Wkedk

Hvordan man skal fortolke dine drømme

En drøm er et svar på et spørgsmål, vi ikke har lært at spørge. ~ Fox Mulder i The X-Files


Siden oldtiden, troede grækerne og egypterne, at nogle mennesker havde magt til at trække mening fra drømme, og så langt tilbage som det andet århundrede, arbejder blev skabt på, hvordan man kan fortolke vores drømme. I moderne tider, forstår vi bedre, at verden af ​​drømme er simpelthen en anden virkelighed, som vi kan interagere, og alligevel, som vi bliver ældre, kan det være alt for let at afvise værdien af ​​drømme. Alligevel drømmer fortjener at holde en særlig plads i vores liv, fordi det er en vigtig del af, hvem vi er, give os med skilte og forskellige perspektiver på vores vågne problemer, alle tilbudt os nightly, gratis-of-charge, hvis vi kun pleje at stoppe op og tage dem til efterretning. Tolkning drømme er for alle, ikke kun dem, der allerede afstemt til at bruge tid på at udforske den psykiske og ubevidste selv - afkodning drømme kan hjælpe dig med at få adgang til et væld af intuitiv visdom.

Steps

Hvordan man skal fortolke dine drømme. Overveje, hvorfor det er værd at fortolke dine drømme, før du fortsætter.
Hvordan man skal fortolke dine drømme. Overveje, hvorfor det er værd at fortolke dine drømme, før du fortsætter.
 1. 1
  Overveje, hvorfor det er værd at fortolke dine drømme, før du fortsætter. Selv hvis du allerede overbevist om værdien af ​​tolkning drømme, er det en god idé at forstå betydningen af ​​drømme i almindelighed, og hvorfor tager dem til efterretning og fortolke, hvad de fortæller dig kan hjælpe dig i både praktisk og måder:
  • Drømme kan hjælpe dig i en meget praktisk måde. Sommetider Drømme kan fortælle dig fremtiden, så du bør lytte til dem og ændre, hvad du kan, for at opfylde det. De er et middel, som du kan løse problemer, der har været dogging dig hele dagen, uge ​​eller måned, selv hvis dine bekymringer er ikke bevidst. Hvis du er modtagelig for dine drømme, svarene er der for konstateringen. Historien er fyldt med opfindelser påbegyndt i drømme, fra forskere til fashionistas.
  • Drømme hjælper dig til at lære, som du behandler dagens erfaringer. De lag ned de ting, du har lært i løbet af dagen og fikse din læring, så ved opvågning, burde du være lidt klogere på hvad det var du har lært dagen før. Mange undersøgelser af søvn forskere har vist, at vi udfører opgaver bedre efter sover på dem.
  • Drømme bidrage til at forbinde dig med følelser, som du har nu, og følelser, som du har haft i fortiden, under lignende omstændigheder.
  • Drømme kan give dig inspiration og indsigt. De kan vise dig døren til større tilfredsstillelse, lykke og helbred, hvis du er parat til at lytte til dem. Sigmund Freud sagde, at drømme er "den kongelige vej til det ubevidste aktiviteter sind".
  • Drømme kan helbrede og være afføringsmiddel, som din "interne terapeut". De kan tjene som en måde at lukke en dør på en meget vanskelig del af dit liv, så du kan komme videre fra, afsavn og sorg ved at frigive dig til at flytte til den næste fase i dit liv. Mennesker, der er i stand til at drømme og huske de drømme, har vist sig at helbrede bedre fra traumatiske oplevelser, end dem, der synes at have nogen drømme.
  • Drømme kan tillade dig at handle ud og dramatisere. De giver os mulighed for at være kreativ, sindssyg, aggressiv, stærk, manipulerende, etc., på måder, som vi aldrig kunne vover være vågne liv, og ofte tager vi den førende rolle. Det er af interesse, at vores pre-frontale cortex lukker ned under drømme (den forsigtige, organiserede del af os), at give vores følelsesmæssige side at tage over.
  • Drømme kan diagnosticere noget, der er galt med dig. For eksempel depressive patienter har en komplet mangel på aktivitet i deres drømme. Og det er muligt for sundhedsmæssige problemer, der skal bringes til din opmærksomhed gennem drømme, såsom en smerte, du har ignoreret være relateret til noget, der kunne være galt med dig og har brug for en check-up. Tilbagevendende drømme er også en meget god indikator for, at noget underliggende er forkert, ofte følelsesmæssigt, med undersøgelser af tilbagevendende drømmere afslører, at de scorer lavere på velvære skalaer.
  • Drømme kan advare dig om trusler. I hulemand dage var truslerne virkelige og oversat til en kort levetid. Det er muligt, at drømme (som placerer dig i en meget sårbar situation) ikke var luget ud gennem evolution, fordi de gav os indsigt i at anerkende og beskæftiger sig med trusler. En undersøgelse har vist, at drømme har en tendens til at være mere ofte om trusler og negativitet på hele end "søde drømme". Måske betyder det, at en dybt negativ drøm er enten en forhistorisk advarsel til "være klar", eller bare en måde vores sind rydde det værste af, hvad der er derinde!
  • Et par mennesker tror drømme kan blive eller precognitive.
 2. 2
  Lær at huske dine drømme. Naturligvis drømmetydning kræver, at du husker dine drømme. Ting, der kan påvirke din evne til at huske en drøm inkluderer ikke fokuserer på at huske det, dårlige sovevaner, er så træt, at du sover dybt, alkohol eller narkotika, og at være en ny forælder. Disse problemer bort (som alle har deres egne midler), er det muligt at træne dig selv til at huske dine drømme:
  • Læse Googles artikel om hvordan man huske dine drømme.
  • Hold en drøm tidsskrift siden af din seng og skrive ned alt, hvad du kan huske af dine drømme på at vågne. Gør dette til en daglig morgen ritual, før du gør noget andet.
  • Skriv alt ned, selv om det ikke giver mening. De ting, der ikke giver mening, eller synes malplaceret, kan ende med at blive de mest værdifulde indsigter.
 3. 3
  Begynd tolkning med den rette sindsstemning. Det er vigtigt at indse fra starten, at dine drømme er refleksioner af dig selv og tilhører dig. Derfor, mens drømmen ordbøger og drømmetydning hjælpemidler kan være til nogen hjælp i en meget generel måde, den virkelige Nitty Gritty at forstå, hvad din drøm betyder vil altid komme ned til dig, dine personlige forhold og den sammenhæng af drømmen og din vågne liv. Husk også, at søvn forskerne ikke kan blive enige med hinanden om formålet, omfanget eller værdien af ​​drømme, så du ikke forventet at få denne perfekte eller endda at opdage, at hver drøm har en betydning!
  • Må ikke afvise værdien af ​​drømmetydning hjælpemidler - de kan være nyttige på et generelt plan, der stadig tager i din personlige situation og de øvrige kontekstuelle elementer i drømmen. Brug din sunde fornuft og din intuition, når de søger at trække i generaliserede drøm fortolkninger af, objekter, dyr, natur, etc.
  • Vær forberedt på at stille dig selv spørgsmål, alt imens stole på jeres intuition og være tålmodig.
  • I hvert tilfælde være sikker på at skrive svarene ned i din drøm tidsskrift. Dermed skriver altid ned den første ting, der kommer til dit sind. Det vil sandsynligvis være den reelle situation i dit liv, der er symboliseret i drømmen. Hvis dette er den samme følelse repræsenteret i din drøm, er du på rette spor. Når der er mere end en del til din drøm (mere end én historie linje), der normalt betyder, at din underbevidsthed forsøger at fortælle dig to eller flere ting, og hver af disse tråde kræver opmærksomhed.
  • Hvis nogle af detaljerne ikke giver mening, holde øve, indtil det bliver meget lettere at afkode dine drømme. Nedskriv de betydninger du opdager for hver detalje. Derefter kan du sætte dem alle sammen for at se det store billede.
 4. 4
  Kig efter det indlysende. Før dykke endnu dybere, analysere altid en drøm på sit mest grundlæggende niveau først, og det er gjort ved at lede efter de mest åbenlyse betydninger. Nogle spørgsmål at stille i din drøm kan nævnes:
  • "Hvad denne drøm prøver at fortælle mig på en bogstavelig niveau?" - For eksempel, du måske har mistet dine bilnøgler natten før og din drøm viser, at du forlod dem i en skål på paraplyen stå i stedet for din sædvanlige krog på væggen. I dette tilfælde er der formentlig ingen grund til at spekulere på, hvad nøgler, paraplyer, og skåle mener!
  • Reflektere over, hvad det virkelige liv situation, din drøm minder dig om. Er der særlige arrangementer foregår i dit daglige liv, der har elementer af bekymring, eller at manglende opløsning for dig? Selv den mest niggling af tanker kunne være værd genovervejelse i lyset af din drøm.
  • Har din haft denne oplevelse eller drømme før?
  • Når drømmer om noget, du har glemt, er det en god idé at holde genoptagelse af drøm, fordi det sandsynligvis forsøger at fortælle dig noget, som du har brug for at minde om.
  • Være opmærksom på fordrejninger af uvirkelighed i dine drømme. Nogle gange kan vi drømmer om et tv-show, eller noget vi har læst på nettet eller i en bog, og vores underbevidsthed bringer den til live i technicolor (dybest set, en gratis show!). Meningen bag dette er formentlig simpel underholdning som dit sind sorterer gennem daglige bukkene.
 5. 5
  Kig efter repræsentationer af dine følelser og følelser. Drømme kommer ofte til os ved hjælp af metaforen, som et puslespil venter os at stykke det sammen. Når man ser for dette niveau af en drøm, på de spørgsmål spørge dig selv omfatter:
  • "Hvordan er denne drøm forlade mig det?"
  • "Hvad er de vigtigste følelser der udspringer denne drøm?"
  • Det er sandsynligt, at dine følelser i drømmen er genspille følelser allerede påvirker dig i løbet af din vågne timer, såsom at være vred på nogen, eller føler ned over ikke møde en deadline, eller føler glade for, at en god ven kommer på besøg. Det betyder, at det er vigtigt igen for at kontrollere, hvad der sker i dit vågne liv.
 6. 6
  Hvis du har analyseret din drøm fra både åbenlyse og følelsesmæssige perspektiver, men du stadig ikke tror, ​​det er at fortælle dig meget, overveje at gå til dybere, skjulte betydninger i en drøm. Disse kan faktisk være meget banale drømme deles blandt mange af os, og som har temmelig standard fortolkninger til rådighed, men også stadig meget afhænge af din egen selv og kontekst. For eksempel, uanset kultur eller køn hverdagskost drøm temaer omfatter falder ud, flyver uden hjælp, den første skoledag, faldende, bliver jagtet og en snyd ægtefælle. Fortolkninger af disse banale drømme mange af os erfaring kan strække sig fra en dybtliggende frygt for ikke at være attraktiv nok, eller simpelthen at du har en tandlæge aftale den dag, det faktum, at du har set et tv-show natten før om en snyd ægtefælle. Du bliver nødt til at overveje din vågne virkelighed til at arbejde ud af, hvad den mest gældende fortolkning.
  • Kig efter de vigtigste billeder, der skiller sig ud i din drøm. For eksempel, hvis du drømt om en rød alligator svinge fra din chefs lampe og leering på dig måske en drøm ordbog fortælle dig, at rød er den farve af vrede ("se rødt") at en alligator handler om vildskab eller stealth (dem tænder!), og at din chef 'lampe er en kilde til lys eller udsættelse (eller bare din chef' lampe!). Du vil måske konkludere, at du er vred, at din chef har taget rampelyset og er galer om dit arbejde som sin egen. Eller du kan se dette som din chef er vred på dig for ikke at kaste lys over noget grimt, der har opdrættet sit hoved på arbejdspladsen. Eller måske har du en morbid frygt for røde alligator figur på din chef 'skrivebord, fordi den eneste gang du nogensinde i din chef' kontor er, når du er i problemer, stirrede på det darned ting for at undgå hans blik! Mens "symboler" i drømmen kan være rimeligt bredt fortolket ud fra arten eller typen af ​​disse symboler, er du stadig nødt til at udfylde detaljerne.
 7. 7
  Praksis ærlighed. Ikke alene har du brug for at være villig til at sætte i bestræbelserne på at forsøge at fortolke dine drømme, men du også nødt til at være ærlig om dine følelser og følelser. I virkeligheden vil dine drømme næppe nogensinde fortælle dig noget, som du ikke allerede kender på et vist niveau - det er bare mere sandsynligt, at du har været undertrykt eller skubbe noget til side.
 8. 8
  Overvej nogle mulige drømmescenarier som måder at lære, hvordan du kan gå om at fortolke dine egne drømme. Mens drømmetydning er temmelig intuitiv og selvstyret i naturen, kan det være nyttigt at have nogle generelle eksempler til at guide dig på måder, som folk vælger at fortolke deres drømme. Nogle eksempler til at give dig en idé leveres næste:
  • Lad os sige, du er strandet på en øde ø i din drøm. Hvis du for nylig har brudt op med din partner, kan dette let give mening. Måske du føler dig skyldig over break-up og synes, det er til dels din skyld. Eller måske er du stadig vred over det. Sommetider de følelser du har som du faldt i søvn spill over i dine drømme.
  • Du har en drøm, hvor alle dine hår falder ud, og du walking i byen nøgen. I det virkelige liv, har du lige forladt din kæreste på 4 år, og anholdt dig et fantastisk nyt job. Symbolerne i drømmen i denne sammenhæng kunne meget vel betyde, at du er ved at afgive de gamle måder og er klar til at udsætte sig selv fuldt ud, hvad der er foran dig, og du er ikke bange for nogen, der holder dig tilbage nu. Det kan være, at du har haft nogle uafklarede følelser af skyld eller usikkerhed om stien forude, men din drøm fortæller dig at gå efter det. Alternativt kunne det betyde, at dit hår er begyndt at falde ud ved stress af både gode og dårlige ting hele sker på én gang, at du skal bestille en hår udnævnelse hurtigt og få nogle resten, før du starter dit nye job, eller du vil være sårbar til ikke at holde op med alle andre, fordi du allerede er slidt ned.
  • Du drømmer du er tilbage i skolen igen forsøger at passere eksamener, der i det virkelige liv, du bestået aldre siden. Og uanset hvor hårdt du prøver at videregive dem, blyanten holder snapper eller opgavebesvarelsen flyver ud af vinduet, eller du bare snuble for svar. Svinge tilbage til hverdagen, og du laver rigtig godt, vellykket på alle, du har iværksat. En drøm som dette kan simpelthen være at fortælle dig, at du ikke behøver at bekymre sig om noget, der bekymrer dig lige nu, fordi du fik over, hurdle i fortiden, alternativt kan det advarer dig, at du på tynd is og kan ikke stole på winging det denne gang, og at du har brug for at stikke hovedet i bøgerne og lære noget nyt - og hurtigt!
 9. 9
  Vide, hvornår din drøm fortolkning er korrekt. Det vigtigste at huske er, at der ikke er nogen regler for at drømmetydning, og så der er ingen rettigheder eller uret til tolkning processen. Det er alt ned til din egen ærlighed, selverkendelse og vilje til at anvende din drøm viden til dine vågne livssituationer. En vellykket drømmetydning virkelig kommer ned til følgende elementer:
  • Din fortolkning genlyd med dig og den vej du følger i livet.
  • Tolkning dine drømme tilføjer noget positivt til din personlige vækst og følelsesmæssige eller åndelig tilfredsstillelse.
  • Du nyder at arbejde drømmetydning i dine daglige aktiviteter. Der er ikke meget punkt at fortsætte med det, hvis du ikke er, men hvis du er, er det et tegn på, at du vokser mere og mere bevidst om din indre selv gennem drømmetydning.
  • Tolkning dine drømme forbedrer din dag, dine aktiviteter, dit liv i almindelighed. Det er en aktivitet, der bringer dig personlig tilfredsstillelse.
  • Du er i stand til at finde dine egne fortolkninger snarere end blot at acceptere en andens fortolkning af drøm symboler for pålydende, og du kun stole på generelle fortolkninger som en byggesten, som du gør det meste af arbejdet.
  • Handler på dine drømme er ikke kun at blive anden natur, men giver dig gode, positive resultater.
  • Hvis det ikke virker for dig, er du tillader dig selv at komme over de første forhindringer af forvirring eller før endelig kastede håndklædet i ringen på at bruge drømmetydning som et middel til selvbevidsthed?
 10. 10
  Husk på, drømme er et subjektivt ting, skumle i bedste fald, men altid underholdende.

Tips

 • Prøv ikke at fokusere på, hvad der faktisk skete i drømmen for meget, fokusere mere på, hvad det symboliserer. Som et eksempel, hvis du drømmer om noget som at blive voldtaget er det ikke altid bogstaveligt betyder, at du er bekymret for at blive voldtaget. Det mest sandsynlige er følelsen af, at du har mistet kontrollen over noget.
 • Stol på dine instinkter! Hvis noget ser vigtigt, det sandsynligvis er. Prøv ikke at lade din logiske side tage over.
 • Praksis er nøglen. Hver gang du gør dette, vil du blive bedre til det.
 • Læs eksperterne og forstå deres mange forskellige metoder til at drømme analyse og tolkning strategier. Jungianske analytikere især udgivet har en masse på dreamwork. Især anbefales er værker af Marie-Louise von Franz (se 'The Way of the Dream ", 1988). Det er vigtigt ikke at blive for fanget på én måde frem for en anden, men som juryen er stadig ude på, hvad drømme handler om. Som virkelig betyder, at du er fri til at udvikle dine egne metoder, teorier og præferencer!
 • Sommetider drømme virkelig ikke har dybe betydninger, kunne de bare være om noget, der skete for nylig. Hvis du har drømme om at gå i skole eller college i løbet af sommeren, og intet usædvanligt sker, for eksempel, så din hjerne kan bare være at få brugt til ikke at gå i skole eller college hver dag.
 • Kun Gud kan fortolke drømme, kan han give folk magt som han gav Joseph magt til at fortolke Pharaohs drøm og bageren og butler.
 • Professor William Domhoff har været at holde en online database af drømme, som du måske gerne gennemse at peek ind i, hvad andre mennesker drømmer om.

Advarsler

 • Forsøger at leve i en drømmeverden er meget anderledes fra at forsøge at udleve en drøm. Når du handler på dine drømme efter at fortolke dem, gør du det bevidst og med beslutsomhed, formål og et klart hoved. På den anden side, er at leve i en drømmeverden temmelig meget at give dig selv over til forestillinger, og venter på at der sker noget i stedet for anstiftelse det selv. Det er en sikker opskrift på at lade livet passere dig ved, og du helt sikkert brug for at vågne op!
 • Må ikke bruge denne teknik, hvis du hellere vil forblive uvidende om, hvad der foregår i din underbevidsthed. Nogle mennesker foretrækker det på den måde, og det er et valg lige så gyldig som enhver anden.