Wkedk

Hvordan til at grine

Ønsker du at obligation med en ny gruppe af mennesker? Du kunne dække alle dine tøj i lim, eller, hvis du er på et budget, kan du bare grine med dem. Hvis du nogensinde har været den eneste person i en gruppe, der ikke får en joke, har du sikkert allerede ved, at latter er kritisk vigtigt at succesfulde sociale interaktioner. Forskere har fundet, at den gensidige latter hjælper folk til at føle sig godt tilpas omkring hinanden, og griner, når andre griner gør de andre, mere tilbøjelige til at acceptere dig ind i deres gruppe. Hvis du har et ekstremt højt eller en meget irriterende grin, og det er pinligt for dig til at grine, så fortvivl ikke: alle har forskellige griner. Bare prøv ikke at genere andre.
Hvad mere er, forskning tyder på, at latter virkelig kan være den bedste medicin, latter giver en energisk træning til at stramme din mave og styrke dit hjerte, og regelmæssig latter kan styrke dit immunforsvar. Heldigvis kan bare om alle grine. Bare i tilfælde af du har brug for nogle pejlemærker, selv om, er du kommet til det rette sted.

Steps

Hvordan til at grine. Tænk på noget du finder morsomt.
Hvordan til at grine. Tænk på noget du finder morsomt.
 1. 1
  Tænk på noget du finder morsomt. Ikke overraskende, den nemmeste måde at grine er at tænke på noget, som du personligt finder meget morsomt. Det synes en no-brainer, men det kan være nyttigt for de lejligheder, hvor alle, men du er griner en vittighed. Hvorfor ville du ønsker at grine, bare fordi andre griner? Laughing sammen med en eller flere personer viser, hvordan du nødt til at underholde dig selv.
 2. 2
  Smile. Hvis du ønsker at fake... is, oprette et grin, start med et smil. Forskere har fundet, at ægte latter næsten er ledsaget af sammentrækning af omkring 15 ansigtsmuskler, hvoraf de fleste er det samme, du bruger, når du smiler. Husk at smile med dine øjne samt din mund. Smilende ikke kun er en del af den naturlige grine refleks, og det kan faktisk sætte dig i bedre humør og gøre dig mere tilbøjelig til at grine.
  • Smilende har vist sig at gøre du føler dig godt, og derfor et smil forud latter, som du er nødt til at føle sig godt, før du grine.
 3. 3
  Laugh på et passende tidspunkt. Ægte griner næsten altid begynder i slutningen af ​​en sætning eller en sætning. Det vil sige, at de ikke afbryder indtalte sætninger, men snarere punktformet tale, når højttaleren normalt ville pause til at trække vejret, eller starte en ny tanke. Du har sikkert bemærket, at stand-up komikere, for eksempel, pause på bestemte tidspunkter under eller efter deres vittigheder. Disse er rum for latter, og hvis en komiker havde lungekapacitet og frækhed til at levere en to-minutters monolog uden nogensinde at holde pause, er det meget muligt, ingen ville grine, uanset hvor sjovt rutinen var.
 4. 4
  Match dine vokaler. En typisk latter består af korte vocalizations, hver med den samme vokallyd. Så for eksempel, "ha ha ha" vil lyde som en normal griner, som vil "bo ho ho", men "ha ho ha" bare lyder underligt. Og slags skræmmende.
 5. 5
  Gang dine vocalizations. Forskning viser, at de enkelte vocalizations der udgør en "naturlig" griner er omkring 210 millisekunder fra hinanden. Præcisionen af ​​denne statistik er ubrugelig, fordi det varierer omkring fire pr sekund, og komikere har gjort nar af grænserne i maskingevær tempo.
 6. 6
  Føl det i din mave. Du har fået din timing og vokaler ret, men hvis du bare sige "ha ha ha" folk er tilbøjelige til at tro, at du enten stammen eller spottende dem. Hvis dette ikke er den ønskede effekt, så husk at vedvarende eller hyppige latter er en bevist måde at styrke og tone dine mavemuskler. Årsagen er naturligvis, at et godt grin bruger disse muskler til ret kraftigt udvise korte byger af luft. Øv dette ved at gøre dit bedste mave griner-det behøver ikke nødvendigvis at være højt-i et minut. Du vil føle brænde. Du ønsker måske at blive siddende, hvis du prøver dette, men er som latter præget af uregelmæssig vejrtrækning og er faktisk svarer til gisper efter luft.
 7. 7
  Taper din latter. Den typiske griner starter relativt højt og derefter tilspidses gradvist slukket. Selvom dette ikke altid er tilfældet, griner at stigningen i mængden, eller at stoppe brat generelt mistænkelige. Og husk, griner viser folk, at du er glad. Så har det sjovt med det, og ikke bekymre dig om, hvad folk tænker på din latter. Alle har hans / hendes egen unikke grine, og alle vil elske at høre din!
 8. 8
  Se en af dine favorit komedier, eller spørg dine venner til en sjov film, de har set for nylig. Du kan gå se det med dem for flere grin.
 9. 9
  Tal om noget munter eller sjove. Når din ven fornærmelser læreren, eller når din søster minder dig om den tid, hun gjorde noget morsomt.

Tips

 • Har din egen sans for humor også. Lav din egen joke-noget, der virkelig er sjovt for dig.
 • Du behøver ikke at grine af alt det, andre siger.
 • Selv om den bedste griner er generelt fra en person, er det nyttigt at gå online og søge efter sjove citater, vittigheder, billeder, historier osv.
 • Sørg for, at den måde, du griner er acceptabel for andre ved at kigge rundt, mens du griner. (Hvis ja, godt. Hvis ikke, arbejde på det.)

Advarsler

 • For meget "latter" kan få folk til at tro, at du har alvorlige psykiske problemer.
 • Som det er tilfældet med andre former for kropssprog, er det svært at forfalske latter, og hvis du er overbevisende, kan folk mistanke om der er noget falsk om dig. Ofte griner højere end der kan håndteres, som vi ofte gør samtidig faking latter, resultater i en stor hoste forlader din hals i en næsten 'kvalt' tilstand. Bedre være original end være ked af.
 • Følg altid råd hos din læge, og hvis du nogensinde oplever smerte eller ubehag, mens griner, især hvis ubehaget fortsætter, efter at du er holdt op griner, skal du kontakte din læge straks.
 • Mens forskere mener, at latter har en lang række sundhedsmæssige fordele, er det ikke anbefales for nogle mennesker, som dem, der for nylig har haft visse operationer eller dem med visse medicinske tilstande. Sommetider folk grine ad nyser eller hikke, men efter operationen kan enten forårsager svær stønner, der kan virke sjovt for uskyldig tilskuer, men ikke til den stønnende: "` Hic 'awnh-aaaawnh-aah-AWH ".
 • Nogle vittigheder online indeholder pornografisk indhold.