Wkedk

Hvordan man kan stoppe druk

Selv om det kan synes som en temmelig harmløs tidsfordriv, druk har sundhed og velvære konsekvenser, der gør det langt fra sikkert. Binge drinking er den handling at drikke en masse alkohol i løbet af en kort periode, såsom fem eller flere genstande i træk for mænd eller fire eller mere for kvinder. Det kan også henvise til en ældre betydning drikke en masse i løbet af flere dage eller uger. Mens en person ikke kan bemærke tegn på beruselse ved første afhængig af vægt, højde, alder og erfaring, at definitionen stadig gælder, uanset subjektive observationer om at kunne "klare" med druk. Spørgsmålet er virkelig en af ​​sundhed og sikkerhed, fordi druk kan være skadeligt for dit helbred og velvære på lang sigt og kan udsætte dig og andre for risiko for personskade eller endog dødsfald.

I denne artikel vil du finde tips til at hjælpe dig selv overvinde ønsket om at binge drikke. Du vil også lære at nærme drikke mindfully - med mådehold.

Steps

Hvordan man kan stoppe druk. Vær opmærksom på de sundhedsmæssige konsekvenser af druk.
Hvordan man kan stoppe druk. Vær opmærksom på de sundhedsmæssige konsekvenser af druk.
 1. 1
  Vær opmærksom på de sundhedsmæssige konsekvenser af druk. Opad til problemer druk kan medføre, er en vigtig del af at gøre en klar beslutning om at overvinde druk. Nogle af de mere almindelige sundhedsmæssige problemer, der kan opstå fra druk omfatter:
  • Kort sigt: Tømmermænd, kvalme, rysten, opkastning, hukommelsestab, skade på dig selv og alkohol forgiftning. Desuden kan nedsat dømmekraft føre til dårlige beslutninger, der giver dig og andre med risiko for skader og død, såsom spirituskørsel eller gå på en høj mur tænker du uovervindelig. Regelmæssig druk kan føre til overvægt og har højt blodtryk i løbet af kort tid.
  • Langsigtet: Fysisk og psykisk afhængighed af alkohol (afhængighed eller alkoholisme), eller i det mindste, sædvanligt druk, hjerne og leverskader, risiko for mund, spiserør eller svælg kræft, øget risiko for neurologiske lidelser, hjerteproblemer, impotens, følelsesmæssige og psykiske problemer såsom depression og forhold og arbejdspladsens problemer. Selv moderat indtagelse kan øge chancerne for at få brystkræft (3-6 drinks ugentligt).
  • Relaterede farer: Mulighed for ubeskyttet sex møder, skam og forlegenhed, mister venner, mister penge, etc.
 2. 2
  Vide, hvad der kan udløse druk, så du kan bo mere opmærksomme på tilstedeværelsen af sådanne triggere, når du bliver konfronteret med dem. Trykket eller ønske om at binge drikke kan opstå på en række måder, såsom:
  • Være til en fest, hvor der er masser af alkohol og masser af mennesker drikker
  • Nysgerrighed på, hvad det føles at drikke en masse hurtigt
  • En tro det vil føle sig godt
  • Sculling konkurrencer og drikke spil
  • At være en del af runder eller "shouts", som kører på over mange timer
  • Ikke at være travlt med noget andet end at drikke, nemlig drikke er i fokus
  • Følelse genert, sårbar eller ude af stand til at sige nej til tilbud om drinks
  • Føler dig stresset, ulykkelig eller deprimeret og ønsker at "drukne" følelserne
  • Ønsker at se cool og holde op med "i" crowd eller forsøger at imponere ældre
  • Tænker, at en hel masse drinks en gang om ugen ikke er skadeligt (det er, det er forkert selvretfærdighed).
 3. 3
  Vide, hvad en standard drink er. Hvert land har et fast beløb for standard drinks, med den almindelige forståelse af, at mellem 1-4 standard drinks om dagen er alle en person bør forbruge, afhængig af køn, alder osv. (og afhængig af hvad en standard drink er i dit land). Ved at holde sig til en standard drink og den daglige foreslåede kvoter, vil du undgå druk. Vær dog opmærksom på, at drikkevarer er ikke altid tjent i faste beløb og kan indeholde meget mere alkohol end du tror. Du bliver nødt til at spørge serveren, hvis drikken er en standard tjene, hvis det ikke er klart. Og selvom der er anbefalinger til et dagligt beløb, skal du stadig tage hensyn til dine egne unikke reaktioner på alkohol og holde sig til dine egne grænser.
 4. 4
  Overvej, om du er druk. Hvis du indtager mere end det dobbelte af de almindelige drikkevarer anbefales af din lands sundhedsmyndighed hver drikke session, så er du druk. Andre tegn på, at du er druk omfatter:
  • Du drikker at få drukket
  • Du drikker hurtigt
  • Du har svært ved at modstå flere drikkevarer under en drikke session.
 5. 5
  Drik langsomt. Kun tage et par slurke af din drink på det tidspunkt. Drik ikke flere drinks i en time. Din krop absorberer alkohol mere end 90 minutter efter din sidste tår, så du kan ikke indse det samme, hvordan det vil påvirke dig. Hvis du er fristet til at drikke mere, undgå at købe alkoholiske drikke eller acceptere drikke tilbud fra andre.
 6. 6
  Start med at drikke en sodavand eller andre ikke alkoholholdige drikkevarer. Hvis du starter med at drikke en sodavand i stedet for at drikke en alkoholisk drik først, vil du reducere chancen for at du får drukket hurtigt. Derefter intersperse din alkoholiske godtgørelse med flere ikke-alkoholiske drikkevarer under lejligheden.
  • Hold styr på dine drinks. Når du når grænsen, stoppe med at drikke alkohol.
 7. 7
  Gå ud med en ven, der ikke drikker, eller som har lignende lave grænser i tankerne. Du kan minde hinanden om, hvor meget du ønsker at drikke (fortælle hinanden din "grænse"), og tage en pause sammen og drikke en sodavand i stedet. Har mindst to af du villig til at sige nej til at drikke mere gør det nemmere at modstå ethvert socialt pres.
 8. 8
  Drik ikke på tom mave. Spise før du går ud, vil mindske din lyst til ned alkoholiske drikke for hurtigt. Når ude, undgå at spise salte snacks, fordi disse kan øge din tørst. Selvfølgelig, hvis du er parat til at slukke, at tørst med bare vand så er du fri til at spise dem!
 9. 9
  Begræns mængden af penge, du har på dig og efterlader dit kreditkort derhjemme. Tage en vis mængde penge med dig, hvis du går ud og holde dig til dette beløb. Når det er brugt, kalder det en dag eller nat og blot have vand for resten af ​​tiden.
 10. 10
  Undgå at drikke runder eller råber, medmindre du kan modstå alkohol til dit eget valg. At blive involveret i disse kan være en åben invitation til at drikke for meget, hvis du ikke er i stand til at sige "bare en OJ tak". Hvis du stadig ønsker at deltage i dem, viser et eksempel ved klart at fortælle folk, du ønsker noget ikke-alkoholiske, du kan bare frigøre andre mennesker, der vil også gerne tage en pause fra konstant alkohol under sessionen.
 11. 11
  Hold dig væk fra alkoholsodavand. Alkoholsodavand indeholder en masse sukker, så de smager og drikker ligesom sodavand. Især de unge forført af sødme af disse og kan alt for let drikker dem på kort tid, uden at indse, at de drikke indeholder et højt niveau af alkohol. Vær forsigtig, når du drikker dem, fordi dette høje niveau af alkohol kan gøre dig alvorligt beruset og syg.
 12. 12
  Bo optaget. En stor grund til løbende at drikke af det, der er foran dig er mangel på aktivitet og siddende eller stående ved siden af ​​en drink. Hvad ellers er du tilbøjelig til at gøre, hvis du ikke er ved at flytte om eller deltager i noget? Dancing, tale, spille pool eller dart, etc. kan alle holde dig beskæftiget over at drikke. Når du fjerner alkohol som fokus, du er mindre tilbøjelige til at drikke så meget.
  • Dans en masse, når du går ud. Det holder dig aktiv, og du er mere tilbøjelige til at have vand for at holde dig opdateret.
 13. 13
  Husk, at alkohol, mens socialt tolereret som en rekreativ stof, er ​​ikke en konkurrence, ej heller er det en måde at se cool. Tidskrævende det tankeløst er en måde at skade dig selv, i sidste ende, alkohol bider tilbage og fjerner din evne til at træffe fornuftige afgørelser og til at forblive i kontrol over dig selv. Du har et valg til at drikke det mindfully eller lade dig blive påvirket af socialt pres. At sige, at du føler dig forpligtet eller tvunget til at deltage i druk er bare en undskyldning for ikke at tænke dette igennem korrekt.
  • Tænk over, hvordan beruset mennesker synes at dig. I det hele taget almindelige adjektiver anvendes til dem, der drikker for meget omfatter krigeriske, støjende, uhøfligt, sårbare, usoigneret, tankeløs og out-of-control. Er det de slags etiketter, du ønsker, at andre anbringelse på dig, når du binge drikke?
 14. 14
  Modstå presset, som du kan føle fra dine drikke venner. Accepter, at du sandsynligvis til at blive presset, hvis du har venner, der indtager en masse alkohol. Men prøv at se tingene fra deres perspektiv snarere end at give i. Først, de er godt klar over den hærgen af ​​druk, men de er ofte lige så ØNSKER, at de ikke er alene i deres druk. For det andet, de sandsynligvis tror, ​​du ikke har så god en tid som dem, hvis du ikke deltage i. Fortæl dem, at du er glad nok allerede uden mere alkohol, og at du er ivrig efter at tage sig af dine egne behov. Husk, det er din krop og liv, ikke andres. Du kan også hjælpe dem ved at foreslå at de lette op lidt for, det er bedre at høre det fra en ven. I sidste ende, hvis dine venner ikke kan lide dig for at beslutte at forblive ædru, så er de ikke rigtige venner, og du er bedst off genovervejelse den virksomhed, du beholde.

Tips

 • Binge drinking er også kendt som "drikker for at få beruset" og "få smadret".
 • Mens ikke alle, der binge drikke er alkoholiker, undertiden druk er et tegn på alkoholisme. Hvis du finder dit liv bliver negativt påvirket af alkohol, men kan ikke stoppe druk så du kan være en alkoholiker. Hvis du er bekymret for, at din druk er vokset til mere end en dårlig vane eller lejlighedsvis overindulgence, så det anbefales, at du søger efter nogle reelle hjælp.

Advarsler

 • Må ikke køre bil, når du er beruset. Være ansvarlige og kalde en kabine, eller endnu bedre - forblive ædru!