Wkedk

Sådan holder en drøm tidsskrift

En drøm tidsskrift kan være en hukommelse, jogger og en utrolig kilde til indsigt i din indre verden. Holde en drøm tidsskrift kræver en vis selvdisciplin, men når du er i vane med at holde den ene, er det sandsynligt at være en langsigtet kilde til tryghed og interesse.

En drøm tidsskrift er ideel for dig, hvis du ønsker at se tilbagevendende mønstre i drømme, huske vigtige aspekter kræver fortolkning, og til at forbedre din drøm tilbagekaldelse generelt. I sidste ende bør det være en sjov øvelse, og én, der hjælper dig med at skabe mening i din underbevidsthed verden. Her er hvordan man holder en drøm dagbog, dagbog på din inderste sjæl.

Steps

Sådan holder en drøm tidsskrift. Gør fysisk plads til din drøm tidsskrift.
Sådan holder en drøm tidsskrift. Gør fysisk plads til din drøm tidsskrift.
 1. 1
  Find et passende tidsskrift. Naturligvis er der nogle pre-made drøm tidsskrifter derude, men de er ikke nødvendigt, og på mange måder, det er en meget mere sjov og kreativ for at lave dine egne. De typer af ting, der er nyttigt at huske på, når du vælger en passende tidsskrift omfatter:
  • Længde: Er du planer om at gøre dette til en årlig tidsskrift, eller en kortere eller længere dagbog?
  • Evnen til at flytte siderne rundt: Hvis du ønsker at være i stand til at sortere sider i temaer (f.eks "Tilbagevendende Dreams", "drømme om hunde"), osv., så kunne det være nyttigt at bruge en løsblade notesbog, der lader dig repositionere siderne nemt. Brug en kvalitet bindemiddel til at holde sådan en løsblade tidsskrift intakt.
  • : Evnen til at tilføje i jottings som du har skrevet ned andre steder kan også være vigtig. Sørg for, at tidsskriftet har plads til at tilføje i papirlapper, osv.
  • Glem ikke at få en passende markør. Hvis du ønsker at skrive i forskellige farver til bestemte temaer eller tilbagevendende fortolkninger, holde dette i tankerne, når de køber markørerne.
  • Overveje at finde en tin, kurv, eller andre lagringsenheder emne for din drøm tidsskrift og markører. Dette giver dig mulighed for at holde alle de ting er nødvendige sidder pænt og klar til brug til enhver tid.
  • Overvej en rejse dækning eller beskyttende tilfældet for din dagbog, hvis du rejser meget og ønsker at tage din drøm tidsskrift med dig overalt.
 2. 2
  Gør fysisk plads til din drøm tidsskrift. En drøm tidsskrift er bedst skrives, når man vågner op, så det bedste sted for at holde det ud for din seng. Problemet med rodede efter noget at skrive på, er, at du sandsynligvis til at glemme din drøm i mellemtiden, så gør denne del af at holde en drøm tidsskrift så let som muligt!
  • Hvis du har det i en container som en dåse eller en kurv, kan det nemt flyttes rundt og ind i en skuffe eller et skab plads, når rengøring eller at holde sig væk fra nysgerrige øjne.
  • En anden god idé er at holde en bog læselys ved din seng. Hvis du vågner op midt om natten og føler sig tvunget til at skrive ned en drøm, der har lyset lettilgængelig vil gøre dig til at gøre dette, før at glemme drømmen.
  • Hvis du foretrækker at tale ind i en skrivbar Mp3-afspiller, skal du sørge for at have det praktisk og for at holde drømmen journalfiler i god orden, og at overføre dem jævnligt til en back-up.
 3. 3
  Skriv dato for den næste post i efter hver indtastning er afsluttet. På den måde behøver du ikke at bruge tid på at bekymre sig om dags dato, når du først vågne op og kan bare komme ned til at skrive drømmen. Nogle drøm tidsskrift forfattere gerne skrive den næste dags dato efter dagbog denne formiddag er afsluttet, andre foretrækker at skrive det i natten før som en "klargøring ritual" slags.
  • Hvis du skriver i den dato, aftenen før, kan du også gerne notere, hvordan du føler. Det, du har på vil være, kan have en stor indflydelse på de drømme, du oplever i løbet af natten, så holder en hurtig note af disse kan være et meget nyttigt form for vejledning. Det kan især være nyttigt som en stemning påmindelse til dem voldsomme stød "a-ha!" eller "pull-the-tæppe-fra-under dig" typen drømme, som nogle gange kan føles, som om de dukkede op ud af det blå.
 4. 4
  Arranger tidsskriftet passende til optagelse drømmen. Der er ingen rigtige eller forkerte måde at forberede drømmen tidsskrift eller at optage i det, men du kan hjælpe dig selv ved at gøre sammenhængen mellem drøm og fortolkning lidt lettere at få øje på.
  • Kolonne metode: Hvis du tegner en kolonne ned midt i hver journal side, dette giver dig mulighed for at skrive ned drømmen på den ene side af papiret, og derefter skrive de mulige fortolkninger ned på den anden side af siden, lige overfor hver del af drømmen bliver fortolket.
  • Skriv derefter følge op: Hvis du ikke kan lide at proppe ting i kolonner, skal du blot følge en proces med at skrive ned drømmen først, derefter følger op med den fortolkning under drømmen skrive-up. Efter alt, er det vigtigste aspekt for at få drømmen skrevet ned, og hvordan du fortolker drømmen efter mindre presserende.
 5. 5
  Drømme dine drømme. Brug din sædvanlige metode til at falde i søvn og drømmer. Du kan finde det hjælper til at minde dig selv, at du forventer at skrive dine drømme i morgen, så du har et fokus i din underbevidsthed om vigtigheden af ​​at huske dine drømme.
  • Se Googles mange drømme artikler til idéer om at have, controlling, og påvirke din drømme.
  • Det er en god ide at bruge en bippende eller ringer alarm snarere end en radio eller musik alarm. Den tale eller synge kan distrahere dig fra at huske indholdet af din drøm. Hvis du er fint med at vågne op uden en alarm, der er endnu bedre og meget mere fredelig.
 6. 6
  Nedskriv dine drømme. Efter opvågning, begynde at optage dine drømme. Hvis du kan, holde ud på at besøge badeværelset, indtil de drømme er optaget, fordi enhver afbrydelse mellem vågne og optagelse kan miste drømmen, eller dens hovedpunkter og edginess. Med mere erfaring og praksis, kan du finde dette er ikke sådan et problem og tilbagekaldelse bliver lettere, men for begynderen, jo mindre distraktioner, jo bedre.
  • Optag alt, hvad du kan huske med lethed. Ved første kan det være svært at finde ud af hvad du skal skrive ned og hvad der kan krybe ind i dit vågne sind fra andre tanker. Med praksis selv, vil du snart være i stand til at huske de ting, som drømmen har fortalt dig. Indeholde tegn, symboler, farver, teksturer, følelser, handlinger (såsom eller svømning), er interaktioner med andre væsener, figurer og andet, der drømmen rejst.
  • Tænk på nogle adjektiver til at beskrive de mest levende og presserende billeder og følelser, at drømmen indebærer for dig. For eksempel, hvis du drømt om et hus på brand kunne du skriver: "skræmmende, spændende og rødglødende brændende hus", med dine følelser at være "bange, panik, nysgerrige".
  • Nogle drøm tidsskrift forfattere gerne tilføje billeder, tegnet af sig selv eller for at bruge forskellige farver til at udtrykke forskellige følelser, farver eller temaer i en drøm. (Colors selv er en vigtig del af drømmetydning.)
 7. 7
  Vide, hvornår at stoppe. Drømmen tidsskrift er ikke en maraton, og få mennesker har hele formiddagen til at ligge omkring at skrive i et tidsskrift. Den bedste fremgangsmåde er at gå med drømmen eller to, der virkelig synes mest magtfulde eller varig for dig. Efter den første drøm eller to, er det sandsynligt, du vil være at få hazier i din erindring alligevel, og det er bedst at nedskrive de mest levende erindringer over alle, fordi de er tilbøjelige til at være dem med de mest resonans og mening for dig.
 8. 8
  Navngiv hver drøm. Det er en god vane at komme ind navngivning dine drømme. At reducere hver drøm til en titel, så prøv at fange den største følelse eller tema bag det. Det er en nem måde for dig at finde drømmen igen for fremtidig reference, og det er også en pæn måde sammenfatte din generelle reaktion på drømmen.
 9. 9
  Gennemgå dine fremskridt. I første omgang kan det være svært at huske nok af en drøm at skrive mere end nogle få linjer. Udholdende, fordi med praksis, bliver det nemmere at huske flere og flere elementer i drømmen, indtil det bliver en vane. Derfor er det vigtigt at fortsætte med at skrive i din drøm dagbog hver morgen, selvom du tror du havde en kedelig eller ikke-begivenhedsrige drøm begivenhed. Sommetider disse drømme fortæller i sig selv og undertiden i at skrive dem ned, du indser, at de ikke var så meningsløst efter alle.
 10. 10
  Begynde. Hvis du ikke ønsker at begynde at fortolke i starten, det er fint. Bare at vænne sig til optagelse drømme er en ny indlæringskurve og få de drømme ned i første omgang er den vigtige del. Du kan altid vende tilbage senere og registrere den fortolkning, forudsat du har tilføjet nogle vigtige følelse ord med drømmen. Med tiden er det en god idé at begynde at fortolke drømmen hjælp drømmetydning viden, du har lært fra bøger, online sites og din egen. Nogle ting vil være mere indlysende end andre, men giver det en god go. Undertiden betydningen af ​​en drøm måske ikke blevet klart, indtil du har indset det er tilbagevendende, og at der er noget der sker i dit liv, som du måske nødt til at være mere opmærksomme på. Faktisk er de mere vigtige beskeder tendens til at gentage som en måde at komme igennem til dig.
 11. 11
  Tilpas din drøm tidsskrift. I sidste ende, hvordan du bruger og administrere din drøm tidsskrift er en personlig ting, og det er op til dig at gøre det, hvad du vil. Hvis du opdager, at nogen af ​​de forslag, der tilbydes her, ikke fungerer for dig, men andre måder gør, med alle midler indarbejde dine veje til at holde drømmen tidsskrift. Brug hvad giver mest mening og virker bedst for dig.
 12. 12
  Rejs med din drøm tidsskrift. Hold din drøm tidsskrift med dig, når du rejser eller tage en ferie. Hvis du ikke ønsker at tage din oprindelige, udarbejde en letvægts rejse version, der kan indsættes i den anden tidsskrift når du vender hjem. Eller holde elektroniske noter når væk, hvad der virker for dig. Det vigtige er at holde processen i gang, især da rejse kan udløse helt forskellige typer af drømme og vække ny ind i dig selv, noget du sikkert ikke ønsker at gå glip af!
  • Travel eller ændring af placering kan også medføre minder fra drømme, du allerede har haft, udfylde hullerne så at sige. Brug denne mulighed for at skrive dem ned og tilføje til tidligere drømme.

Tips

 • Hvis du bevæger dig for meget om morgenen, såsom rengøring af dine tænder, eller forbereder morgenmad først, kan drømmen blegne på grund af at vågne op din krop for meget.
 • Hold dagbog og en skriftlig redskab inden for rækkevidde af din seng, og på samme sted hver dag.
 • Prøv at afstå fra at dele personlige drømme. Mens nogle mennesker virkelig "få" drømmetydning og formålet med drømme, behøver andre mennesker ikke kan lide tanken overhovedet, eller opdager, at dine personlige drømme er for meget at fordøje. Hold det for dig selv og give næring den indre del af dig selv som en del af din egen rejse gennem livet.
 • Køb en drøm dæk. Dette er et spil kort, der har symboler og billeder på det, og hjælper dig med at finde ud af hvad dine drømme er om. De kan også have ideer til, hvordan man kan berolige dig ned i vanskelige situationer.

Advarsler

 • Hvis du finder dig selv at gå igennem en fase, hvor dine drømme synes at "tørre op", holde ud. Sommetider eksterne faktorer såsom stress, lægemidler, alkohol, mangel på søvn, eller andre REM cyklus forstyrrelser er årsagen. Andre gange kan det være, at du har brug for at tage en kort pause for at give din kreative selv en lille plads til at forynge. Bekymre mindre om det og drømmene vil vende tilbage, forudsat at du fjerner eventuelle eksterne stressfaktorer.
 • Hvis du har en drøm om, for eksempel, at dø, tror ikke det betyder, at du skal dø. Det kan betyde, at du er stresset og bare føler det som om du er ved at dø. Også kan dø betyde at give slip på en del af dig selv eller en del af dit liv, der har været at holde dig tilbage, og det kunne indikere, at du er klar til at gå videre til en ny fase i dit liv.

Ting du behøver

 • En drøm tidsskrift
 • Penne eller markører
 • Book lys
 • Noget at hvile på (valgfri)