spise dem! Tænk up kreative måder at nyde dem-Det betyder ikke coat dem sukker. En anden ting du kan gøre for at spise sundt er at spise sunde snacks. Er du eyeing disse chips på toppen af ​​køleskabet? Prøv at erstatte kiks med jordnøddesmør eller mini-toasts med flødeost for dem. Du har lov til at snack, men kun hvis de er sunde.. Prøv at undgå junk food, men hvis du elsker det mindste bede om sundere alternativer. Hvis du finder det virkelig svært at holde sig væk fra junk food, så spørg en ven eller forælder for hjælp.
 2. 2
  Må ikke drikke dine kalorier! Sørg for at drikke mælk og i moderate mængder. Vand er den bedste, er det helt naturligt og smager også godt. Hvis du er vant til at drikke kun mælk hele dagen, få en vandflaske, og fyld det en masse. Selv hvis du ikke kan lide det, holde drikke-det vil gøre fantastiske ting for dig, herunder hjælpe dig med at tabe sig, og giver dig klar hud! Prøv flavored vand, hvis du stadig hader smagen af ​​almindeligt vand.
 3. 3
  Øvelse! Motion er rigtig godt for dig (i moderation). Og du behøver ikke bekymre dig om at skulle gå til en - du allerede motion bare i hverdagen! Disse er alle former for motion:
  • Ting, du gør i gym klasse eller efter skole sport
  • Gåture rundt i huset, eller skole, eller komme til andre steder
  • Rengøring dit værelse
 4. 4
  Her er nogle nemme øvelser du kan gøre, hvis du ønsker mere (blot nogle ideer):
   • Løb, det er gratis og nemt, kan du gøre det alene eller i en gruppe. Bare køre rundt om blokken et par gange, eller gå!
   • Gør crunches eller push-ups én eller to gange om dagen!
   • reb eller sprællemænd
   • Dancing - Det er nok den nemmeste og mest effektive måde at udøve, og det er sjovt så godt! Du kan danse til noget, bare komme op og flytte!

Advarsler

 • Må ikke gå overbord med og motion, kan dette alvorligt skade dig. Skinny betyder ikke altid sundt. Undersøgelser viser, at fitness bestemmer levetiden af ​​livet snarere end vægt.