Wkedk

Hvordan til at sove nøgen

Får du svedig på varme nætter? Vil du finde dig selv at vågne op midt om natten med dit tøj alle viklet ind og gøre dig utilpas? Har du hader at vågne op træt og groggy fordi du ikke kunne sove komfortabelt? Denne artikel vil ikke kun fortælle dig, hvordan at sove nøgen og (hvis der er en streng tøj politik i dit hus) hvordan ikke bliver fanget!

Steps

Hvordan til at sove nøgen. Beslutte, om at sove nøgen, er det rigtige for dig.
Hvordan til at sove nøgen. Beslutte, om at sove nøgen, er det rigtige for dig.
 1. 1
  Beslutte, om at sove nøgen, er det rigtige for dig. Har du deler et værelse eller seng med andre mennesker eller søskende? Må mennesker konstant adgang til dit værelse uden at banke? Er der ingen dør for privatlivets fred? Hvis du sover i dit eget værelse, bør du nok fortælle dine forældre, at du vil have mere privatliv, og du vil have dem til at banke, før de kom i (og / eller decideret informere dem om, at du foretrækker at sove i buff, så de tager dig alvorligt, når du fortæller dem ikke at komme ind). Hvis du sover i et rum med roommates eller søskende, det er virkelig noget, du bør drøfte med dem, før du forsøger at sove nøgen, skal du ikke blive overrasket, hvis idéen ikke varmt modtaget. Hvis du ikke kan løse nogen af ​​de ovennævnte spørgsmål, overveje stikning med pyjamas for at undgå konfrontationer / pinlige situationer.
 2. 2
  Find et sted at holde dit tøj / robe i tilfælde af en nødsituation. Medmindre du er en voldelig sovekabine, overveje at placere dem i slutningen af ​​din seng, hvor dine fødder er, ellers placere dem på natbordet ved siden af ​​dig eller inden for rækkevidde under sengen. Hvis der er en brand, jordskælv, røveri osv., skal du sørge for du har nem adgang til en form for outfit, så du kan fokusere på sikkerheden og ikke ydmygelse af en sen nat stribe ned ad indkørslen.
 3. 3
  Hvis du bor sammen med andre mennesker, så sørg for du er den sidste til at gå i seng. Sig godnat til alle og komme i seng med din nat tøj på. Når du er sikker på at alle er i sengen og vil ikke være kontrol på dig, tag tøjet og placere dem i din udpegede stedet, helst hvor ingen kan se dem, men hvor de vil være let tilgængelige for dig.
 4. 4
  Spærre døren. Hvis du ikke er tilladt at have eller bruge en lås, overveje (let) at blokere et indad åbnende dør med noget iøjnefaldende ligesom et par jeans (på gulvtæppet) eller en lidt kilet sneaker (på glatte overflader), denne vil købe dig tid til at trække tæppet over dig selv, hvis det er nødvendigt, før nogen popper ind i dit værelse. Hvis du er en lys sovekabine, sætte en klokke eller anden støjende objekt på din dør for at give dig selv en heads-up.
 5. 5
  Hvis formiddag privatliv er et problem, skal du bruge et vækkeur. Få hoppe på alle ved at sætte det lidt tidligt og få klædt, før nogen er op og om. Selvom en alarm clock kan være direkte irriterende og modvirke de afslappende fordelene ved at sove nøgen, er det stadig mindre stressende end at have nogen til at gå i på du kun halvt dækket af plader.
 6. 6
  Hold ekstra tæpper til kolde nætter. Der er ikke sådan undskyldning som "Det er for koldt til at sove nøgen" din krop er fantastisk ved temperatur selvregulering og vil skabe en hyggelig lille lomme af varm luft under et passende tykt dække. Hvis din dyne ikke er god nok til at fælde denne varme på kolde nætter, smide en anden tæppe på toppen før afregning i.
 7. 7
  Må ikke være undseelig! Det kan virke akavet i starten, men det bør kun tage et par dage til at blive fortrolig med at sove nøgen. (Vågne overraskende mere frisk og fuld af energi end normalt er et stærkt incitament.) Selv om nogen gør finde ud af om din nye vane, bare husk: det er kun din krop.
 8. 8
  Færdig.

Tips

 • Hvis du er ny til at sove nøgen, tager det et skridt ad gangen. Prøv at sove shirtless den første nat. Den anden nat, så prøv at sove i kun undertøj eller boksere. Hold fjerne et stykke tøj hver nat, indtil du føler dig tryg nok til at få nøgen helt. Så hvis du er en pige, prøve at sove uden shorts eller bukser på den første aften. Så på bare en t-shirt, ingen undertøj. Efter den nat. Din bh og undertøj, eller en eller anden Derefter skal du være komfortabel soveplads nøgen.
 • Tage brusebad før sengetid for at holde arkene ren. Også vaske plader ofte til at føle sig frisk.
 • Hvis din livssituation ikke er befordrende for sove nøgen, kompromis ved at sove i dit undertøj og / eller bh eller boksere.
 • Hvis walk-ins er et problem, holde dine pyjamas, hvor ingen kan se dem let. Bare at smide dem på gulvet vil gøre det temmelig indlysende, at du ikke er iført dem!
 • Sætte et skilt på døren beder for folk at banke først.

Advarsler

 • Hvis du ofte sleepwalk eller er på medicin, der kan forårsage søvngængeri, anbefales det, at du ikke forsøger at sove nøgen. Du ville ikke ønsker at vågne op midt i din stue gulv nøgen med hele din familie stirre på dig!
 • Hvis du er en kvinde og menstruation, tage passende forholdsregler.
 • Sørg for at lukke blinds hvis relevant. Husk, at hvis du har lys på i dit soveværelse midt om natten, vil det være meget let for alle, der kan se vinduet for at se inde.
 • Sovende nøgen andre steder end dit eget hus kan være farligt og pinligt. Det tilrådes at sove i mindst dit undertøj i en anden persons hus / offentligt område.