Wkedk

Sådan gør ingenting

Har du brug for at skære tid ud af din dag til at være stille? Her er hvordan man kan stoppe en gang imellem og bare gøre ingenting.

Steps

Sådan gør ingenting. Find et roligt, privat sted.
Sådan gør ingenting. Find et roligt, privat sted.
 1. 1
  Planlæg stille tid. Uanset om det er en time, en dag, en uge, en måned eller et år med at gøre noget, annullere alle dine aftaler for den pågældende blok af tid. Hold din udnævnelse, og ikke flage ud på at gøre noget. At afsætte nogle fri tid til at gøre noget på en regelmæssig basis er meget sundt for dit sind, krop og følelsesliv, især hvis du opdager, at du virkelig er iført dig tynd.
 2. 2
  Find et roligt, privat sted. Gå et sted du kan slippe for presset, der normalt tynger dig. Dette kan være dit soveværelse, i baghaven, eller en lokal park. Hvis du bor i en lille lejlighed, der er afsat et hjørne af en større værelse med gulv puder, en blødt duftende stearinlys og måske en hyggelig kast. Hvor det er, sørg for du kan føle sig godt tilpas og rolig.
 3. 3
  Indstil en alarm af en slags til at gå ud, når din "ingenting" tid er forbi. På den måde behøver du ikke nødt til hele tiden at se på og tælle minutterne, og du vil være i stand til at fokusere mere fuldt ud om at gøre noget.
 4. 4
  Afbryd. Sluk din mobiltelefon, arbejdstelefon, PDA, Blackberry, computer, radio, tv, iPhone og andre midler til at sende eller modtage opkald eller beskeder. Disse distraktioner vil kun holde dig fra at nyde ingenting.
 5. 5
  Sidde ved dig selv. Mærk vinden, solen på dit ansigt, stolen røre din bund. til lyden af ​​træerne, kvidrende fugle, vand flyder. Må ikke tænke på fortiden eller fremtiden. Undgå fristelsen til at tænde for tv'et, skrive en note til dig selv, få en bid at spise, eller noget andet. Det eneste du skal gøre er at gå på toilettet (om nødvendigt).
 6. 6
  Lær at meditere. Ryd dit sind af alle tanker om arbejde, bekymringer, familie osv. ved blot at lade dem gå. Gør dette ikke kun giver din krop til at gøre noget, men dit sind så godt. Men vær ikke bekymret, hvis du bolig på tingene alligevel. Frigørelse af ens sind er faktisk meget svært at mestre, og ofte kræver stor disciplin (buddhistiske munke, for eksempel, dedikere hele deres liv til at befri deres sind). For nu, kaste dine bekymringer så meget som du kan og svælge i at føle lettere og mindre belastet.
  • Find en meditativ aktivitet. Nogle mennesker finder det lettere at undgå bekymrende tanker, hvis deres sind er fokuseret på en rote aktivitet. Prøv at arrangere en zen-have, eller deltage i en repetitiv aktivitet såsom hækle. Vær opmærksom på kun, hvad dine hænder gør, og ikke tillader andre tanker at bryde ind.
 7. 7
  Øv progressiv muskelafspænding. Denne proces kan hjælpe dig med at opnå dyb afslapning, mens du gør noget. Fokus på afslapning hver muskel gruppe, fra dit ansigt til dine fødder, langsomt og med regelmæssige, selv vejrtrækninger.
 8. 8
  Genoptage dine normale aktiviteter langsomt. Når din tid til at gøre noget er overstået, forsigtigt igen fordybe dig i din sædvanlige rutine. Gå tilbage til arbejde i en let tempo, eller skifte telefonen, computeren eller andre enheder tilbage på én efter én. På bagsiden af ​​dit sind, så prøv at bevare nogle af den fred, der fulgte med at gøre noget.

Tips

 • Husk, der er ingen skyld i at give dig selv nogle private nedetid. Hvor ofte du ikke gør noget, er op til dig, men det skal være en foryngende oplevelse.
 • Når du bliver god til at gøre noget, kan du bruge denne nye fundet tid og energi til at tænke på ting, i stedet for. Dette ville ikke være at gøre "ingenting", men tænker samtidig lukke ud i verden. At fokusere på én ting denne måde vil hjælpe dig til at koncentrere sig bedre end at have dit sind zoom over en million tanker i minuttet.

Advarsler

 • Hvis du er opbrugt, mens du forsøger at gøre noget, kan du ende med at falde i søvn. Hvis dette sker, kan du overveje at tilføje mere søvn til din daglige rutine.
 • Ved første du måske føle sig nervøs, trist, og rastløs. Prøv at slappe af og forstå, at gøre noget ikke betyder, at du bliver uproduktive eller uansvarlig. Husk, at du gør dette for at klare dit sind og i sidste ende forlænge dit liv, så du vil have endnu mere tid. I sidste ende vil sætte tid afsat til at genoplade batterierne gøre dig mere produktiv, kreativ, og mere i stand til at koncentrere sig i det lange løb, og det er meget godt for arbejde, skole eller andre områder af dit liv.