Wkedk

Hvordan man kan påvirke dine drømme


Programmering, overtalelse, indflydelse eller dine drømme kan være en metode, hvorigennem du bevidst satte sig for at løse bevidste problemer ved at gøre brug af din underbevidsthed. Dreaming kan løse vores problemer ved at tilbyde os indsigt og rådgivning.

Brug drøm inkubation at påvirke en drøm kan indgå i en klare drømme øvelse eller (og nemmere end klare drømme), kan det være en øvelse i problemløsning i sin egen ret. Metoden i denne artikel handler om indstilling dig op til at drømme om noget, snarere end at kontrollere din drøm, når du drømmer. For sidstnævnte aktivitet se Googles artikel om klare drømme. I denne artikel vil du lære hvordan man programmerer dine drømme, så du kan kanalisere dem til at løse dit problem eller til at inspirere dig.

Steps

Hvordan man kan påvirke dine drømme. Tro på denne metode.
Hvordan man kan påvirke dine drømme. Tro på denne metode.
 1. 1
  Tro på denne metode. Hvis du ikke er overbevist om, at denne metode kan arbejde, kan du gøre tingene sværere for dig selv som dit bevidste sind kæmper for at gøre alt det problem tænkning, holder dig vågen i wee små timer om natten. Hvis du er villig til at give drømmen programmering en prøve, men det kan være en overraskende og opløftende oplevelse at forsøge at bruge dine drømme til at løse dine problemer.
  • Drømmen psykolog Deirdre Barrett mener, at det er muligt, at vores vågne sind ofte allerede har løst et problem, men at drømmen er den eneste måde at bringe den helt opmærksom på vores bevidsthed. Ser man på det på denne måde kan bidrage til at dæmpe eventuelle betænkeligheder du har om faldende ind i "mumbo-jumbo"! Hun ser også drømmer som "ekstra tænkning tid" hvor meget visuelle karakter af drømme, sammen med sin løse foreninger og svag vanvid, sætte os til at tænke på måder, der ikke er så indlysende, mens vi er vågne.
 2. 2
  Beslut om problemet eller uløste spørgsmål, der er af interesse for dig. Undgå at skabe en bunke problemer - dit problem med behov for beslutningen skal være noget klart definerbart som en aktuel og presserende problem for dig.
  • Hvis dit meget problem er, at du ikke kan udrede en gruppe af problemer, overveje at sætte denne bekymring frem som din oprindelige problem!
  • Problemer, du måske ønsker at spørge din underbevidsthed om bl.a. at finde ideer til at skrive om, eller at male, at finde måder at løse problemer i parforhold, finde inspiration til en kommende begivenhed, eller for noget, du har brug for at designe, løsning af problemer med studier eller arbejde, løse dit forvirrede følelser, osv. For eksempel, hvis du skal skrive en tale for virksomheden leder i morgen, og du ikke har en anelse om hvad jeg skal sige, så spørg din underbevidsthed til at give idéer, som du kan udvikle sig, når du er vågen.
  • Drøm psykolog Deirdre Barrett mener, at problemerne med behov for visualisering kan være den mest ideelle til at bede om at blive løst af en drøm (for eksempel og malerier eller design), sammen med svar, sorteper konventionelle visdom, også kendt som "outside-the- box "tænkning.
 3. 3
  Forud for at gå i seng, så spørg dit sind mentalt at arbejde på dette problem, som du sover. Vær sikker på at bede om en løsning eller nyt perspektiv på problemet.
  • Hvis det foretrækkes, eller i tillæg til at spørge dit sind, kan du skrive ned, hvad du ønsker at drømme om i din drøm tidsskrift eller på papir. Hvis det hjælper, gør det en visuel øvelse ved at tegne billeder til at uddybe, hvad du ønsker. Dette trin er ikke nødvendigt, men det hjælper nogle mennesker til at overføre problemet til noget mere konkret.
 4. 4
  Beslut hvilke fremgangsmåde fungerer bedst for dig. Nedenfor er der to metoder, der tilbydes for "programmering" eller påvirke din drøm. Begge er lige gyldige, er det bare, at de er forskellige tilgange, og det vil afhænge af dig, hvilke fungerer bedst, så lidt trial and error kaldes for når du først begynder at lære at programmere eller kontrollere indholdet af dine drømme. Der er fortalere og modstandere af begge metode!

Metode 1: at sætte alle tanker ud af dit bevidste sind

 1. 1
  Lægge alle tanker problem i din bevidsthed. Andy Baggott siger, at det er meningsløst at holde sæsons over det problem i dit sind, hvis du kommer til at overlade det til det underbevidste til at løse. En af farerne ved at fortsætte med at arbejde gennem problem i din vågne tilstand er, at du sandsynligvis vil fortsætte at tænke, har svært ved at få til at sove, og vil have en dårlig nats søvn og vågne op unrefreshed. I stedet anbefaler han, at du lægge alle tanker om det problem, som du søger en løsning og tillid underbevidstheden til at samle op på at løse det, som du sover. Når du har bedt dit sind til at løse problemet, mens du sover, så prøv disse distraktioner før sove:
  • Læs en bog, du nyder.
  • Skriv et digt eller nogle linjer af en skriftlige arbejde. Eller skrive et brev til en ven.
  • Tal med en anden om andet end problemet.
  • Tilbring tid med dine eller læse en godnathistorie til et barn.
  • Prøv at undgå noget over-stimulerende før sove, såsom TV, film, videospil, etc., eller du risikerer drømmer om disse i stedet.
  • Mind dig selv, at hvis du ikke allerede har kommet med et svar, over-tænker det vil ikke ændre noget. Hav tro og tillid i din underbevidsthed.
 2. 2
  Gå til at sove. Læg dig ned og slappe af. Lægge alle tanker om problemet og søge søvn.
  • Sørg for, at du er komfortabel, herunder have Værelset varm eller kold nok, frisk sengelinned, og hvis du kan lide blød musik på vågeblus ved, overveje at spille lidt før sove. Hvis du deler din seng med en anden, bede om, at de enten sover på samme tid som dig, eller ikke forstyrre dig med lys eller støj, hvis de kommer senere i seng end dig.
  • Visualiser noget positivt og smukt før sovende - en tur på en strand, en favorit campingtur, etc.

Metode 2: fokus på problemet før sovende

 1. 1
  Læg dig ned, slappe af og tænke grundigt over det problem, du gerne vil løst, eller den inspiration, du søger.
  • Undgå ængstelige tanker.
  • Tænk enkle tanker såsom "Jeg vil gerne nyttig indsigt i, hvordan at forbedre mine køretider" eller "Jeg vil gerne nyttig indsigt i, hvordan at forbedre mine chancer for at få et raise på arbejde".
 2. 2
  Luk øjnene og forestil dig vigtige billeder til din drøm. Hvis der ikke vises, læse dine programmering beskeder igen (hvis du skrev dem ned), eller tænke tilbage gennem dem. Forestil lyde i baggrunden, hvad du ser, føler, etc.
  • Tænk på, hvad du ønsker at drømme om fra den første person synspunkt. Forestil dig, hvad det vil virke, som gennem dine øjne.
  • Tænk på dialog og lyde, som du forventer at høre i din drøm, indtil du hører dem i dit sind.
  • Tænk hårdt, men opretholder en rolig kropsholdning. Bliv ikke anspændt. Bare slap af.
 3. 3
  Gå til at sove med disse billeder og lyde i dit hoved.

Afkodning din drøm

 1. 1
  Vække den næste morgen og drej til drøm tidsskrift samme. Nedskriv dine drømme minder. Det er ligegyldigt, hvad drømmen var, holde skrive så hurtigt som du kan, fordi drømme er en del af vores korttidshukommelse. Få alle husket materiale ned, og du kan analysere det kort.
  • Gå over drømmen. Hvilke ideer og tanker har det præsenterede dig med?
  • Hvilke praktiske løsninger kan du trække fra din drøm?
  • Er der bestemte billeder, der skiller sig ud og har en slags resonans for dig?
  • Hvis du finder løsninger, eller delvise løsninger, skrive dem helt ud eller trækker dem, og derefter anvende dem til dit problem, eller blive inspireret af dem.
 2. 2
  Hold praktiserer denne aktivitet, indtil det bliver nemmere. I begyndelsen kan det være både svært at overbevise dig selv at stole på dit underbevidste nok til at løse dine problemer, og det kan være et stykke tid, før dine "Programmering" resultater i frugtbare og indlysende løsninger. Jo mere, du bliver ved at prøve dette, dog kan større en kreativ løsning kilde dreaming bliver for dig.

Tips

 • Prøv at sove i et roligt område med ingen distraktioner overhovedet.
 • Husk fine detaljer, da de er vigtige.
 • Du vil måske ikke være i stand til at påvirke dine drømme for en tid, men holde prøver
 • En nem måde at indse, at du drømmer, er at, før du går i seng, tegne et symbol på din hånd. Som du falder i søvn, tænker "Når jeg ser på mine hænder, vil jeg indser jeg drømmer." eller noget lignende. Hvis du vågner op og indser det ikke virker, så prøv igen. Til sidst vil du tænke på din drøm, "Min hånd!" og Klare drømme skal begynde.
 • Afspil musik er forbundet med din drøm stille.
 • Prøv at have en symbol på dit loft eller i nærheden af ​​din seng, som du nemt kan få adgang til. Stirre på det i et par minutter, før du går i seng, og stirre på det i et par minutter, når du vågner. Dette kan hjælpe dig med at huske dine drømme bedre / oftere.
 • Læs din drøm tidsskrift ofte.
 • Lå i stilhed og mørke længe før du er klar til at falde i søvn, i denne tid udspiller sig en dagdrøm i dit sind og langsomt glider ud.
 • Hvis dette sker, når du husker dine drømme, kan du lysende drøm.

Advarsler

 • Hvis du forsøger at koncentrere sig, når du falder i søvn, kan du holde sig vågen. Pointen med de førnævnte aktiviteter (at skrive det ned, osv.) er, at din underbevidsthed er den ting, du ønsker at være optaget af, hvad du ønsker at drømme om. Hvis du har tendens til at være den type, der forbliver vågen og bekymringer, prøv først foreslået metode alene.
 • Husk! Det er en drøm, kan noget fysisk skade dig i dine drømme.
 • Forsøg ikke for hårdt, eller du får en stor hovedpine!
 • Ikke alle er overbevist om, at drømme løse problemer. Hvis de metoder, der ikke fungerer for dig, måske er du ikke afstemt til at løse problemer på denne måde, eller måske, har det aldrig kommer til at gel med dig. Du kan få trøst læsning Domhoff arbejde, da han ikke abonnerer på drømmen som problemløser teori.

Ting du behøver

 • Komfortable soveværelse og seng
 • En drøm tidsskrift