Wkedk

Hvordan til at flyve i dine drømme

Flying løbet af en drøm bærer en følelse af frihed, vægtløshed, og magt, der er svært at replikere i vågne liv. At være i stand til at flyve i dine drømme kan give dig en følelse af at gøre det umulige og med nogle praksis i kunsten klare drømme, kan du lære at flyve i dine drømme efter behag.

Steps

Hvordan til at flyve i dine drømme. Overveje formålet med at flyve i dine drømme.
Hvordan til at flyve i dine drømme. Overveje formålet med at flyve i dine drømme.
 1. 1
  Overveje formålet med at flyve i dine drømme. Flying er en befriende følelse og ikke noget, der kommer naturligt til mennesker, så evnen til at flyve i en drøm, kan du transcendere hverdagen. Flying kan ofte være en ideel drøm metafor for frigivelse eller frihed efter du har oplevet en følelsesmæssig gennembrud, så du svæve over strabadser og mentale blokeringer fra fortiden. Da himlen har ingen grænse, kan dette være vejledende, at du ikke føler hæmmet, og at du ser ned på alt fra en frisk, nyt perspektiv, som lader dig se tingene anderledes.
  • Flying drømme anses for at være normale drømme, og de er som regel forbundet med meget og spændende følelser, med nogle drømmere rapportering en "høj" efter en flyvende drøm, der varer i flere dage efter.
 2. 2
  Forstå, at for at fremkalde flyve i dine drømme, du normalt nødt til at være opmærksomme på det faktum, at du drømmer. Dette er et fænomen kendt som klare drømme. Flying normalt kræver lave niveauer af klarsyn, hvilket betyder, at du kun kan være delvist opmærksom på, at du er i en drøm, ikke at du fuldt ud forstår, at du er faktisk i seng og sov.
  • Flying drømme er fremragende drøm emner for klare drømme som frivillig kontrol med en flyvende drøm er allerede en stærk funktion i sådan en drøm.
  • Læs Sådan lysende drøm for mere information.
 3. 3
  Mens du stadig er vågen, så prøv at holde opmærksomme på det faktum, at du drømmer, indtil du falder i søvn lammelse og til sidst sove. Holde din bevidsthed højt niveau før søvn kan og vil hjælpe dig med at forblive opmærksom på, at du drømmer, når du indtaster.
 4. 4
  Fortæl dig selv, at du drømmer, og tænke på en historie, der involverer flyvende. Din drøm skal efterligne historien i dit sind.
  • Hop og få lidt højere hver gang, indtil du kan flyve.
  • Step up usynlige trapper.
  • Giv dig selv at flyve med.
  • Materialisere en jet pack eller flyvende skateboard at bruge. Eller prøv at hoppe ud fra en høj bygning. Visualiser springe ud fra en vippe i himlen.
 5. 5
  Brug eksterne stimuli. I nogle tilfælde kan det være muligt at anvende eksterne stimuli til at ændre retningen af ​​en drøm. Én drøm investigator hævet eller sænket hospitalsseng drømmer forsøgspersoner og efter opvågning, nogle af dem rapporterede drømme om faldende eller flyvende. Det er klart, at pålideligheden af ​​denne metode er ikke sikker og endda mulighed for at gøre dette kan være en udfordring, medmindre du er mekanisk minded eller har en pligtopfyldende ven, der forbliver vågen og forsøger at hjælpe dig. Alle de samme, hvis du kan tænke på måder at manipulere din eksterne miljø sikkert, kan dette være en anden metode til at inducere flyvende drømme.
  • En nemmere ekstern stimulus er billedsprog. Nogle drømmere bruger billedsprog til at fremme drømme, såsom plakater eller billeder af genstande som raketter, fly,, faldskærme, drageflyvere, osv. Ser man på disse intenst, eller måske landskaber taget fra luften eller rummet, lige før søvn, kan være en anden måde at programmere din drømme sind.
 6. 6
  Fortolke dine flyvende drømme. Mens en lysende drøm er drevet primært af dig, drømmer om at flyve kan generelt have utallige fortolkninger og landskabet og tilhørende elementer vil have en indvirkning på den samlede fortolkning. Hvis du gerne vil fortolke en flyvende drøm, skal følgende foreslåede fortolkninger kunne være af interesse:
  • Hvis du har været flyvende i løbet af dagen, så er det nok et biprodukt af dine drageflyvning, helikopter eller lette fly oplevelse.
  • Flying drømme, har du stoppet af elledninger, eller du er knap nok i stand til at komme væk fra jorden, kan indikere, at noget, du forsøger at komme i gang i det virkelige liv er begrænset af din evne eller andre ting.
  • Flying frit og med stor fornøjelse kan indikere en bred vifte af, følelser og muligheder, såsom: virkelighedsflugt; vender fremtiden med tillid, komme i kontakt med dit indre selv (spiritualitet), der ikke længere bliver holdt tilbage af forudgående strabadser eller blokeringer.
  • Hvis du bruger en tingest til at flyve med, såsom en seng, stol, maskine osv., kan den foreslå, at mens du føler eventyrlystne, er du stadig enten forsigtige eller du ønsker at bevare sikre forbindelser med hjem og familie.
  • Flying drømme kan indikere en kompensation for følelser af underlegenhed i dagligdagen, eller som en mulighed for at komme på toppen af ​​ting, så du kan sortere dine prioriteter og vurdere, hvor tingene i øjeblikket står i dit liv.

Tips

 • Tror du kan gøre det, og ved hvordan man gør det. Fordyber dig i en verden af ​​klare drømme vil gøre din sandsynlighed for at drømme meget, meget højere.
 • Kig i spejlet ofte i drømme og det virkelige liv. I en drøm, vil dit ansigt næsten altid blive forvrænget på forskellige måder.
 • Vær tålmodig. Det tager en masse praksis, og for det meste involverer fordyber dig ind i kulturen i klarsyn.
 • Gennemføre daglige realitetstjek i dit liv. Det betyder, at under forskellige dele af dagen, holde dig opmærksom på, at du er i dit vågne liv. Gør dette ved at kigge på et ur og ser tilbage igen, fordi i en drøm, vil det aldrig blive det samme. Det kan se forvrænget eller har mærkelige egenskaber.
 • Det er bedst at være udenfor i langsom vind og en stærkt sollys måde dette stimulerer søvnighed. Vinden hjælper dig tror du flyver.

Advarsler

 • Hvis du er en søvngænger, kan drømme om at hoppe off noget være meget farligt, da du kan gøre det i virkeligheden. Søge lægehjælp, hvis du oplever søvne.
 • Prøv at tænke på din drøm som en historie, ikke som at tænke i nuet. Make up historien, som du går, og hvis alt går godt, vil dine drømme følge denne vej.
 • Hvis du hopper ud fra en bygning, og ikke ved, hvad du laver, så kan du falde og vågne op.
 • At flyve i drømme kræver faktisk at tro. Hvis du ikke helt tror du drømmer, eller at du kan gøre dette, vil du højst sandsynligt vågne dig op forsøger at gøre det.
 • Hvis en flyvende drøm ender voldsomt med et fald, kan det indikere en grad af usikkerhed i dit liv på trods af følelsen af ​​frihed flyvende bragte dig. Flying alt for langt og miste kontakten med virkeligheden er også en advarsel drøm.

Ting du behøver

 • Stille og komfortabel soveplads plads
 • Eksterne stimuli, hvis ønsket, fx plakater, modeller af flyvningen, osv.
 • Drømmetydning manual