Wkedk

Hvordan man kan stoppe snorken

Hvis du er en snorker, er du sikkert den eneste person i din husstand får nok søvn om natten. Prøv følgende forebyggende foranstaltninger for at kurere din snorken problem. Du vil hjælpe dig selv og bringe fred til dit hjem.

Steps

Hvordan man kan stoppe snorken. Undgå ting, der gør snorken værre, såsom alkohol, sovepiller og rige fødevarer før sengetid.
Hvordan man kan stoppe snorken. Undgå ting, der gør snorken værre, såsom alkohol, sovepiller og rige fødevarer før sengetid.

Ting at gøre, før du går i seng

 1. 1
  Undgå ting, der gør snorken værre, såsom alkohol, sovepiller og rige fødevarer før sengetid.
  • Hvis du jævnligt tage nogen form for medicin, så tal med din læge om alternativer. De lægemidler, du indtage kan være at gøre din snorken værre.
  • Alkohol, sovepiller og andre beroligende midler gør din hals muskler slappe af og indsnævre din luftvejene. Store måltider og rige fødevarer begrænser luftvejene ved at skubbe op på dit mellemgulv.
 2. 2
  Imødegå eventuelle tilstoppet næse.
  • Prøv at tage en decongestant eller antihistamin, hvis nasal overbelastning er årsag din snorken. Brug disse kun som en midlertidig foranstaltning, hvis du har mistanke om, at en forkølelse eller allergi skylden. Langvarig brug af enten kan være skadelige.
  • Gurgle med en pebermynte mundskyl at skrumpe foring af din næse og hals. Dette er specielt effektivt hvis din snorken er en midlertidig tilstand forårsaget af en hoved koldt eller allergi.
  • Skift dine plader og pudebetræk ofte at lindre nasal, lindre soveværelse allergener. Prøv at støvsuge dine gulve og vaske dine gardiner ofte også.
  • Tape næsen åben med nasal strips. Disse er tilgængelige på de fleste apoteker. De kan se mærkeligt, men hvem der kigger? Følg instruktionerne på pakken, og tape en af ​​strimlerne til ydersiden af ​​din næse. De arbejder ved at løfte og åbne dine næsebor til at øge luftstrømmen.
 3. 3
  Gør øvelser til at opstramme væv er forbundet med din snorken.
  • Stick tungen ud så langt som du kan, derefter slappe af. Gentag 10 gange.
  • Stick tungen ud igen, og prøv at røre din hage. Hold. Gentag med at forsøge at røre din næse. Gentag 10 gange.
  • Smil så bredt som muligt, du kan, hold i 10 sekunder, og derefter slappe af. Gentag dette så mange gange som du kan i løbet af dagen.
  • Sing La-La-La-La så højt som du kan. Hold hver La i 3 sekunder. Gentag 5 gange. Gentag derefter synge Ka-Ka-Ka-Ka. Følg det med Ma-Ma-Ma-Ma. Dette vil styrke din hals, så den ikke slappe af (og dermed blokere luft), når du sover.
  • Luk munden og udføre en tygge bevægelse. Sørg kindtænder på begge sider sig fra hinanden, og tryk derefter igen. Lav en "mmmmm" lyd som du gør dette for ekstra effekt. Fortsæt i 1 minut.

Ting at gøre, før du falder i søvn

 1. 1
  Hvis du sover på ryggen, købe dig et par ekstra puder og prop dig op i sengen, i stedet liggende fladt på ryggen. Også hæve hovedet af din seng. En nem måde at gøre dette på er at placere flere flade brædder under benene i den øvre ende af sengen. Et par gamle telefonbøger under hvert ben skal også hæve sengen nok til at gøre det trick.
 2. 2
  Sove på din side. Der er en god grund til du ikke ønsker at sove på ryggen: i denne stilling, blokerer din tunge og bløde gane hvile mod bagsiden af ​​din hals, luftveje. En måde folk træne sig til at blive på deres side er ved at tape eller sy en tennisbold til bagsiden af ​​deres skjorte, så når du ruller ind på ryggen, det er meget ubehageligt.
 3. 3
  Prøve mundstykke enheder. Også kendt som tandlægeudstyr eller mandiblens avancement benskinner, disse er normalt små plastik-enheder bæres i munden under søvn for at forhindre de bløde hals væv fra at kollapse og blokerer luftvejene. De gør dette ved at bringe din underkæben frem og / eller ved at løfte din bløde gane. Nogle enheder også stoppe tungen falder tilbage over dit luftrør.

Stoppe snorken er forårsaget af en sinus infektion

 1. 1
  Vid, at nogle gange folk bliver snorkere grund af sinus infektioner. Snorken er forårsaget i løbet af en sinus infektion, fordi slim blokerer næse.
 2. 2
  Følg nogle af de tips nedenfor for at stoppe snorken, når du lider af sinus infektion:
  • Glem ikke at tage medicin ordineret af din læge for at kurere sinus infektion. Reduktion af infektion vil fungere som et middel til at stoppe snorken
  • Overvej at bruge en sinus / nasal skylning. Disse er udformet på en sådan måde, at snavs og slim dannet i næsen helt skyllet ud. Skylning vil være nyttige i at lindre dig af snorken.
  • Du kan placere et næsedilatator stribe på næsen kanal. Dette vil åbne næsebor og kan forhindre snorken.
  • Du kan bruge en menthol duft, som vil være nyttige i clearing næsen.
  • Du kan prøve at have et varmt brusebad eller badekar. Varm fugtig luft vil være nyttige i at dræne slim fra bihuler, hvorved muligheden for snorken.
  • Du kan hæve hoveddelen af ​​din seng. Dette vil være nyttige i at reducere mængden af ​​slim dræning ned og blokere din næse. Når nasal passager er ikke blokeret, vil du ikke snorker.

Tips

 • . Vægttab kan reducere din snorken ved at lempe nogen konstriktion af de øvre luftveje.
 • Betragt den underliggende årsag. Tal med din læge mulighed for en søvnforstyrrelse, som kan være mere alvorlige end blot snorken. Den nuværende gold standard for obstruktiv søvnapnø behandling er en kontinuerlig positiv luftvejs tryk enhed (CPAP), som åbner luftvejene med trykluft leveret gennem en maske eller en næse-monteret apparatet.
 • Hvis din snorken stiger, konsultere en læge.
 • Der er kirurgi tilgængelig nu, hvis din snorken problem er en funktion af søvnapnø.