Wkedk

Hvordan man kan sænke dine chancer for at få kræft

Der er mange faktorer, der går ind i at forårsage kræft i en person. Genetik er en stor faktor, fordi det har vist sig, at kræft kører i en familie. Hver type kræft har en anden risikofaktor. Leve en sund livsstil, men vil reducere dine chancer for at få kræft.

Steps

Hvordan man kan sænke dine chancer for at få kræft. Undgå potentielt kræftfremkaldende stoffer såsom formaldehyd (findes i bilos og fugemasse produkter) benzen, asbest og mange andre.
Hvordan man kan sænke dine chancer for at få kræft. Undgå potentielt kræftfremkaldende stoffer såsom formaldehyd (findes i bilos og fugemasse produkter) benzen, asbest og mange andre.
 1. 1
  Undgå potentielt kræftfremkaldende stoffer såsom formaldehyd (findes i bilos og fugemasse produkter) benzen, asbest og mange andre. For det meste, så prøv at undgå bil dampe og lignende luft urenheder. En regering godkendt liste over kræftfremkaldende stoffer kan findes i kilder og citater.
 2. 2
  Brug ikke tobak. Ikke rygning er en af ​​de vigtigste sundheds-beslutninger, du kan gøre. Det kan reducere din risiko for flere kræftformer, herunder lunge, spiserør, strubehovedet (larynx), mund, blære, nyre, bugspytkirtel, livmoderhals og mave. Hver gang du ryger en cigaret, du inhalerer mere, at 60 stoffer, der kan forårsage dine celler til at blive til kræft
 3. 3
  Få flere D-vitamin. Nylige undersøgelser viser, at folk med masser af D-vitamin i blodet er fire gange mindre sandsynlighed for at udvikle kræft. Den korrekte dosis af D-vitamin er stadig diskuteres, og nogle forfattere foreslår så meget som 4.000-5.000 IE per dag for at modtage det fulde udbytte af vitamin D. (Selvom sørg for ikke at overskride langt dette beløb, da du kan overdosere vitamin D)
 4. 4
  Spis en bred vifte af sunde fødevarer. Selvom dette ikke er en garanti, kan en sund kost reducere din risiko for at få visse typer kræft. Ifølge Mayo Clinic, er omkring 30% af alle kræfttilfælde relateret til spørgsmål om ernæring, herunder fedme.
 5. 5
  Spis en overflod af fødevarer fra plante-baserede kilder. Spis mindst 5 portioner frugt og grønt hver dag. Også, spise fuldkorn og bønner. Grøn og mørk gul grøntsager, bønner, sojabønner produkter grøntsager såsom broccoli, rosenkål og kål kan medvirke til at reducere din risiko for tyktarms-og mave kræftformer. Køb frugt og grønt økologisk dyrkede. Ikke-økologiske frugter og grøntsager, der har en tynd hud absorberer pesticider. Disse pesticider kan forårsage kræft.
 6. 6
  Begræns mættet fedt. Valgte fedtfattig eller fedtfri fødevarer. Højt fedtindhold kost kan øge din risiko for kræft i prostata, colon og livmoder. En måde at begrænse dit indtag af mættet fedt er at begrænse dit forbrug af kød og omfatter mere meatless måltider i din kost. Meatless mandag er en national offentlig sundhedskampagne er forbundet med Johns Hopkins School of Public Health, der tilskynder folk til at opgive kød en dag om ugen til at sænke deres risiko for hjertesygdomme, visse kræftformer, fedme og diabetes.
 7. 7
  Forblive aktive og opretholde en sund vægt. Forskning tyder på, at udøve regelmæssigt også kan spille en rolle i forebyggelsen af ​​kræft og andre sygdomme. Fedme er en risikofaktor for visse kræftformer, så det er vigtigt at opretholde en sund vægt for din højde, alder, køn osv. Fysisk aktivitet, sammen med en sund kost, kan hjælpe med at nedsætte din risiko for visse former for kræft. Prøv at være fysisk aktiv i 30 minutter eller de fleste dage i ugen. En undersøgelse har vist sidder i lange perioder, kan sætte dig i højere risiko for visse kræftformer.
 8. 8
  Beskyt dig mod solen. Hudkræft er en af ​​de mest almindelige former for kræft og også en af ​​de mest forebygges. Undgå at blive udenfor i den tid, hvor solen er stærkest. Hvis du skal være udenfor, dække op med solcreme, hatte og solbriller og ophold i skyggen.
 9. 9
  Få dine vaccinationer. Visse kræftformer er forbundet med infektioner, der kan forebygges med skud. Hepatitis B kan øge din risiko for leverkræft og HPV (Human papillomavirus) kan føre til livmoderhalskræft. Vær sikker på at tale med din læge om, hvad der er rigtigt for dig.
 10. 10
  Se din læge regelmæssigt og få screenet. Dette kan føre til tidlig påvisning og øge din chance for vellykket behandling.
 11. 11
  Reducere stress. Forskere observerer stressede satser er i højere risiko for kræft.
 12. 12
  Undgå sukker. Overskydende sukker og kulhydrater har været knyttet til brystkræft og al kræft selv gennemgår en fermentering lignende proces, der kræver overskydende glucose at trives.
 13. 13
  Drik masser af vand. Ioniseret alkaline vand fra en vand ionizer menes af mange læger og forskere til at bidrage til et alkalisk internt miljø, hvor sygdommen ikke kan trives. Det anbefales, at du drikker et minimum af halvdelen af ​​din kropsvægt i ounces dagligt.
 14. 14
  Spis en kost høj i anti-oxidanter som beta-caroten, C-vitamin og E-vitamin.
 15. 15
  Eliminer hærdede fedtstoffer. Undgå helt fedt, der er blevet kemisk ændret, hvilket giver såkaldte trans-fedt. Denne type fedt er ofte fundet i margarine, kager, snacks, fastfood og andre pre-made mad.
 16. 16
  Gør grønne grøntsager del af hvert måltid. Snack på rå grøntsager, især de korsblomstrede ettaller (kål, broccoli, osv.
 17. 17
  Især omfatter røde frugter som jordbær, kirsebær og tomater i din kost, da de indeholder kemikalier fyldt med anti-oxidant lycopen.
 18. 18
  Få dit hjem testet for radon (selv hvis hjem er ny). Dette kan reducere risikoen for at få lungekræft. Radon nå 4 picocuries eller højere bør løses af en certificeret radon afbødning entreprenør hurtigst muligt.

Alternative & unsourced tips

 • Sørg for at du får nok calcium.
 • Begynde at spise hør. Hør frø indeholder to cancer-forebyggende forbindelser: omega-3 fedtsyrer og lignaner, som kan reducere din risiko for brystkræft og tyktarmskræft. Tilføj hør frø til din morgenmadsprodukt. Du kan også bruge hørfrø måltid, som du kan købe eller butikken eller gøre på egen hånd med en kaffemølle. Hørfrømel blander godt i smoothies eller du kan drys det over yoghurt og korn.
 • Spis andre anti-cancer næringsstoffer: Selen, Acidophilus, hvidløg og grøn te.
 • Øvelse i mindst 30 minutter hver dag. Fysisk aktivitet kan reducere din chance for at få visse typer af kræft med mindst 50%. Vælg en fysisk aktivitet, som du nyder.
 • Skær ned på alkoholforbruget. Indtagelse af alkohol kan føre til ændringer i din krop, som kan føre til kræft. Tal om, hvordan alkohol kan påvirke dig med en sygeplejerske eller læge.
 • Brug ikke nogen form for tobak. Hvis du gør røg, så prøv at holde op. Hold forsøger! Det er muligt. Over 1.000 europæere afslutte til gode hver dag.
 • Må ikke gøre fødevarer eller drikkevarer er kendt for at indeholde kræftfremkaldende stoffer. Må ikke gøre te eller root-øl fra rødderne af Sassafras planten, da disse indeholder safole som kan være kræftfremkaldende. Begræns din brug af Muskatnød, da safole er en mindre bestanddel af denne krydderi så godt.

Tips

 • Hvis du har brug for en mere dybdegående forståelse af hudkræft med billeder, så prøv den illustrerede guide ved Rona M. Mackie
 • PH (syre niveauer) af kræftceller er på den sure side sammenlignet med normal krop pH 7,4-7,6. Vær sikker på at holde din krop basisk i stedet for sure.
 • Anti-cancer grøntsager omfatter følgende: broccoli, rosenkål, kål, blomkål, aubergine, grønne bønner, grønkål, rødløg, peberfrugter, radiser og tomater.
 • Begynd langsomt. Pick to af disse trin og derefter gradvist gå videre til de andre. Du vil se fordele, så snart du starter.
 • Overveje at tage daglige kosttilskud af C-vitamin (500 mg), Calcium (500 mg), hørfrø måltid (knust hørfrø) (30 gram), Acidophilus pulver (1 tsk), Vitamin E (200 IE), Selen (100 mcg).
 • En anden god læsning er, "The Little Book of Cancer ved Ol Lady Leap". Der tales om ting, vi gør for os selv, der kan forårsage kræft og diskuterer nogle forebyggelsesmetoder.
 • Forstå hvad asbest er ved at studere asbest billeder til at identificere asbest forurenende stoffer (byggemateriale i dit hus / kontor & asbest produkter), og rengør det fra dit miljø.

Advarsler

 • Må ikke bekymre dig om at få kræft, eller du vil ende op med angst.
 • Mens sollys er godt, så sørg for at du ikke får for meget sollys eller du kan faktisk øge risikoen for at få kræft.
 • Ikke alle rygere får kræft, men ikke at ryge vil sænke din chance for at få lungekræft.
 • Bare fordi du er aktiv eller tynd betyder ikke, du vil ikke få kræft.
 • Husk, før du bruger hash til at forebygge kræft, at det er ulovligt i mange lande allerede nu, og du kan være genstand for strafferetslig forfølgning, hvis fanget.
  • Mens hash ikke er knyttet til at forårsage kræft, betyder det stadig indeholde omkring 200 kræftfremkaldende stoffer (mens tobak indeholder kendte 599 kræftfremkaldende stoffer).
 • Almindeligt postevand kan øge dine chancer for at få kræft. Sørg for at du har eller får en vand filter eller renser til at tage de dårlige kemikalier i vand fra hanen.
  • Beta-caroten og vitamin A-tilskud kan øge chancen for storrygere at få lungekræft og andre kræftformer forårsaget af rygning, ifølge resultaterne fra epidemiologiske undersøgelser. Men disse vitaminer i maden ikke øge denne risiko. Det er ikke klart, hvilken effekt beta-caroten har på lungekræft i kombination med andre kosttilskud eller af ikke-rygere. Resultaterne fra disse undersøgelser er også kontroversiel.
 • Bare spise en sund kost, for dit valg.
 • Dit helbred er påvirket af mange faktorer. Efter råd nævnt ovenfor, vil ikke garantere, at du aldrig vil få kræft, men det er en god måde at sænke dine chancer for at få kræft eller andre sygdomme.
 • E-vitamintilskud synes at beskytte mod kræft, men tunge vitamin E mængder kan faktisk øge chancen for at få hjerteproblemer og slagtilfælde.
 • Kræft gennemgår en fermentering som proces og kræver sukker (ja, selv "naturlige" sukker) til at vokse. Det er faktum og støttet af Nobel vinderen Otto Warburg forskning. Se linket 'low-carber' nedenfor for studier med bevis på dette.
 • Tal med en læge eller en sygeplejerske, før du følger et tip, hvis det vil resultere i en væsentlig ændring fra dine sædvanlige aktiviteter.
 • Ingen af ​​de nævnte vitaminer har vist sig at holde dig sikker fra kræft.
 • Det eneste, der er kendt, er, at solens stråler kan give hudkræft, når du er udsat for dem i lange perioder.
 • For at forhindre livmoderhalskræft, mens Gardasil, kondomer og prævention kan anbefales, den bedste måde at undgå det er ikke at have sex på alle!
 • Ingen ved, hvad der forårsager kræft. Der er mange tanker om årsagerne til, men der er også forskellige teorier om at spise forskellige fødevarer. Hvis nogen virkelig vidste med sikkerhed årsagerne til kræft, ville der have været en pille for at fjerne det helt.